Colectia de toamna-iarna 2005 (181)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mara95/mara95.jpg)
mara95 spune:
Salut!
felicia, Flavia crezand ca se joaca, ne mai da cate o palma, iar daca nu suntem atenti chiar o incasam bine.Altfel, o cert si se vede ca ii pare rau si vine apoi si ne pupa pe rand. Se mai intampla cand e nervoasa sa aiba tendinta de a ne lovi , iar daca o oprim isi da palme peste fata, destul de tare.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camelia_daniela/camelia_daniela.jpg)
camelia_daniela spune:
Aura, referito la postarea ta de azi dimineatza, eu zic ca v-ati gandit foarte bine sa il duceti pe Dimitrie la gradi! Nu este "sanatos" ceea ce i se intampla! Va tinem pumnii!
Feli, si Daria mai face "faze" dinastea, dar mai mult in joaca! Sanatate lui Doru!
Madau, tu cum te mai simti ? Ai scapat de starea de "gripa"?
Bic, tu ce mai faci? Sma e bine?
De Monet mai stiti ceva??Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Mneatza...vai dar ce slaba miscare pe aici!Ia poftiti la o cafeluta si o poveste!
Roxi- ehehe...cele 2 poze de pe site sunt nimik in comparatie cu salile de clasa care sunt dementiale. Ceva atat de imens nu am vazut in viata mea.Ne vedem azi, da? Ca de nu...
Feli- Sarah a avut o perioada in care atunci cand se enerva foarte tare nu se putea controla si dadea inclusiv in noi. Dar a trecut faza aia, slava cerului. Acum ne vedem atat de putin timp si e atata de linistita de nu-mi vine mie sa cred. Sanatate taticului gripat!
Madutza- ma bucur pentru vestile bune!
Apel pentru fetele din afara Bucurestiului si diaspora!!! Unde umblati?????
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
![](images/user_woman.png)
mandyksch spune:
Neata,
Mey Noki, astia din afara Bucurestiului mai trag un pui de somn , io is la serviciu dar crede-ma ca nu am absolut niciun chef de nimic. As prefera sa mai dorm un rand. Tot vroiam sa te intreb pana la urma cum stai cu dieta, cate kg ai reusit sa dai jos?
Madutza, bine ca te-ai mai linistit si macar stii ce ai, sanatate multa si spor la shoppinguit in Turcia. Nu stiu cum e sa vii cu marfa de acolo, noi din Ungaria mai facem cumparaturi da nu ne-a spus nimeni nimic la frontiera.
Roxi, faine perlele Alexiei. Avem copii mari, ce mai. Pot sa scoata niste perle de nu iti vine sa crezi.
Canutza, imi pare rau pentru ce se intampla cu Dimitrie. Poate ca intr-adevar ca ar fi mai bine sa il aduceti sa stea cu voi si sa il dati la camin sau gradi.E mai sanatos pentru voi toti.
Lavi, drum bun si sanatate multa tatalui tau. Si io cred ca din cand in cand e bine sa te mai descarci si aici, de aceaa suntem sa ne sustinem unele pe altele la greu.
Olita: suntem f f departe. Am avut o perioada in care am crezut ca suntem pe drumul cel bun, dar dupa ce au inceput problemele cu constipatia am renuntat. Statea pe olita si nu facea kk, desi spunea ca trebuie sa faca. Asa ca din punctul asta de vedere suntem codasi. Nu o sa insist, acum e mai important sa dispara constipatia.
Si Kriszti mai incearca sa dea in noi cand nu obtine ce vrea dar nu o face f des. De obicei ii explic ca nu e frumos si ca ne doare, si mai ales ii spun ca noi nu dam in el si atunci el de ce sa dea in noi.
Fetelor, maine mergem la ziua de nastere a unei fetite de 11 ani (fetita unor prieteni buni de familie), dati-mi va rog niste idei de cadou.Nu stiu ce sa ii cumpar.
Na, hai ca va las, musai sa ma intorc la lucru.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Io in fiecare zi in care ma dau jos din pat si in secunda 2 sunt perfect treaza si orice urma de somn dispare, ii multumesc lui Dumnezeu ca nu am probleme la capitolul asta. De exemplu, azi dimineata la 6.50 cand plecam io de acasa, a coborat si Adila cu mine pana la masina. In lift, io fredonam un cantecel, el abia isi tinea deschisi ochii.
Mandy, sunt tare incantata de vointa mea - bine, am si depus bunatate de juramant pe care nu-mi pot permite sa-l incalc. Am slabit pana acuma cam 6 kile.Am deja o pereche d epantaloni negri care pica d epe mine. Dar mai am inca 4 saptamani de cura. Sa vedem unde ajung!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
mandyksch spune:
Bravo, Noki fain 6 kile. Io atatea mi-as dori sa slabesc in total sau 7 kg. Io m-am ingrasat si intre Craciun si Anul Nou, cand manancam si dormeam doar.
Asa ca nu am avut de ales si am puces la putina dieta. Eu nu pot sa tin una anume ca am orarul cam naspa, asa ca mi-am impus sa mananc mai putin, mai putine dulciuri, miscare (acasa, ca timp de sala nu am), si beau ceai antiadipos-doua cani pe zi. Am inceput cam din 7 ianuarie si am slabit 2 kg-mi-am impus sa ma urc pe cantar o singura data pe saptamana. Sunt curioasa cat arata cantarul maine dimi.
Pe haine simt o diferenta si eu, intra mai lejer, dar mai am de dat jos.
Ma gandeam sa imi iau un stepper, ca nu ocupa asa mult spatiu, dar nu stiu cat e de eficient. Asa ca deocamdata ma mai gandesc.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maria_alexia/maria_alexia.jpg)
maria_alexia spune:
Hello ! Si eu cu ochii carpiti de somn, am avut la ce ma framanta azi noapte..
Ieri am avut mult-asteptata programare la dr. E fetita 100%, acum m-am lamurit pana si eu. DAR... e asezata pelvian
. Dra mea are un stil mai eliptic, nu prea intra in detalii neplacute, eu am tot insistat, dar ea zice ca ar mai fi timp sa se intoarca. Acum sunt in sapt. 33, ne mai vede o data in sapt 37... Ufff, sa vedem, am niste emotii !! Faza e ca si pe-aici e tot pre-cretacic (vorba Leei
), tare greu se mai aproba cezarienele, iar eu, sa nasc un bb pelvian, no way!
V-am citit zilele astea printre tonele de treaba de la serviciu dar tot n-am apucat sa intru in vorba, sper la ceva momente mai relaxante in zilele ce urmeaza, sa reusesc sa recuperez
Maria & Cristian (22 dec 2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corap/corap.jpg)
corap spune:
maria-alexia, stai linistita, nu trebuie sa te agiti de pe-acum. anais s-a intors abia pe la 36 de saptamani, daca nu mai tarziu (nu-mi mai amintesc exact, parac a trecut o vesnicie... )
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
Mihaelutat spune:
Miri hahahaha acum am vazut, cred ca s-a inteles ca vreau sa spun de fapt "invatatul cu olita". de luat coeltul cu doamana in alb si 2 copiide la Stefan cel mare cred ca pe la 18.40, cam asa, nu...Corap iti convine ora? Ca reper in fata IGP este un bancomat BancPost. hai sa ne vedem in fata bancomatului. In caz de neintelegere ne sunam pe mobil.
Mihaela
album dn Titi
Mihaelutat spune:
Pentru intalnirea de diseara rezervarea este facuta la Ambiance Cafe, str. Radu Beller, de la ora 19.00, pe numele Mihaela Toader.
Mihaela
album dn Titi