Colectia de toamna-iarna 2005 (181)
Raspunsuri - Pagina 10
Mihaelutat spune:
Of corz doamna cu palton alb ca va ridic de la metrou, intrebarea e care metrou? Stefan cel Mare sau Aviatorilor? imi spuneti locul so ora si voi fi acolo.
Mihaela
album dn Titi
xandra28 spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Sondaj:
cele care tineti acum copiii acasa cu bone/bunici, ce veti face din toamna? Ii dati la gradi?
Eu parca as incerca s-o dau la un program scurt ca prea i-au crescut cornite de cerb Ilincai. Dar sa vedem cum trecem peste vara, cu cate viroze, enterocolite ne mai luptam
eu una, cel putin la acest moment, sunt convinsa ca asta e cea mai buna solutie: sa-l dau pe vlad la gradi la toamna, macar pana la pranz, si de la pranz incolo sa stea in continuare cu buni a lui. sincer, l-as da de acum, dar nu cred ca e momentul. inafara de faptul ca inca suntem cu pampersi, este destul de legat de noi, dimineata cand plecam la serviciu e jale, chiar daca ramane cu buni.
iar de cornite, ce sa mai zic, uneori efectiv ma ingrozesc, ma deprim, si nu mai stiu cum sa ma port cu el.
chiar asa, voi cum domoliti micile crize? si ce sanse sunt sa mai treaca pe masura ce cresc si inteleg tot mai multe?
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
Noki_Lara spune:
Cuscra, cum bine stii de la nora-ta, noi suntem experte in scandal daca nu ni se fac mofturile. Dar cum tot bine stii, crizele trec pe masura ce cresc, vorbesc si-ti zic ce vor, se maturizeaza si devin mai cooperanti.Deci clar este o evoluie catre mai bine.
Cu mult tact...si nervi de otel! Asta e raspunsul la intrebarea ta!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
mandyksch spune:
Neata.
Cami, Corap,, i-am dat aseara Humana si i-am mers burta in sfarsit, fara probleme, si chiar nu a fost tare. Sper sa nu ma bucur prea devreme. O sa pedalez in continuare pe varianta asta, este singura care pare sa functioneze.
Noki, cu siguranta ca o sa o primeasca pe Sarah la gradinita respectiva, mai ales pentru ca ea e o fetita super cuminte.
Miha, deci pana la urma are Bubulina astigmatism.Imi pare rau, -2 e cam multisor, ti-a spus cumva dr. care este cauza? La cine ai fost pana la urma, la dr Vladutiu? Si noi va trebui sa mergem anul acesta, cand am fost data trecuta ni s-a spus ca este ok, dar este posibil sa ma mosteneasca pe mine (io am mipie de -7,5, plus astigmatism). Sper din tot sufletul ca totusi Kriszti sa nu aiba problemele mele.
Feli, io intentionez sa il dau pe Kriszti la gradi din toamna.Poate pana atunci reusim sa scapam de pampersi si de biberon.. In principiu vreau sa il dau la program scurt de 4 ore. Dar pana atunci mai este atat de mult.
corap spune:
miha, pai zi tu care iti e in drum. mie-mi convine la fane, da' cum poti si tu
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
xandra28 spune:
ah, si am uitat sa ma plang de inca ceva: de aseara, vlad tuseste ca un magarus. da, in sfarsit, dupa aproape o saptamana, am reusit sa-i dau raceala mea!
a dormit adi cu el si-a zis ca a tusit toata noaptea, saracutul de el!
deocamdata n-are febra, eu sper nici sa nu faca. ii dau paxeladine, ceai, miere si cam atat.
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
canuta-om-sucit spune:
Salutare!
Citind asa in ultima perioada aici pe forum plus pataniile mele personale am tras o concluzie.
Madau nu esti singura care nu poate pleca niciunde fara copil, si eu sunt la fel.
Cel putin criza copilului meu este alimentata si de faptul ca acolo unde il duc in fiecare zi, mama nu este prezentata asa cum trebuie. Eu nu mai sunt mama ci sunt Aura, caci asa i se spune despre mine, fapt ce il face sa sufere si mai tare, in conditiile in care "mama" este icoana lui si persoana de care nimeni nu trebuie sa se atinga. Plus tonul si modul in care ii este prezentata mama, nu e unul normal si potrivit. Din cauza asta a inceput sa se indeparteze si de taica-su, caci el e prezentat intr-o lumina de zeu, ori copilul simte, vede, asculta, aude... lucru care ma intristeaza cumplit, caci persoana asta a reusit in cateva luni de cand sta copilul la ea sa strice tot echilibrul, pe care eu cu taica-su l-am construit. In urma unei pareri avizate, mi s-a spus ca el sufera foarte mult dupa mine, plus ca toate atitudinile astea negative centrate catre mine le simt si eu acasa cand vine. Vreau sa va spun ca nu eu il tin pe el la pieptul meu ci el pe mine la pieptul lui, barbateste, protector, asa vrea el. Gesturi care ma ingrijoreaza. Copilul meu sufera si asta ma face sa nu mai fiu om. Ca drept urmare, imreuna cu taica-su am hotarat ca cel mai bine pentru copilul nostru e sa il scoatem din mediul acela cat mai repede si noi il vom da la gradinita din primavara, sa vedem daca o sa mearga. Daca nu, cel mai probabil am sa imi intrerup activitatea si am sa stau cu el acasa, asa cum am facut-o de fiecare data cand a fost nevoie, caci nimic nu e mai presus de copilul meu.
Cam aste e, ni se mai trag si altele, cum ar fi usora intarziere de vorbire, crizele de agresivitate...
Noki_Lara spune:
Cuscra, nasoala treaba! Nu puteai sa fii si tu egoista cu boala, mama ei de boala! NU uita de VITAMINA C. La mine a fost unica solutie care m-a facut in noiembrie sa scap de behait.
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Mihaelutat spune:
Doamna cu haina alba si 2 copii vine fata cu ce haina o fi, la Fane Babanu' sa ridice coletu'. Nu e problem de statie, circul motorizata. maine stabilim detalii de ora si loc de contact sa ridic coletul.
Mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
Mitzo, imi vine sa te strang de gat sau alternativ sa te las o saptamana cu fii-mea sau sa te pun sa bei 5 ceaiuri de-ale mele de slabit pe zi. Motivul??? Abia imi trecuse cat decat dorul de Viena, cand m-ai revirusat. Iar cutreier in minte pe acolo, in loc sa ma concentrez asupra regulilor INCOTERMS.
Varsta Sarah