LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (278)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

mamiciloooooooooor!!! iar plecarati?

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

SARA BUNA

ACUM am nitel timp dar nu am gasit....cura....care se incumeta s o dea inca o data detailat???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cosmi vezi ca e pe pag. 15 sau 16, scrisa de Bumbita.
Bumbi pai eu de-aia m=am dus la dr. asta, sau ma puteam duce direct la homeopata. caci de mergeam la dr. noastra de fam. sarea cu antibioticul.
Eu sper sa-i treaca cu astea, sa nu faca alte complicatii.
SN la greu, m-am speriat cand am vazut ce iese cu BB, ce sa mai spun ca de atunci a suflat nasul de n ori.
am vazut ca e caldut, nu stiu cat are ca s-a tampit si termometrul digital...tot ERR imi arata. s-o fi incalzit de la laptop ca a stat in spatele lui...vad ca toate cedeaza...cantar nu mai am, acum si asta...cred ca trecem pe cele clasice ca-s mai bune.
Lasa stirile alea, ca am plans si eu ieri cand am vazut. mai bine nu ma uitam...of...of...
Ana dar mananca Clara? ma bucur ca si-a mai revenit si nu e nimic grav.

marco tot in greva este. a mancat cateva cereale si atat.
am bucatarit la greu pana acum, 3 feluri de mancare. parca vad ca-s facute degaeaba, mai ales alea lui marco.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Nu manca Giova , nu manca ..... a mancat supica azi.

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Ssebi tot nu s-a trezit. eu i-am facut niste clatite. m-a inspirat mira ieri. mie tot nu-mi merge dropul.

doamna cosmi te bagi si tu la un bob?

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, eu am apucat sa citesc tot pana la urma, am fost super ocupata zilele astea sa pregatesc o aplicatie in franceza si pana am tradus si aranjat eu tot...
Giova binenteles ca daca e vb de cura de slabire ma bag si eu intotdeauna. SUna tare bine asta cu boabele de orez ca de altceva nu am nervi in perioada asta ca sunt cu mintea in prea multe locuri si amo pofta de mancare nebuna in fazele astea. Pupicei lui Marco sa se faca bine.
Bee sanatate multa si puiutilor tai, sa scapati cu bine ca ati avut niste experiente tare neplacute.
Ioana, merçi ca te-ai gandit la mine. sanatate puiutului, ma bucur ca sunteti mai bine.
Bumbita, tare esti activa, ma inveselesc postarile tale.
Irina, nu stiu inca cand pot sa imi aduc puiutul ca nu am gasit nici o cresa, tare ma necajeste, maine mai am doua in agenda de vizitat. Sper sa gasesc ceva curand si il pot aduce ca daca nu...;nu am cu cine sa il las sa merg la un interviu sau la examen. Tare aiureea situatie, toata ziua in vad pe camera si nici nu vrea sa stea sa vb cu mine .
Cristina, ma bucur sa aud ca sunteti mai bine, suna bine dieta ta dar la mine nu functineaza decat daca consum f putine calorii intr-o zi, de am trecut de 30
Ana de Spania sanatate multa si voua, lasa ca o sa manance mai bine dupa ce ii trece, imp e sa fie hidratata bine.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Ana deci si Clara e grevista...bon...
Bumbi hai ca am cvitit putin la fetele care au deschis subiect pe tema asta. nu am timp sa citesc toate paginile, dar multe au luat in ras cura asta:"mancam boabe ca si gainile" asta a fost cea mai tare.

hai sa va zic ce a facut marco:
- face partz si-mi zice:"mami pute ici"(aratand cu mana spre fundulet). am crezut ca mor de ras...tare simpatic a fost.
- sau isi ia ursuletul, se face ca-i da Nurofen, sirop de tuse si pe urma cica i-a luat temperatura. exact cum fac eu cu el.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Uitati aici discutie despre aceasta cura:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86535&whichpage=1

Silvia te cred ca ti-e greu. ce vei face daca nu gasesti gradi? nu mai bine mai stai cu el acasa? nu cred ca vrei sa-l lasi in Romania.
Bumbi nici mie nu-mi merge dropul. nu-mi deschide pagina, e vreo problema de la ei.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by d_melli

Cristina te asteptam cu dieta, dar acum pricepusi de aici cum e treaba.Mai pe mine ma apuca rasul cand imi imaginez maine dimineata vreo 10 sectante sarind sa bage pe gat un bob de orez.Lasa ca va vad eu apoi candidand la miss dc
Ana ma bucur pt Clara ca e mai bine.Deci la bob maine dimineata.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Ma bag si eu la cura de maine, acum trebuie sa-l conving si pe Giorgos sa se apuce. Cum e pana la urma? Avem voie cafea?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by Ana_m

Ha ha ha , de-abia astept sa inceapa cura cu boabele . Si pe urma descrescator . Noroc ca suntem mai multe , ca io sigur m-as ramoli , nu o sa mai tin minte nr .
Va sa zica ginerica al meu a dormit pana la 10 ? (ca logodnica si soacra ). Pe Clara acum la 2 am pus-o la somnic ca e maraita rau de tot . Ma duc sa fac si eu mancare pt deseara . Ce m-am saturat de atata gateala in fiecare zi .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Eu deja mi.am format un plan: scriu in calendarul de perete, in dreptul fiecarei zile, cate boabe trebuie sa iau

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput