Colectia de toamna-iarna 2005 (181)
Raspunsuri - Pagina 16
maria_alexia spune:
Lavi, multa putere si sa va bucurati de cat mai multe zile senine impreuna!
Madau, nasol cu depresia asta, cu atacurile de panica... Eu cred ca si astea contribuie la situatia nu prea roz dintre voi, care situatie la randul ei le alimenteaza... Si uite-asa te invarti in cerc
Imi pare tare rau. Cu psihoterapia ai mai continuat?
corap spune:
mada, hai vino si tu... ca intalneala e sa ne binedispunem, asa ca n-o sa ne depresam de la pb tale, ci o sa te dezdepresam noi pe tine - hai s avedem care pe care
io-s niervoasa raaau (si eu nu ma enervez des, da' si cand o fac...) pe lumea de pe topicul cu reduta, frate repeta aceeasi intrebare la nesfarsit , tocmai am repezit-o pe una, presupun ca mi-a raspuns si ea ceva de dulce da' si-a editat mesajul.
abia astept sa va vad
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
corap spune:
a... banc, ca vb de copiii cu mobilu la gradi
ionut si mariuca, 3 ani
ionut: ia uite, mi-a cazut plezelvativul dupa calolifel
mariuca: ce-i ala calolifel?
maria_alexia spune:
daca vi se pare greu cu unul/doi copii, cititi aici !
Corap, relax, poate au chef de bancuri redoutistele
madau spune:
Maria din pacate e taman invers la mine, nu depresia contribuie la relatie...ci situatia asta aiurea contribuie la depresie
Corap am sa incerc sa vad daca pot ajunge, la ora 18 ma duc la coafeza, sa vad cand scap. Va sun daca e ceva
Ma duc sa ma bag in pat, sunt rupta de somn
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
Pe tipa asta eu o stiu (ea nu cred ca ma stie pe mine); sotii nostri au fost colegi de servici. Bine, ei au pe la 40 de ani cred. Pe vremea aia aveau doar 4 copii , intre timp sotul meu a plecat din firma.
Sa le traiasca!
Mihaelutat spune:
Va dati seama cum e la ei la masa de seara sau din week-end.....si eu ma vaitam de gatit pentru 1 maxim 2 persoane. Da pentru 8, cati sunt ei....nicnu pot sa imi imaginez.
Mihaela
album dn Titi
melku spune:
Noki, multam mult!
e verisoara ei pe care o iubeste mult.
n-am mai vazut-o de 3 saptamani si ma topesc incet incet.
azi "zbor" spre ea. abia astept s-o strang in brate.
mi-a dat comanda speciala prin telefon sa-i aduc caiete!!! asa ca ale lui Ali: "caiete mai ti caiete mici". ca fac lectii impreuna! intelectuala lui mama!
anda, parinti inconstienti.
Sarbatorile de iarna cu Daria!!!
Adina & Daria Virginia (2 nov 2005)
Varsta Daria
corap spune:
in bucataria mea nici nu incap 8 persoane de-odata... daca stau sa ma gandesc bine, nici in sufragerie
Madutza10 spune:
6 copii???????Cred ca eram de mult moarta ,ingropata si cu pomenile facute :)))))Mi-e frica si sa citesc asa ceva ....
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )