LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (278)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Bey , ma dati pe spate cu dieta asta cu boabele, oare nu constipa?
MAi bine cu ceiul ala verde...
Eu ce sa zic am slabit 5 kg de fapt 6 dar cred ca m-a ajutat si organismul meu.
Spor la slabeala ca vad ca s-au strans adeptele.Voi incercati cura asta si eu o iau deja testata la vara cand o fi cazul...toamna , iarna...sau cand ai termina cu alpatatul broscutei.

Anca 22 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Clara , nu stiu , febra nu mai are asa , e doar mai calduta . Dr a zis ca are doar putin gatul rosu , nu e ceva ......., e doar o gripa . A zis sa o las, sa vedem si daca e mai grav sa revin . Asta dup ace ca am asteptat o ora , m-a lergat Clara de mi-au iesit perii albi. Am lasat-o sa faca ce vrea, s-a catarat pe unde a gasit bare , fugea si chiuia intr-o veselie , numa bolnava nu parea .
Asa ca Astery , nici mie nu mi se potriveste o dieta fixa , al naibii daca pot mai mult de o zi doua . Daca nu imi conving si eu pasarelele din cap , nici vb . Si acum chiar ca e cazul , ca am ajuns la o greutate care demult nu am mai avut-o . Deh , statul acasa .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Cristina te asteptam cu dieta, dar acum pricepusi de aici cum e treaba.Mai pe mine ma apuca rasul cand imi imaginez maine dimineata vreo 10 sectante sarind sa bage pe gat un bob de orez.Lasa ca va vad eu apoi candidand la miss dc
Ana ma bucur pt Clara ca e mai bine.Deci la bob maine dimineata.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

ooooooffffffffffffffff!!!!!!!!111 m-a innebunit efectiv sebi azi, am parul in cap de zici ca sunt la nebuni...a avut o energieeeeeeee de..se vede ca s-a trezit la 10 00. numai intr-un alergat si intr-un tipat a fost. i-am dat si eu sa deseneze cu gandul ca ii dau linistita lui bebe sa manance. de unde?! veni langa mine, se urac in pat si incepu sa sara in spatele meu in pat. inchpuiti-va ce imagine!!! eu cu bebe si cu biberonul sa pape, el tragea de mama focului, nu puteam sa-i iau copilulului bibe din gurita si sebi in spatele meu satind. ooof!!!! na, ca mai sunt si momente d-astea!

de la 14 stau pe langa el sa-l culc si nimic...ba ca face kk, ba ca apa, ba sa-i fac la picioare masaj...DEGEABA! noroc cu tati care veni la mine sa-mi aduca niste mere si un pui si il rugai sa-l scoata pe afara putin. sigur se va culca cand vine si iar ma culc tarziu la noapte.

deeeeciiiiii....dam sau nu in boabe?!

giova, marakina eu zic ca nu prea merge cafea sau suc imediat dupa....ci dupa 2 re, altfel precizau aceste exceptii cei de au scris dieta , plus ca sucul si cafeaua contin zahar. nu stiu cum sa faceti, sculati-va mai devreme si luati bobul

deci bobistele sunt: io, giova, irina, marakina, cuscra, bee( eu nu ti-as recoamnada avand in vedere ca ai laptic si alaptezi )...mai se inscrie careva?

maraki in leg cu socrosenii tai...te rog eu mult nu te mai consuma atat...te umpli cu energie negativa si-ti faci tu rau...eu adopt alta tactica...si pe mine ma enerveaza rau de tot socrela, sa stii...o ignor...stii ce o oftica chestia asta...sau vb cat mai scurt cu ea, ma fac ca nu aud ce ma intreaba cand suntem mai multi , pe ea o roade chestia asta pt ca eu sunt f sociabila, f volubila , dschisa la discutii, pe cand dani e exact opusu'. ei si iti dai seama cum el nu prea vb, ea e curioasa sa stie ce facem, ce vrem sa mai facem...planuri etc.

acum de cand cu bucurestiul macar ma suna in fiecare zi sa ma intrebe pe mine ce a mai facut dani, cu cine a mai vb, ce a mai zis cutare etc.

giova a mancat "maco" ciorbita pana la urma???

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

quote:
Originally posted by d_melli

Mai pe mine ma apuca rasul cand imi imaginez maine dimineata vreo 10 sectante sarind sa bage pe gat un bob de orez.Lasa ca va vad eu apoi candidand la miss dc
Deci la bob maine dimineata.

Irinoo mor de ras si eu imi imaginez asta...

Anca 22 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

irina sa ne vezi la bobul 26 numarand dimineata la 7 bob cu bob....ce-or zice ai nostri barbati de noi???

ioana faza tare cu clanta si cu tine!!! si cum te simteai cu ceaiul? a avut ceva efect? cat timp l-ai luat?

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Ha ha ha , de-abia astept sa inceapa cura cu boabele . Si pe urma descrescator . Noroc ca suntem mai multe , ca io sigur m-as ramoli , nu o sa mai tin minte nr .
Va sa zica ginerica al meu a dormit pana la 10 ? (ca logodnica si soacra ). Pe Clara acum la 2 am pus-o la somnic ca e maraita rau de tot . Ma duc sa fac si eu mancare pt deseara . Ce m-am saturat de atata gateala in fiecare zi .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

bai eu numar de cu seara boabele...sa nu dau gres dimineata...la cat de adormita voi fi. e clar...cceasul o sa sune la 6, ca la 8 cand se trezeste restul trupei sa pot bea si eu cafeaua.

Bumbi nu am facut inca ciorba, oricum nu va manca. Nici de piureu nu s-a atins. baga doar pufuleti in el.
acum se smiorcaie dupa tat-su'. a venit pana acasa si asta plange ca a plecat. se vede ca-i lipseste mult in timpul zilei.
de mine cred ca e satul....toata ziua ma vede. chiar mi-a placut sapt. asta cu el acasa. Ii ziceam dim. asta ca nu-l mai duc la gradi, sa stea cu mine...mama ce moaca a bagat Clau.asa ca-mi voi pastra gandurile doar pt. mine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

gata, a venit tati cu el de afara si adormi imediat. il dezbracai de geaca, caciula si fular adormit. vai-vai!!! cred ca doarme pana la 19 acum.

cuscra ma bucur ca e mai bine nora mea. ai grija mare de ea acolo!!!

giova ce bine de tine ca ai dr care nu sare imediat cu antibioticul!!!

Mergi la inceput

STIRILE DE LA ORA 17 - OROOOOOOOR!!! o mamica din mures a scapat copilasul de 8 luni pe plita...are arsuri pe tot corpul si pe fata...groaznic.

cica il aretsra si pe cioaca 29 de zile....voi ce ziceti? e sau nu vinovat?

Mergi la inceput