LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (278)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina, la cate martisoare furam eu din cutiile de scrisori inseamna sa fiu si acum la bahaus Vaai ce minte aveam si eu prin cls. a 6-a , ma duceam la scoala de 1 martie cu pieptul plin de martisoare
ma duc sa vad " Something gotta give " nu am idee cum este....la mine e zona crepusculara....am gasit cam vreo 5 ferestre cu dropul cuscrei deschis si nu am apasat personal pe nimic....nb...maine: BOBUL nr.1

Irina, il inghiti cu apa

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu mi-am pregatit bobul pe noptiera cu sticla de apa.
mama ce s-a prapdit Clau de ras cand a auzit. eu zic ca nu suntem normale, asta e nebunie colectiva.
mai incerc sa-i dau lui fiu-mio laptic, ca nu-l vrea.
pe maine la .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

pe la 12 s-a culcat. am mai stat si eu putin de taina cu al meu si acum ma pregatesv si eu de nani. am citit ce ati scris si...

silvi bine ca ni te alaturi si tu in nebunia asta. nici eu nu prea crde in ea...ce minuni poate face un bob de orez?! da' nici rau nu poate face...si daca altele au folosit-o si cica a mai facut si bo=ine, de ce nu???

stai a te tii pe la bobul 24 cand tre sa fim atente la numarat...

...in legatura cu copilu', te inteleg perfect, nici eu nu pot sta departe de ei mult timp...de ex, in seara asta mami mi-a propus sa las copiii aici cu ei si sa ne ducem numai noi doi in bucuresti....ne-ar fii f usor, am aranja lucrurile pe acolo, am stat eu am rumegat bine, da'....naaaaaaaaaaaaaaaaa, no way!

...in legatura cu curele de infrumusetare si eu am boala, eu imi pun mai des galbenus de ou in cap...moaamaaaaaaaa si pana il scot pe tot dupa aia....d.a' este atat de matasos firul dupa.

...de uleiul de nuci nici eu nu am auzit.

te pup si sa ne auzim cu bine.

asaaaa, irina cu cioaca...sa stii ca si eu m-am gandit la ipoteza asta ca elodia sa traiasca undeva bine merci si chiar mi-o doresc. asa se kknesc astia pe ei in roamnia sa dezlege un caz mai deosebit. iti dai seama ca pana la ora asta s-au si amamalor de urme ale unui eventual cadavru. in sit in care e vinovat, numai daca cedeaza psihic cioaca, desi nu cred. ca si azi l-am vazut f zambitor. nu stiu ce sa zic, dar desi la inceput nu ma interesa acest caz, chiar ma enerva pt ca peste tot numai de elodia auzem, acum dejam-a facut curioasa...de ce naiba nu se mai rezolva, este chiar asa de greu, cum naiba s-o termina???

fetele, stiti care ar fii culmea curei cu bobi?! cred ca m-as imi vine sa rad singura pe-aci.maine dimineata adormita sa ma duc io sa iau bobul si sa gasec cutia goalaaaaaaaaa.

hai ca sunt franta de obosita. si noapte bunaaaa.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna dimineata !!!

Giova, pupicei lui Marco sa scape si el de raceala. Sabina a dormit bine asta noapte pt. ca nu i s-a mai infundat nasul.

Bafta bobistelor sa scape de kilele in plus!

Va pup

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

'mneata la
Mi-am luat bobul pe la 6.35, am trezit-o si pe mama (care e venita pt vreo 4 zie sa-si vada nepotul ca o sfasia dorul)si i-am administrat si ei un bob ca vrea si ea sa slabeasca.
Si Cristi a ras de mine de dimineata cand m-a vazut la borcanul cu orez, cica sa caut un bob mare sa-mi tina de foame.
Sa speram ca vor fi si ceva rezultate.......
O zi faina va doresc tuturor!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

Subiect aniversar pt. Carla de Alina.Mattei:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici

eu am facut ceva treaba si ma pregatesc de munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Operatiunea bob a decurs bine, in sensul ca m-am trezit la 6 si l-am baut. la 6.30 cand a sunat ceasul, ma trezeste Clau sa-mi iau bobul.acum am mancat o portocala si trec la vestita.

Marco a dormit bine, lapte a baut si aseara si dim. doar 100 ml.presimt ca asta va fi singura masa pe ziua de azi.

Irinutza si sa=si revina piticii cat mai repede.
Mai Bumbi, hai ca puteati merge 2 zile la Bucuresti ca nu se intampla nimic. si eu am plecat in Austria cu inima stransa, dar ne-a prins super bine iesirea in 2, chiar daca nu am rezistat mult departe de pitic.
Ioana ahaaaa...i-ai dat si mamei tale....eu sper sa slabim sa nu ne injure prea multa lume.
Cosmi spor la munca. esti ok?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

o zi buna si de la mine va doresc!!!

si eu l-am luat.

giova ma refeream la plecarea pe termen lung, nu de 2 zile pt ca asa cateva zile am mai plecat si noi doi porumbei. de ex, la munte de rev l-am lasat pe cel mic linistita , stiam ca va avea mami grija de el ca de ochii din cap.

mie sebi mi-a mancat un actimel si a venit tati cu o punga de popcorn ca sa imi strice mie socotelile....acum este pe ele...o sa-l pacalesc sa i le iau...ca in felul asta nu-mi mai mananca nici la pranz.

ma duc ca ma solicita juniorul ca " cel mare" este in premergator ups!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Neatza!
Eu nu am auzit ceasul si am luat bobul cu ...cafea, tot lichid e si ala!

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput