Colectia de toamna-iarna 2005 (181)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

dialog intre mine si alexia
eu- alexia te rog sa stangi jucariile
lexi- nu pot ma doare burta

alexia in baie cu tati care ii face baita
- mamiiii, tati arde copiluuu

miha, multumesc pentru detalii

noki, mi-a placut gradinita. cat va costa pe luna?

xandra a sosit coletul ? sanatate multa lui vladut.

ina cum se mai simte rachel?

lavi, la fel a fost si la noi acum cateva luni si acum s0a intors la vechile obiceiuri. nu stiu ce s-a intamplat insa nu mai cere la olita decat dupa ce face in pampers.
felicitari pentru micuta nati, sa o tineti tot asa.

anda, doamna antrenoare ce mai fac elevii dvs? raportati ceva rezultate?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

cami il mai suge in special la culcare. Peste zi mai rarut, cand e intimidata de companie, sau ii e frica, etc.

Planuiesc s-o dezvat prin campanie de convingere, nu prin ardei iute, leucoplast & co. sa vedem ce-o iesi, deocamdata ne focalizam pe olita, nu pot cere mai multe de la copil deodata.

roxi alexuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hai ca am terminat de invatat pe ziua de azi.

Taman cand aveam si io succese cu olita -seara, adica- aflu de la Adilaca zi bona i-a dat pampersi prin casa. Sa nu innebunesc?????

Lavi, fix la asta ma gandeam si io. Tot relaxata cu olita am fost si uite ca acuma singura a vrut sa faca si sa stea fara chilotei si acuma sa si ceara.Avem copchii mari!
Cu gradinita, nu e nimik de genul calugaritelor...mai degraba in armata fascista, dar cu acelasi efect scontat.

Roxi- ce figura e LExi. Si pe noi ne "doare" frecvent burtica, mai ales cand mami vrea sa ne scoata afara si noi nu vrem...asta in timp ce ne uitam la Polar Express, unde normal ca nu ne doare.
Unde zici tu ca ai vazut gradinita? ca nu e corwect linkul la poze de la ei de pe site.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Si la noi cu olita este o lupta perpetua. Unul din obiectivele fixate personal de bona, eu nu i-am impus nimic, este dezvatatul de olita. In speta cat e cu bona sta cu chilotei, il duce ea la toaleta la intervale rezonabile. Pana acum nu au fost incidente si accidente cu pipi. La kk este foarte greu pentru ca nu vrea sub nici o forma sa zica, il vad ca vrea sa faca, il intreb daca mergem la wc, zice da si pe drum ii da drumul in pampers. Dupa-amiaza sta cu pampers pentru ca tac-su inebuneste cand il vede ca face pe el si incepep sa se crizeze si decat sa il vad ca se zburleste la copil si il inhiba mai bine ii pun pampers.La noi problema ramane "elefantul maca" asa cum l-am denumit eu ca s ail distrez pe copil si poate face la olita. In afara ca se amuza de denumire nu am reusit nimic.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

noki iaca aici:
http://www.kiga.ro/kiga_ro/oferta/oferta.html

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

quote:
Originally posted by roxisialexia

dialog intre mine si alexia
eu- alexia te rog sa stangi jucariile
lexi- nu pot ma doare burta

alexia in baie cu tati care ii face baita
- mamiiii, tati arde copiluuu

xandra a sosit coletul ? sanatate multa lui vladut.

roxi, a sosit, multam fain. acu sa ma tin de treaba
super funny aleaxia! eheheee... cand o scoate si vladut al meu asa perle... noi mai avem!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Mihaelutza dezvata bona copilul de olita? scrie si tu ora la care ridici duamna in alb ca poa mai e loc si ptr una in negru. tre sa stea cineva in dreapta sa echilibreze masina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki o vecina a avut fetita la gradinita catolica si acum e in continuare la scoala catolica si acolo cadrele didactice sunt calugarite. De-aia am presupus ca si la luterani e la fel.

cami & miri scuze ca v-am incurcat cu fiara de calcat!

Anda pe cand ne mai clatesti okiu' cu o astro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hello!!!

M-am intors de la gineco,sint tare fericita ,nu sint Gravi!!!!E doar o dereglare si o usoara anexita ,mi-a dat Flamexin si tre' sa merg din nou pe 13 februarie cind aveam programarea pentru ca ce credeti?In timp ce-mi facea eco trasvaginala mi-a venit CM ,am murit de rusine dar asta e ,bine ca a venit ,asa ca Papanicolau si secretie imi recolteaza pe 13 ,mi s-a luat o piatra de pe inima!

Cu olita facem mari progrese ,cere de fiecare data ,,mami fac pipi'' cu caca mai prost ca face rar si mi-a trintit unu in pantaloni .Aseara cind ne-am bagat la nani i-am pus pampers si dupa ceva timp mi-a zis ,,mami da pampersu' jos ,fac pipi'' deci a inceput sa se controleze ,sa-si dea seama cind face ,sa vrea sa faca la olita chiar si seara cind e rupt se somn dar din lene of corz nu ma trezesc noaptea sa-lpun la olita si nici nu cred ca s-ar trezi la ce somn are ,de tai lemne linga el ...

Maine seara plecam in Turcia la cumparaturi ,fina mea vrea sa-si ia si rochia de mireasa de acolo ,mie sincer mi-e cam teama fiind prima data cind mergem cu masina ,stie cineva daca vom avea probleme la frontiera la intoarcere daca avem prea multe cumparaturi??Ca mi-a dat si sormea ,mama niscai comenzi ,nasa etc . daca tot ne ducem luam la tot poporu una ,alta ,a fost cineva cu masina la turci???

AAA ,am uitat sa va zic ,fi'miu mai nou ma striga Mada sau Madalina ,rar imi mai zice mami..:))

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Seara buna!
Azi nu am putut sta cu voi, ca Doru e gripat si trebuie sa ma ocup singurica de Ili.
Insa nu pot raspunde la poll-ul zilei: cand avem nervi, dam ignore, incercam sa nu ne aruncam pe geam cand maraiala continua nespus de mult (noroc, ca stau la 1) si incerc sa ma joc cu ea ptr a-i distrage atentia. Uneori merge, altadata imi vine sa fug!

Acum imi aduc aminte ce voiam sa va mai intreb:
copiii vostri au incercat sa dea in voi? Eu am ramas inlemnita cand am vazut pe Ili ca incearca sa-mi dea una. Insa m-am suparat pe ea, nu am mai bagat-o in seama si a realizat ca a facut o prostie.

PS: Pischi (scuze ptr raspunsul intarziat) da, mai joc, tu pe ce lume esti? (mama, cum suna[:=-)))]) Hai ca sa pun o vorba buna ptr tine.

Mergi la inceput