Colectia de toamna-iarna 2005 (181)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

BuluceeeeeeeeeeeeeeeeeeelCe bine ca ai aparut! Cei de la yahoo au desfiintat contul de poze. Dar ai nenumarate alte pozibilitati sa-ti pui poze: picasaweb.google.com/ , /www.dropshots.com , www.flickr.com si altele. Abia astept sa va vad.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Vedeti daca mergem la baute??? Simte mirosul de cocktail Bulucelul si re-intra!!!Bine ai revenit, Bulucel draga!

Despre intalnire..ehehehe...tar3 bine a mai fost, Abia pe la 11 seara ne-am strans de pe drumuri. Azi de dimineata Sarah imi zice: "fost mami a bar????"Desigur, asta e opera lui Adila care la intrebarea nevinovata a copilului "unde e mami?", a raspuns la fel de neviovat "la barm la baute!"
Bineinteles ca am vorbit de detoate, vorba lui Mri, chiar nu am barfit deloc...hmmm...cam ciudata treaba asta daca sua s ama gandesc mai bine, Da' las' ca mai facem una bucata intalneala d egagici si recuperam.
Da' nu stiu cum faceam si ce dregeam, ca pana la urma tot despre plozi venea vorba...vorba Mihaelutei: "da' mai da-i, Doamne iarta-ma, incolo de plozi..sa vorbim de altceva!!"
In rest...beutura, salati si limonade. A..si tigari pentru o stramta categorie sociala.

Restul de impresii..cand vor ajunge la tehnica moderna doamnele Corapino, Mitza, Anda si Roxi.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

CristinaB , ce bine ca ai revenit!!!!! abia astept sa vad poze cu voi mai ales cu Simon sa vad cat de mare a crescut.

Noki , te plimbi prin baruri care va sa zica ce bine ca v-ati simtit bine.

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Am pus cateva poze de la aniversarea Simonelului www.dropshots.com/Bulucel#date" target="_blank">aici
Sper sa va placa si astept parerile voastre referitor la cat de mult ne-am schimbat.

Varsta lui Simon

www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

BULUCEL bine ai revenit!!!!!
wooow ce mare-i Simon...adica este neschimbat la trasaturi, dar muuult mai matur.
acum sper sa poti intra mai mult.

MADAU eu nu cred ca este cauza problemelor voastre. poate ma insel (sper sa ma insel).
prietena mea (ne cunoastem din liceu, adica de acum ceva secole) se cunostea cu un tip cam de prin clasa a X-a. erau prieteni asa ca adolescentii, cu gelozii aiurea, fitze de ambele tabere, orgolii prostesti. s-au si despartit de cateva ori achiar si 1 an.
in fine, s-au hotarat sa faca nunta in 98 dar a ramas in 97 si au facut numai cununia civila urmand ca uramatorul an sa faca si cununia religioasa.
toate bune si frumoase, cand au aparut probleme cu mama lui - care a vandut ap in care stateau cu ea si le-a dat si lor 3.000 $ sa-si ia masina dar saracii nu de masina le ardea ci ca nu aveau unde st). s-au mutat la bunica ei care era cam dusa cu plutasi viata tare grea au mai avut cu ea.
dar imi placea tare mult de ei ca se iubeau, o duceau greu dar erau fericiti, cu un copil sanatos si bun.
pana cand... ..el a inceput cam ca Marius al tau. ca simte ca nu a trait, ca nu a experimentat, ca trece viata pe langa el....ca NU ARE PE ALTA..ca-i va fi mai bine copilului, ca se va realiza altfel....ba bla bla.
de fapt EL AVEA PE ALTA - prietena mea il mirosise de ceva vreme, dar ii zicea ca este nebuna, ca-i dusa cu pluta...
si dupa 13 ani s-au despartit si cu un copilas de 4-5 ani.

nu zic ca el are pe altcineva, DF! dar sunt sigura ca nu-ti spune totul. adica daca-i lipseai tu asa mult de ce nu a facut el pasul.sa te ia de mana la un film..sau ceva...sau sa-ti spuna direct care-i laie si balaie.
nu se ducea el sa vb cu bunica lui doar pt ca nu a fost "servit".
plus ca faza cu vreau sa fac ceva ce nu am mai facut...gen parasutism, titi aur, zbir cu balonu' cred ca vrea sa te provoace. doar doar gaseste alte motive, pretexte.

si poate ca achizitionarea ap l-a facut asa...nesigur. tocmai faptul ca luati altfel viata in piept.
sper sa nu te superi, de aia ti-am si zis ca nu am sta chiar asa cu botul pe labe in fata lui, dar in acelasi timp poate se da pe brazda si merita efortul din partea ta.
sper din tot sufletul sa-ti fie bine.

LAVI

l-am dus pe Vlad la tara. sunt lesinata de somn, dar SPER sa ziceti impresii despre intalneala.
asa as fi venit si eu cu voi, dar am plecat la tara de ieri. ca daca nu plecam, veneam si eu.

inca una si ma duc: a fost nasu in Germania si mi-a adus o cutie de lapte Humana 2 de 1,5 kg. cat credeti ca a dat pe ea????????? 12 euro!!!!!! si la noi costa in farmacie 63 lei cutia de 800 g.
m-am umplut de spume. adevarul e ca la ce salarii mari avem noi si la cat de mici sunt ale neamtului...este justificabil, nu?

noapte buna. revin in urmatoarele zile. sper

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

CristinaB - Simonelul are aceeasi privire blanda, doar ca mutrisoara lui e mai matura acum; iar tu arati super

Am trimis si eu in contul comun poze de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

aoleeeu. iar zic ca-s batuta.am fost la botez aseara. la 1.30 ne dadeau aia afara si asa am scapat mai sanatoasa!vba lu Sorin"iar zaci 3 zile"dupa ce dansez nonstop.
copilul a stat cu nasa de dimi ca sa dormim si noi.nu i-am auzit glasul. cum m-am trezit a inceput sa se tavalesca pe jos, sa tipe, figuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mai fetelor, dar lenese la scris v-ati mai facut! Si eu ce mai citesc?

In cazul asta ma mai "laud" eu cu ce am mai facut: am vazut azi un apartament de 4 camere intr-un bloc vecin. Blocul renovat (pus termopane, schimbat tevi, placat pe afara). Proprietarul -un mos de peste 80 ani, cardiac. Cat credeti ca imi cerea pe un apart de nici 80 m2? 200.000 euro! MINIM!! Si a mai si strambat din nas cand a auzit de credit, de parca se astepta sa scriu imediat un cec de atatia bani. Inca sunt socata, de cand am vb cu mosu' rad ca proasta, nu-mi vine sa cred ce vremuri traim. Cica sa ne imprumutam la banca si mai vorbim

Madau pe tine cat te-a costat apartamentul?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

miri, si noi am fost la un botez dar ne-am intors la 4.30, fiind plecati la local de la 7.30. Ne-am distrat super, a fost mai ceva ca la o nunta.
Buluci, eu nu-ti pot vedea pozele. La dropshot mie imi da eroare

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

tocmai strangeam prin sufragerie si mi-a picat fisa ca la mine in "zona de discutii" sta acum olita!

Mergi la inceput