Colectia de toamna-iarna 2005 (181)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Pai mai vecina, in primul rand cand eu zaceam la Caciulata si miroseam a sulf, tu haladuiai prin Viena, deci nu e cinstit.In al doilea rand gandeste-te ca regulile Incoterms iti vor folosi in viitor la operatiuni de comert exterior desfasurate pe meleaguri vieneze.....
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Canuta naspa situatiune. imi pare rau ca treci prin astfel de momente. Ia o sa iti mai treaca tristetea.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

quote:
Originally posted by Noki_Lara

Cuscra, nasoala treaba! Nu puteai sa fii si tu egoista cu boala, mama ei de boala! NU uita de VITAMINA C. La mine a fost unica solutie care m-a facut in noiembrie sa scap de behait.

stiu, cuscra, ii dau si vitamina C.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Vecina, da...desfasurate de altii, societati de comert exterior, nu de mine, din pacate...Iar cu sulful...pai sulful a trecut, acuma urmeaza valsul si partia, pe cand la mine nu mai urmeaza nimik, nici macar un sulf amarat.

Cuscra, pai daca nu era trecuta biata vitamina la raboj, a trebuit sa ti-o reamintesc, nu?

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Noki daca vrei sulf, aranjez cu soacra-mea sa te ia cu ea la bai, la Caciulata, si nu te costa nimic, ca te baga cu biletul de pensionari al socrului. Partea naspa e ca trebuie sa dormi cu ea in camara, dar o gura de sulf iti prinde bine.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

canuta ce povestesti tu acolo miroase a soacra dinaia cu iz de muratura...
Eu cred ca e cea mai importanta sanatatea psihica la copil, mai importanta decat 2-3 virusi pe care ii poate lua de la gradi.
Multa bafta!

-------
Fete dragi, multumesc de oferta de a ma asculta dar nu vreau EU sa transform subiectul in relatari zilnice despre starea lui tata de la mine si urari zilnice de sanatate lui si putere noua, de la voi. Asta este, trecem prin ea cum putem. Va multumesc ca-mi sunteti sufleteste alaturi , va simt alaturi, dar nu imbunatatesc cu nimic situatia (nici a lui, nici a mea psihica) daca va tin si pe voi conectate non-stop la problema.

Eu intru aici ca sa ma mai inveselesc citind despre copii si sa ma mai distrag citind de problemele voastre.

Pana atunci bag viteza cu temele, poate reusesc sa dau in week-end o fuga pana la Timisoara.

madau buna idee cu Praga. Chiar si cu copilul o sa fie misto! Eu as lua avion low-cost.

Mergi la inceput

Gradinita - eu o dau din toamna, la gradinita Silviei, de stat, program lung.
Mai stiti ce disperata eram cu inscrierea la gradi a Silviei pe cand eram gravida cu Nati? Nu cred ca mai stiti ca nu va preocupa sobektu'...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ai dreptate, Lavi...nu stim, ca deh, prioritatile erau greturile si picioarele umflate, nicicum adevaratele probleme ca renuntatul la pampersi si inscrisul la gradi. Ca sa nu mai zicem ce-o sa mai radem si de prostiile astea peste cativa ani cand cine stie cu ce greutati cauzate de piticii astia o sa ne 'delectam'.

-- Inchid forumul pe ziua de azi. Trec la toceala.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Apropo de renuntatul la pampersi: iei Nati a facut pt prima oara kk la olita si a si cerut-o singura: "repede olita, fac kk!"
Dupa ce a facut era tare mandra: "kk meu!"
Azi de dimineata a facut si pishu si nu mai voia sa se dea jos de pe olita.

Asta fara sa o punem in mod regulat (am mai pus-o doar de cateva ori inainte), doar ceva campanie de convingere in ultimele zile: "esti fetita mare, tralala".

Asa ca se pare ca daca nu m-am ostenit eu cu olita invata fata singura, din proprie initiativa.
------------
Noki bafta la gradinita luterana!
Deci o dai pe Sarah la pansion, la calugarite!
S-o mai cuminti si ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Lavi, felicitari pentru oala ! Tineti-o tot asa !
Nati mai suge degetelul???

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput