LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (278)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova, tare simpatic Marcolino. Nici vb sa il las pe Alain in Romania pe termen lung, daca nu i-as gasi cresa mai bine stau eu pana la toamna ce intra la scoala maternala cu el si renunt la job.mama ar fi dispusa sa stea oricat cu el dar nu imi las eu copilul departe de mine pt nimic in lume, acum e o situatie exceptionala ca trebuie sa rezolv aici niste chestii adminsitrative si ca am ex asta in 28feb. Oricum la asta urmatoarele probe o sa fie peste cateva luni si pot sa stau linistita si acasa cu bb. Acum am zis ca e ca o vacanta la bunici dar nu as vrea sa se prelungeasac nici asta prea mult.Cred ca ti-am facut capul calendar.
Extraordinar de prost merge Dc-ul; Deci cu cura, de cand exact si ce bem pana la urma apa sau bobul de orez

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna, dragele mele!!!!

Noi am avut ceva probleme cu calc. provocate de un virus nabadaios, dar l-a "linistit" Sorin , asa ca acum putem intra din nou pe net.

Sabi e din nou racita, nici nu pot sa-mi dau seama ce sa intimpla ca in ultimele doua luni asta e a treaia raceala; cam la 2 saptamini raceaste. Sper sa ajung miine la dr sa vad daca are rosu in git.

Toanca, multumesc mult pentru ajutor. Esti o dulce!

In rest, ne jucam toata ziua (intre noi fie vorba, nici nu stiu unde mai incape atita joaca intr-un copil atit de mic), facem puzzle, desenam, construim cu lego, o multime de jocuri. Incerc sa-i limitez timpul pe care il petrece in fata televizorului pt. ca am impresia ca i se inroseste un ochisor daca se uita prea mult timp.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvi, incepem de maine ca este luna plina. 1 bob maine, 2 a doua zi, 3 a treia zi, etc. pana la 30, dupa ziua cu 30 boabe, incepi descrescator sa iei pana ajungi la 1 bob. Eu tocmai am scris in calendar, cura tine pana pe 24 martie. Bobul il inghiti ca pe medicamente, cu putina apa, asa cum este- crud, nu il tii in apa.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Maraki merçi, O sa notez si eu pe calendar ca tine si deci cafea sa altceva la 2 ore dupa din cate am inteles.
Eu am inceput infrumusetarea turnandu-mi o cantitate sanatoasa de ulei de masline pe cap, coafeza m-a sfatuit sa faca asta o data pe saptamana pe langa mastile de par obisnuite ca am parul f uscat. Am profitat ca sunt singura ca e de garda jean si pot sa arat ca o , o sa va spun cum si daca am reusit sa il scot din par.
Am tot uitat ca am vrut as va spun ca am inceput sa pun pe salate ulei de nuci, am tot studiat si toata lumea zice ca e f bun pentru arderi si pt colesterol si pentru prevenirea bolilor cardiace si tratarea acestora. E mult mai bun ca uleiul de masline care nu mi-a placut niciodata, are un gust tare bun doar ca trebuie tinut la frigider dupa ce deschis sticla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvi asa este,nu ai voie nimic timp de 2 ore. Nu stiam ca este ulei de nuci O sa caut si eu, il folosesc la tot? nici mie nu imi place uleiul de masline cumparat, noi folosim productie de la matusa, este mare diferenta...iti vine sa bei din el numai cand il mirosi :)

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Maraki la gatit nu cred ca e bun, pe el scrie ca se foloseste la asezonari si la salate, eu la salate l-am folosit, are un gust f bun de sambure de nuca..evident. Probabil ca si sotului tau i-ar face bine, eu am dat-o serios pe el de cand am vazut ina tar ca am colesterolul 200 cred ca din cauza anticonceptionalelor si a porcinelor . Ulei f bune si cel de struguri, de fapt din seminte de struguri si ala e f sanatos, voi siguri gasiti acolo. Eu uleiul de nuci l-am luat de la Leader Price care magazin nemtesc, acolo am gasit prima data si ams i sarit pe el, am vazut apoi si la Cora.
http://www.evenimentul.ro/articol/uleiul-de-nuca-reduce.html aici e si un articol, eu am citit o multime pe tema asta.

Mergi la inceput

Pun aici un site care explica f frumos toate calitatile uleiurilor si cred ca se poate si comanda de pe el, habar nu am asta.
http://www.lareserve.biz/uleiuri.htm sunt o multime de care nu am auzit nici eu si nici nu am folosit inca da cred ca sunt f bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Silvia te inteleg, nici eu nu l-as lasa depart4e de mine. eu nici la alba nu-l las decum sa fie in alta tara. si eu as renunta la job, cariera, doar sa-l am langa mine.
Nu stiam de uleiul de nuci, dar mie imi place asta de masline. la gatit folosesc dintr-ala normal, dar in salate doar de masline.
sa ne zici cum e masca. eu mi-am facut odata din miere si ulei de masline, pt. stralucire si mi-a placut.
maraki deci maine dim. incepem. eu nu am sperante ca slabesc nici un gram...oricum nu stiu cat am acum ca sa vad...dar ma alatur voua. sa nu cumva sa slabiti si apoi sa regret.
dim. la 6 imi va suna tel. si iau bobul, pe urma somn pana la 8.
irinutza imi pare rau ca sabina e iar racita. e sezonul, nu avem ce face. si marco se uita mult la Tv sau comp., si asta de cand e bolnavior. dar lui nu i se inrosesc ochisorii. oricum vom rarii si noi, dar nu moare nimeni ca a stat sapt. asta asa. l-am menajat sa spunem.

bag copilul la somn, ca m-am saturat de cat m=a si pe urma revin.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Giova a iesit f bine, a dat si stralucire si suplete la par si iese usor cu sampon, o sa folosesc in fiecare saptamana. Buna ideea cu trezitul pt bob, deci incepem de maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Gata am citit si eu repede ce ai scris.Am fost la joaca si ne-am distrat copios acum asteptam sa doarma sa ne uitam la prison break.
Deci maine operatiunea bobul.Vai ce imi place si ma amuza ideea.
Mai rau e cu cafeaua.Trebuie sa pun si eu ceasul .Pana la urma nu am inteles dc il nghit , ilmestesc sau il iau cu apa.Auzi ce problema am si eu.
Bumbita eu sunt fan Cioaca.Am mai auzit de la mama si am mai citi si vazut cateva , dar imi place de el, sper sao gaseasca pe cotoroantza de nevastasa bine merci si el sa le deapeste nas la astia.Asi am declarat ca dc intra maicamea sau Marian pe mailul meu ii bag si eu la parnaie 30 de zile, pai ce numai Cioaca?Naiba a mai auzit sa faci arest ca ai spart mailul lui nevastata.Cred ca numai la noi e posibil.
Uau da ce de probleme am eu la ora asta.
Noapte buna si ...pe bob maine dimineata.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput