Colectia de toamna-iarna 2005 (181)
Raspunsuri - Pagina 18
meems spune:
Bag seama ca fetele noastre s-au petrecut puternic, vad ca nicicare nu intra sa dea raportul
Lavi, drum bun spre Timisoara. Fii tare!
Maria-Alexia, chiar vroiam sa intreb de tine.
Cum vroiam sa intreb si de Leea - nu mai scoti capul din carti? Sa stii ca ma gandesc adesea la mamicutza Mayei...
Ina, ce vesti ne mai dai despre Rachie? I-a trecut febra?
Catutza, cum mai e unghia lui Mihai?
Madutza, aveti grija pe drum si shopping placut pe la turci
catutza spune:
Meems , esti o draguta ca ai intrebat de noi Mihai e binisor, adica de data asta ia scos si patul unghinal e si cusut dar e ok.Doar ca atunci cand a ajuns acasa era cam alb si are ameteli daca sta in fund sau in picioare (ca a pierdut sange probabil). Maine merge sa il vada iarasi si apoi peste 10 zile la scos firele. Sper sa fie ok de data asta si sa nu se mai repete figura
Tu asa scurt? De voi nu ne spui nimic, ce face Rianna? Cum e vremea la voi?
Fug in pat ca azi am facut o super boacana am varsat apa clocotita pe mana si am 2 degete rosii si umflate ca 2 gogosari si am inceput sa fac si basici acum...
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Buluci spune:
Hello Colectie draga si neuitata!!!!!
Mi-a fost asa dor de voi...dar nu am avut net acasa pina azi,finally dupa 9 luni de asteptare minunea s-a produs.
In primul rind vreau sa felicit toate mamicile ce au adus pe lume al 2-lea prunc, sa va dea Dumnezeu putere si rabdare iar lor multa sanatate, iar in al doilea rand sa urez intregii Colectii un an excelent si nimic altceva decit "sanatate".
In toata perioada asta de cind am venit in Iraqul KUrdistan nu m-am rugat la Dzeu decit sa nu ajung pe mina doctorilor si m-a ascultat...in 9 luni de zile Simon nu a avut nimik decit acum doua sapatmini o febra de 3 zile urmata de niste bubite.
Creste frumos trilingvul meu confuz,amesteca limbile intre ele,uneori il intreb ceva in romina imi rapsunde in araba,eu ma fac ca n-am auzit si apoi imi spune in romana.Nu face propozitii compuse in schimb stie foarte multe cuvinte si pe zi ce trece face progrese.Mi s-a spus ca tre sa am rabdare, un astfel de bebe expus la atitea limbi cred ca va vorbi pe la 3 ani jumate.
Eu am trecut printr-o perioada cumplita de acomodare , uneori ma rugam la Dzeu sa ma ajute sa ma trezesc din acest vis-cosmar, tot credeam ca nu e adevarat unde am ajuns.Acum m-am acomodat dar nu pot spune ca-mi place aici, astept ca Dzeu si timpul sa ma lumineze in legatura cu viata mea si cu ce hotariri ar trebui sa iau legate de viitorul nostru.Cind eram in Baku faceam "figuri"...acum as da orice sa ne intorcem acolo...Asta e, Viata merge inainte ,cine spune ca in viata asta trebuie sa se intimple numai lucruri frumoase??
Am multe de impartasit cu voi si sper sa reusesc sa tin pasul cu colectia care scrie la fel de mult ca si anul trecut.
Sunt convinsa ca v-am facut o surpriza, sper sa fie una placuta si sa ma tolerati cu neupdatarile mele .Daca o sa mai intreb si eu cate ceva sa nu-ma trimite-ti sa citesc din urma ca mi-ar fi imposibli sa recuperez 9 luni de zile
Imi doresc sa nu-mi fi pierdut simtul umorului iar asta ramine de vazut pe parcurs.
Din ce am citit:
Mada imi pare rau de ceea ce ti se intimpla.Sunt convinsa ca totul va iesi bine daca vei stii sa lasi de la tine si sa incerci nu sa-l schimbi pe el ci Dzeu sa te schimbe pe tine sa poti sa-l accepti asa cum este.De dragul Mirunicii tre sa tragi de casnicia ta.
Raspuns la poll:Al meu sot vine acasa la ora 17, foarte rar intarzie doar cind sunt sedinte de sfirsit de spatamina, si cu toate ca este acasa sunt si mai nervoasa ptr ca nu comunicam.Vechea noastra problema,el foarte obosit iar eu daca vorbesc am raspunsuri de genul:Da, Nu, sau uneori doar dat din cap, ca sa faca economie de vorbe.
Ioana, eu nu vreau sa -l fac pe-al doilea bebe din acest motiv:etajul 5 fara lift iar ultimele doua etaje nu au balustrade.(cladire noua neterminata).De fiecare data cind cobor cu Simon in brate ma rog la Dzeu sa ajungem bine jos,ca si-au pierdut multi viata in costructia asta.
Dar sa stii ca treaba asta "fara lift" ma mentine in forma, am ajuns la 60 de kg,cit aveam la nunta.
Ai mare grija!
Lavi, multa sanatate tatalui tau!
Meems multi pupici de la Simon ptr Rianna.Inca n-am citit din urma dar daca l-a parasit pe Simon e de -inteles :"ochii care nu se vad ,se uita".
dau send sa nu pierd ceva
Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze
Varsta lui Simon
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR
Buluci spune:
Mi-am pierdut albumul de poze de pe yahoo
sa ma iertati daca ideile n-au legturi intre ele, e 2 noaptea dar nu-mi pasa...sunt fericita ca am revenit printre voi.
Simon :
-nu face kk la olita, o respinge total.kiar de-l asez pe olita in plina dorinta de evacuare se inhiba si nu mai face deloc.Banuiesc ca tre sa am rabdare si bani in buzunar ptr scutece.
-maninca aproape orice, adora pepenele,rodiile,brinza kiri si cascavalul,macaroanele ....mai sunt dar ...mi-e somn,v-am zis e 2 am.
Noapte Buna!
Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze
Varsta lui Simon
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR
bianca_mo spune:
BULUCI, bine ai revenit!
FETELE, cum a fost intalnirea?
we placut si multa sanatate!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban 2007
brado73 spune:
Cred ca n-au ajuns inca acasa...
Doru, tatic de Ilincuta scumpa , si sot iubitor de Felicia
felicia74 spune:
...sau nu le-a platit nimeni cautiunea
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
miri__b spune:
HA HA HA
o asteptam pe Anda sa va spuna ea ce si cum. eu nu am talente de analiza alea, alea.
m-am distrat grozav, am beut,n-am barfit pe nimeni. a trecut prea repede timpul.am dezbatut o multime de subiecte. a fost super ce mai.
poate va dezamagesc ca nu culegeti impresii ca la ultima intalnire din parc. so, asteptati fetele cu inclinatii spre roman.
dc ma gandesc bine dintre cele prezente numa eu n-am talent la scris.
am lasat barbatul cu copilul, si ma suna sa-mi spuna ca si el e intr-un bar si l-a lasat cu masa-mare. ca atare am venit la 11.30 si fi-miu se juca prin casa.
imi amintesc ca m-am urcat in taxi si l-am intrebat dc are 70 lei pe km.ma asteptam sa-mi cheme aia vre un taxi scump dc m-am dus pe dorobanti. i-am facut capu mare taximetristului si mi-a zis ca e obisnuit cu fetele cu limbarita pe care le culege de la respectiva cafenea.ca sa nu8 zic bar ca se prinde lumea ca am baut.
... vreau inapoi la bar.
Sorin le povestea baietilor ca m-am dus sa-mi petrec seara cu niste fete pe care nu le-am vazut niciodata. ei cica nu s-ar duce la o asa intalneala. ca si ei au forumuri pe torente sau pe unde mai navigheaza.
miri__b spune:
aaa si of corz ca vorbiram despre copii. pardon sex. dc intram aseara poate scriam gresit, dublu dar aveam tupeu sa va spun picanteriile. acu s-au ridicat aburii asa ca n-aveti decat sa va prezentati la intalnirea viitoare sa vedeti/auziti.
pot sa va zic ca sunt fff fericita ca le-am vazut pe fete.barbati-miu numa in noptile lui bune ma lasa cu zambetul pe buze toata ziua urmatoare. acu sunt la fel datorita fetelor.na ca tot spusei ceva.
meems spune:
Bulucel - cuscra draga, cum sa-l abandoneze Rianna pe Simon?? Asigura-l pe baiat ca fata e fidela
Asa, asa, Miri... povesteste!