Colectia de toamna-iarna 2005 (181)
Raspunsuri - Pagina 14
maria_alexia spune:
Corap, multumesc, sper sa se intample asa si la noi
Ina, cum se mai simte Rachel? Sper ca i-a iesit bine exudatul si ati trecut deja si peste febra. La puseele mari de febra ai mai putea incerca si impachetari generale, pe langa sosetutele cu otet: eu de obicei ii fac lui Cristi o baita iar cand il scot il invelesc in prosop ud (la temperatura apei din vanita, putin sub 37 de grade), apoi in prosop uscat si paturica si stam asa vreo 15 min. pana trece pericolul. Sanatate multa!
Cu gradinita: si eu sunt de parere ca le face bine intre copii. In mod normal am fi inceput-o si noi din toamna, dar cu bebe mic acasa cred ca mai amanam momentul pana in primavara viitoare... Numai sa ne vedem acolo sanatosi!
Intalneala placuta sa aveti!
Ne-am intalnit si noi pe plan local zilele astea, ne-am vazut cu Tania si Stefanelul, s-au jucat puii impreuna (= luptat pe jucarii ). Anna e o scumpa de fetita, eu pur si simplu nu-mi puteam imagina copil care sa se trezeasca neplans (de foame, mofturi sau cine stie de ce... La noi maraiala la trezire inca e la ordinea zilei ) si apoi sa se joace cuminte si singurel cu jucarelele...
Maria & Cristian (22 dec 2005)
Noki_Lara spune:
Maria, si io zic sa nu te stresezi inca! Mai e vreme, cine stie cand o vrea printesa sa faca o tumba pentru pozitionare finala.Cu Tania si Che si Anna...deh, functioneaza legea compensatiei...un copchil habauc contra unul cumintel. Deocamdata.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Noki eu zic ca aceasta teorie este relativa si zic sa nu te bazezi pe ea. as mai dori sa subliniez ca srah pana la varsta de aprox. 1 an, poate mai putin cu o luna, era de-a dreptul exemplara, manca si dormea, deci daca ar functiona acesta lege a compensatiei, la tine al doilea ar trebui sa fie extrem de terorist in primul an, so...ce preferi?
Mihaela
album dn Titi
maria_alexia spune:
Subscriu la relativitatea legii compensatiei : eu am avut o prima sarcina exemplara, fara interdictii, in schimb lunile de dupa...
corap spune:
ok, ne vedem la bancomat ... si cu miri, duamna in negru
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
Mihaelutat spune:
Am vb. acum cu Miri si vine si ea la bancomat la ora 18.40 trecute fix. probabil ca si eu voi fi tot in negru dar ne recunoastem noi.
Mihaela
album dn Titi
roxisialexia spune:
noki..sa stii ca vin de la capatul bucurestiului( cora pantelimon), dar o sa ma vezi
miha..adica vrei sa spui ca daca alexia a fost super zbuciumata si tipatoare sefa de cand a iesit din gaoace..frate-su o sa fie un cumintel ??
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
Noki_Lara spune:
Roxi, goood news!!!! Dar de ce de acolo? Acolo e serviciul?
Mitzo, vezi ca initial ai zis ora 16.40!!! Ma si gandeam ca doamnele alb/negru se duc sa se imbete inainte de a ajunge in bar, la un altul, unde noi nu am fost invitate!
Doamna in maro - subsemnata - va veni direct la Ambiance. Asta daca nu cumva va motive serioase sa lanseze la Protv o stire gen: "sot ucis cu sadism de sotia suparata ca nu ajuns in bar la o intalnire de mamici"...
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
lavi02 spune:
Hello,
Eu sunt pe aici, trag tare cu temele sa le termin.
Plec in noaptea asta la Timisoara, Virgil ramane de serviciu cu fetele. In principiu ma intorc luni dimineata cu trenul, daca nu se intampla ceva rau caz in care ori vine soacra-mea la fete, ori le duce Virgil la ea.
Eu sunt prastie, sora-mea si mai si; de tata mai bine nu va povestesc.
Asta-i viata, n-avem decat sa-i facem fata.
Distractie placuta la intalnire va doresc!
Noki_Lara spune:
Lavi draga, iti doresc multa putere si ma rog sa fie totul bine si sa ne reauzim luni cu bine!
Varsta Sarah