Colectia de toamna-iarna 2005 (181)
Raspunsuri - Pagina 17
Mihaelutat spune:
Dar la baie cum or face? acum gandesc cat de greu ne este nou cu 2 oameni la o baie. |Ne certam la greu...
Madutza tu intrebai de turci, nu? Ca masura de precautie sa aveti la voi harti de 10 si 20 de euro, plasate strategic in pasaport sau talon si nu aveti probleme, puteti aduce si 2 grenade in masina. Atat la bulgari cat si la turci. acum nu mai stiu daca se mai face control si la bulgari, cred ca da, ori la dus ori la intors, dar ambele natii sunt sensibile si prietenoase la vederea bancnotelor.
Mihaela
album dn Titi
Madutza10 spune:
Mihaelutat merci mult ,eu n-am mai fost la turci pina acum cu masinasi mai ales la shopping ,nu stiam mai nimic ,harti avem si de bani nu-i problema doar ca auzisem ca turcii nu iau spaga ,imi era frica sa nu ne alerge p'acolo ca incercam sa-i mituim ,la bulgari stiu ca-i ceva normal spaga la vama si ca primesc cu mare drag :)
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
Mihaelutat spune:
Noua turcii ne-au cerut o ladita de prune si un carton de vin....Noi am plecat in 2002 cu un microbuz inchiriat ca eram multi si pentru drum colegii de calatorie au facut astfel de provizii care au trezit sentimente de prietenie vamesilor turci. Eu cred ca o hartie de euro e mai buna totusi decat o ladita de prune...Si apoi nu ii dati din prima, banii ma refer. Vedeti cum evolueaza situatia si reactionati prompt. Tu de duci dupa haine, ok am 10 geamantane ca sunt fitoasa, care e problema. daca ai aduce 100 de kg de aur as intelege dar pentru 3 haine in plus nu cred ca sunt prea rigurosi. In opinia mea ua fost flexibili cu noi.
Fetelor inchid taraba. la 18.40 ridic coletele in cauza, Corap si Miri si ne infintam la cafea.
Pupici
Mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
6 copii? Phiiii...asta e idealul meu in viata si uite ca abia azi mi-am dat seama!!! Oricum, cel mai misto e sa fie deodata, adica sexteti.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Madutza10 spune:
Noki atunci iti uram la mai multi ,sa dea Doamne Doamne sa ajungeti la 6 cat mai repede pentru a-ti indeplini visul:)))
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
catutza spune:
Madutza , cand vii sa-mi spui si mie cat e argintul si aurul, te rog sa nu ma uiti . Noi cand am fost la bulgari la mare am avut masina super plina mai ales la intoarcere si nu au intrebat nimic.Nici macar viza pe pasapoarte nu au mai pus., doar se uitau dupa copila ca era trecuta la mine in pasaport.
Drum bun si te astept sa-mi spui ec ai luat.
Lavi , multa sanatate tatalui tau.
Distractie placuta fetelor care sa intanlesc in seara asta, sa va distrati la maxim
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Madutza10 spune:
Catutza o sa-ti spun cind ma intorc care's preturile.
La bulgari stiu cum e ,am fost si noi anul trecut la mare cu piticu' ,mie-mi era frica de turci sa nu zica dc am luat atitea toale ,incaltari etc ,ca vreau sa-mi iau pt tot anu :),poate gasesc si de ocazie ceva ca nasesc de 2 ori ,fina'mea vrea rochie de mireasa ,sor'mea vrea si ea cite ceva ,e lasa ca vedem noi ,sanatosi s-ajungem acolo
Va pup!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
lavi02 spune:
Madutzo, pai ce cauti pe net, nu esti la intalnire?
Multumim de urari, om trece si peste asta, ce sa mai zic. Imi iau o cutie de Extraveral la mine si... oi face fata.
-----------
Fara gluma, si mie mi se pare mai usor cu 2 copii decat cu unul. Dupa ce ala mic face 2 ani. Se joaca impreuna, nu trebuie sa-l distrezi tu pe copilul unic. Oriunde merge il are pe frate-sau la pachet, partener de joaca si de poznute.
Acum ale mele se joaca de-a "modelele". Imbracate in rochitele de vara de prin dulap cu caciuli si cutii pe cap si cate o punga atarnata pe o mana.
Baita le fac impreuna, de-abia se mai distreaza si acolo. De mancat tot impreuna; una peste alta e mai haios cu 2.
camelia_daniela spune:
Lavi, va tinem pumnii! Sanatate multa tatalui tau si voua celorlati multa putere sa va dea Dumnezeu!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
pumba spune:
lavi- drum bun la Timisoara si sa fie bine.
si eu sunt de aceeasi parere - cu doi copii e mai simplu..
madutza- spor la cumparaturi si bafta la drum.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)