Colectia de toamna-iarna 2005 (181)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Lavi, e chiar asa de rea situatia? Imi pare tare rau. Un gand bun pentru voi. Si multa putere.

Maria, las ca mai are vreme fetita sa se intoarca, mai este pana ce vine pe lume. Tin minte ca al meu atat de mult s-a intors, rostogolit de pe o parte pe alta in ultima saptamana, incat si-a tras frumusel si dubla circulara de cordon.

Fetelor distractie placuta va doresc.

PS. Chiar nu aveti nicio idee de cadou pentru fetita de 11 ani-de ziua ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

mandy, io n-am idee, da' tre sa fie ceva jucarie, ma gandesc ca la tzoale e deja complicat cu gusturile
depinde de ce-i pasionata... stiu eu, un joc de calculator, un joc de facut bijuterii - zic si io, desi n-am cunostinte copii de varsta asta -

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mandy, poate ceva carte/carti faine.
Un puzzle de 500?
Depinde ce o preocupa. Nici eu nu cunosc copii de varsta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

De acord cu fetele..sau un DVD cu un film clasic gen "Pe aripile vantului" sau "Casablanca" , "Mic dejun la Tiffany's" sau un CD cu muzica?

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

mandy, un mp3 player. succes garantat pentru o fetita de 12 ani, in cazul meu!

lavi, sanatate multa tatalui tau si tie multa putere!

Sarbatorile de iarna cu Daria!!!

Adina & Daria Virginia (2 nov 2005)
Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

apropos de mp3 palayere, am constatat uimita ca la grupa mare, la gradinita lui nic, copiii au mp3playere de acasa. unul are si telefon mobil.la gradinita! droguri inca nu sunt.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Melcule, ce-a mai crescut Daria! S-a facut o domnisoara in toata regula!Si tot cuminte a ramas!Tare frumos ati sarbatorit! Ali e verisoara ei, nu?

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Mersi fetelor pentru idei.
Chestia e ca pana era mai micuta i-am luat haine in general si cate o jucarioara. Altii ii ducea mai mult jucarii. Asa ca anul trecut asa am facut si eu, si nu pot sa spun ca a fost tare incantata

Si sotul zicea de mp3 player, ma mai gandesc si io pana dupa-masa cand ies de la job si ma apuc de cumparaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Saluti

Suntem si noi pe aici, am fost super prinsa zilele astea si n-am avut timp sa intru...azi am fost la dr ptr ca efectiv m-a innebunit tusea, si mi-a spus ca am bronsita si laringita, mi-a dat o tona de pastile de luat..sper sa ma fac bine ca nu mai pot.

In rest..relatia cu domnul decurge cam la fel ca inainte...eu il intreb ceva, el nu vorbeste...cand repet intrebarea se enerveaza si zice ca "iar incep?...ca e obosit si n-are chef de discutii". Ieri mi-a zis ca am un comportament dubios...ca ma port asa frumos, i-am calcat..etc, ceea ce i se pare ciudat, asa deodata, deci cum o dai tot nu-i bine. Nu mai inteleg nimic

N-am apucat sa citesc din urma si nici n-am timp acum, sper ca toata lumea e bine, intalneala placuta diseara, daca pot vin si eu, desi slabe sperante, plus ca nu vreau sa va stric cheful cu starea mea depresiva

Va pup

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

mandy, de mare efect poate fi si o bijuterie sau un jurnal.
Oricum in bucuresti altfel sunt fetele la 11 ani.

anda ...daca colegii lui nichita au mp3 de la 2 ani cred ca la 11 ani umbla cu prezervativul in buzunar.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput