Colectia de toamna-iarna 2005 (181)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
joy04 spune:
FELI stiu pe cineva care-i super fericita ca si-a luat apartament de 3 camere cu 113.000 euro vis-a-vis de Plus in Berceni (de la Cultural inca 2 statii)
si cand am intrebat-o de ce-i multumita asa (na..mie mi se pare destul de mult, mi-aduc aminte acum nici 10 ani la noi in bloc 3 camere costa 12.000 dolari) si mi-a zis ca sunt cam la 150.000 3 camere am ramas socata rau. pai in halul asta va costa la noi in tara asta de kkt un ap intr-un jeg de bloc mai mult decat o casa pe Coasta de Azur!!! (exagerez un pic)
si cica-s multi care cer si 180.000 pe 3 camere , fara termopan, fara absolut nicio imbunatatire la el.
niste super extra mega preturi nesimtite!!!!
v-am zis ca Alexsta in fund? adica asa ar vrea dumnealui sa stea, numai in fundic. sau in brate si sa te plimbi cu el prin casa.
daca-l las ridicat un pic pe perna, se chinuie pana se ridica. dar inca nu l-as pune de acum in fund, am zis macar pana la 5 luni sa-l tin si apoi il pot ridica sprijinit de perne.
ma duc sa-l imbrac pe Alex ca-i la funduletul gol. ii place la nebunie sa stea asa.
Joy de
Vlad Andrei (1 decembrie 2005) &
Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxisialexia/roxisialexia.jpg)
roxisialexia spune:
salutare si de la noi, eu cica ar trebui sa invat de zor pentru examenul de marti insa pana acum am trebaluit in bucatarie si acum savurez un pahar de pepsi
La intalnire a fost nemaipomenit, e mult timp de cand nu am mai ras atata si vorba mirelei si mie mi-a ramas zambetul pe fata
fetele au fost minunate, slabe toate si frumoase , discutii care mai de care
.....eu astept episodul II
meems...superbe pozele, arati ..si piticot e o scumpica
bulucibine ai revenit, toate fetele te-au asteptat cu drag si de multe ori ne-am intrebat daca sunteti bine.
Simon e un draglas..am vazut pozele impreuna cu alexia si imi tot spunea ca vrea sa mai vada poze cu " a muti ani"
feli, intrebai tu de ce se dau anunturile la plesneala, tocmai pentru a prinde clientul cu alte oferte pe care le au in baza de date..stii cum se spune " daca nu ii convingi atunci ii ametesti"..asa si la ei te capiaza de cap pana nu mai poti.( cunosc bine procedurile)
cat despre pretul celor trei camere in BLOC..nu merita!!! cu banii astia iti cumperi frumos un pic de teren si iti ridici o casuta cum vrea inima ta si nu te mai bate nimeni la cap.Preturile sunt exagerate si nu mi se pare o investitie buna decat un ap intr-un imobil nou. micutei ili
madau, ce ai facut vineri cu examenul?
catalina, e bine mihai ?
ina ce face rachel?
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
leea_cv spune:
In cazul in care v-ati intrebat,noi sintem bine.Doar ca T a intrat iar intr-o faza crunta cu constipatia.Iaaar face cu singe in conditiile in care ii dau suc de mar si struguri pe stomacul gol,iaurt +fructe peste zi,ceai de musetel cu miere+ un sirop contra constipatiei.Deci...groaznic.Eu am avut 2 examene pina acu.Am luat un 10 si un 8. La al doilea m-au furat caci raspunsurile la 3 din intrebari erau corecte dar calculatorul le-a considerat incorecte.Am facut contestatie si astept.In rest invat ca proasta ca parca mi-or ridica vo statuie.
Nu prea am citit in urma,ma scuzati dar...am vazut ca a revenit bulucita.Pai fai femeie ti-a crescut fecioru de nu-l mai recunosc.E un frumos cu suflet bun-asa pare.Iar tu?Nu-mi zice ca tre sa porti aia in cap!?
Mada inteleg ca ai probleme.Si nu stiu exact sa-ti spun de ce,dar presimteam ca se va intimpla asa inca de cind v-am vazut in poze,fara sa stiu nimic despre voi.Imi doresc,desigur,de dragul tau ca io sa fiu nebuna.Sper sa fie niste toate trecatoare.
Feli pai vezi mai ca poate e chiar senil moshu si a gresit suma.Poate nici nu-l mai gasesti sa=l mai intrebi odata.
Va pup.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/felicia74/felicia74.jpg)
felicia74 spune:
Leea hai ca mi-ai ridicat moralul
In schimb mi se rupe inima de mila lui T, of, ce se mai chinuie! Am observat ca si Ili e semi-constipata de cand am renuntat la pampers, adica face cacareze, dar "actiunea' se petrece zilnic, maxim la 36 de ore. Chiar nu gaseste dr niciun remediu?
Joy mama, ce harnic e Alex Dar unde vrea sa fuga?
Roxi ai grija ce faci cu pesiul ala, sa nu deranjezi mormolocul mic.
Bulucel ce bine arati voi 2 (de fapt 3, ca l-am vazut si pe tati), nici n-ai zice ca e asa rau la voi acolo. E adevarat ca a fost si epidemie de holera?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
fee spune:
Buna,
Leea , si Daniel este constipat foarte urat de vreo 3 luni in ciuda faptului ca are o alimentatie corecta .Eu i-am dus la analiza "produsul" si a reiesit ca are oxiuri .
Doctorita mi-a zis ca exista multe cazuri care din pacate nu sunt descoperita pt ca multi nu accepta ipoteza ca copilul lui ar putea avea oxiuri sau alti viermisori .Constipatia nu face parte din simptomele caracteristice dar fiecare organism se manifesta altfel .Daniel dormea foarte rau si avea si o urma usoara de cercane .Atat , nu lipsa de pofta de mancare si nici scarpinat .Se poate lua daca copilul se joaca cu pamant, nisip , de la animale sau de la alti copii infestati .Noau ne-a dat tratament( adica la toti membrii familiei inlusiv cainelui ) si nu se mai trezeste asa des noaptea si trazitul incepe sa functioneze normal .Poti sa incerci sa ii faci niste analize poate asa se descopera cauza .
Felicia , noi ne-am luat o casa cu 130.000€ ( cu posibilitatea de a face 5 camere ) , bine cu multe lucrari de facut .Eu nu pot sa cred ca preturile au crecut asa de mult , mi se pare halucinant par raport la salariile din ro ;
Pupici intregii colectii !
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camelia_daniela/camelia_daniela.jpg)
camelia_daniela spune:
Bulucel, bine ai revenit! Simon e un frumos si aratati foarte bine cu totii!
Slava Domnului ca nu ati avut probleme de sanatate!!!Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit