LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (278)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Hai ca imi place ideea cu boabele, poate intr-o zi ne trezim ca niste chinezoaice. Hai ca reiau ca sa vad cate boabe si cum . Boabe prefierte ,rotunde , lunguetze sau de alea mizerabile?

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor, si eu de maine ma bag cu voi la cura!
Oare Silvia pe unde e, ca poate e si ea amatoare!
Giova, ai dreptate, poti sa te trezesti la 5 sa zic, sa iei boaba/boabele si sa faci nani pana la 7! Eu asa fac cu Razvan cand ii dau Broncho-Vaxomul, ca am inteles ca e ideal sa se administreze cu 1/2 inainte de masa de dimineata, deci pe stomacul gol. Ii dau pe la 6.30 medicamentul, prin somn, iar la 7-7.10 ii dau lapticul.

Cu ceaiul antiadipos, ala verde chinezesc am avut si eu o faza in facultate. Eu il beam seara inainte de culcare iar pe la 5-5.30 dimineata luam viteza la toaleta. Faza aiurea era ca erau toaletele pe hol, comune pe tot palierul si intr-o dimineata, somnoroasa si grabiiiiitaaaaaa tare, am tras mai tare de usa si am ramas cu clanta in mana (usa inchisa cu cheia) iar clanta de pe exterior a cazut pe culoar. Am sunat-o pe prietena mea care dormea prin "vecini" sa vina repede sa deschida usa, aia somoroasa tot cerea explicatii iar pe mine ma treceau deja toate transpiratiile.......pana la urma a ajuns in timp util sa-mi deschida usa asa ca nu am patit rusinica. Oricum, ca-n filmele cu prosti!
Scuze pt off-topic!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

REGIMUL este recomandabil a se incepe intr-o zi de “MIERCUREA”seara, fiind destul de importanta mentionarea corecta si perfecta a utilizarii sale pe toata durata sa.Se va fixa o anumita ora, si se va executa totdeauna inainte de culcare.Iata si ceea ce va trebui sa faceti, pentru a-l termina in cele mai bune conditii.

1. Se va umple un 1/2 pahar mare cu apa;apoi adaugati nr.de boabe de orez corespunzator cu exact numarul de kilograme cu care dvs.doriti sa slabiti, lasand-l sa stea acolo toata noaptea.

2. Joi de dimineata, pe nemancate veti umple paharul complet cu apa, dupa care o veti consuma, lasand pe fundul paharului boabele de orez. Apoi,veti umple din nou 1/2 pahar cu apa(acelasi), si-l veti lasa acolo pana Vineri dimineata.

3.Vineri dimineata, exact la aceeasi ora,ca si-n ziua precedenta(de joi) umpleti din nou paharul si-l beti tot, de data aceasta insa,cu boabele de orez cu tot.

4.Operatia de mai sus,se va repeta timp de o saptamana.

5.Paharul va trebui sa fie pastrat tot timpul curat, si nicidecum, sa fie folosit de o terta persoana.

6.La sfarsitul celor patru saptamani,cat tine respectivul REGIM, cand veti fi terminat de baut tot, veti avea si rezultatul mult asteptat, pentru ca Dumneavoastra veti cel care se va bucura categoric:” DE PERDEREA ACELOR KILOGRAME” la care ati renuntat din proprie dorinta.

7.SPARGETI PAHARUL SI ARUNCATI-L !

8.DAR,CEL MAI IMPORTANT SI INTERESANT LUCRU ESTE ACELA, PRIN CARE DVS. VI SE CONFERA ABSOLUT INTREAGA SIGURANTA,A ELIMINARII DEFINITIVE A SURPLUSULUI DE KILOGRAME NEDORIT.ACESTEA NU VA VOR MAI NECAJI
NICIODATA, SI-N PLUS, TOT DVS.VETI FI SI CEI CARE VETI ELIMINA CELULITA CARE VA NECAJIT ATAT DE MULT PANA ACUM ! SINGURA SI CEA MAI IMPORTANTA RECOMANDARE PE CARE ” MAICA TEREZA ” O ADRESEAZA TUTUROR PRACTICANTILOR ACESTUI REGIM ESTE: “NOROC SI INCREDERE DESAVARSITA”

CA sa vezi desene animate...
Oare papa pius ce recomanda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Helo ,
Si eu , si eu la ..... boabele de orez . Maine dimineata ?

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

aoleu Irina...alt regim cu boabe de orez? deja imi cam fac niste idei cate kg vom slabi cu dieta asta.
Ioana daca s-ar putea asa, ar fi super.
super faza ta cu ceaiul. de nu venea colega, sunt curioasa cum te descurcai.
Ceai antiadipos am luat si eu anul trecut. mama mia ca eram tot la wc. imi era groaza de zilele cand eram prin oras. mai am acasa inca o cutie, dar nu cred ca ma incumet sa mai iau.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Si am tot studiat pe net , cica luna plina e maine sau cel putin de maine e numai bine de inceput. Parerile suna cam asa: 3 nu au slabit , una da vreo 3 kg, in schimb toate au cazut de comun acord...nu mai au probleme cu constipatia, deci tranzit normal.
Eu m-am gandit si de maine ioc sucuri cu sau fara acid.Incet , incet ma las eu de toate.
Ana pai hai si tu la primul bob de maine. Ce misto suna, hai la un bob.Ce mai face Clara e mai bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ce bine ar fi sa putem slabi asa usor! dar nu cred ca strica o incercare. Si eu vreau boabe de orez. Doar sa va hotarati cand tb inceput! Miercurea sau maine. Nu cred ca o sa pateasca nimic laptele meu de la niste orez cu apa.
, revin la noapte, ca acum incerc sa recuperez niste ore de somn, dormind langa Ana!

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Salutare din provincieeeeee !
Am culcat copilul, am mancat bine-ha si acum sa vedem ce-i pe aici.

Brandusa, efectiv m-am ingrozit si nu mai am cuvinte... sanatate multa Razvanelului! Si-o pupam pe Ana, care-i o desteapta, de frumaosa nu mai mentionez, ca se stie.
Fetelor, nu va mai povestesc ce-i in spitalul judetean de aici, o sa lesinati... mizerie de nedescris.
Este unicul motiv pt. care as vrea sa locuiescin/pe langa Bucuresti: spitale dotate si medici pt. copilul meu, desi vad ca Bee a cam patit-o cu imbecilul care n-a administrat antiinflamator la timp copilului.....

Bumbita, sarumana, ma faci sa rosesc , perseverenta sunt, ma incapatanez sa cred ca boala asta va ramane in copilul meu pt. toata viata... cand am spus ca a stat cuminte, a se citi ca n-a alergat fara tinta si la nesfarsit de colo-colo, cum facea mai demult...

Regimul meu: dimineata beau un ness cu lapte (o cana). La pranz mananc bine: ciorbita si felul doi, eventual si desert daca "cere" organismul ceva dulce. Si pana seara NADA de NADA, doar apa minerala, cat de multa. Eu apa plata beau doar cand sunt pe moarte, si n-am de ales. Ma culc flamanda, deci organismul lucreaza. Cand simt ca nu mai pot, iau cateva guri de lapte, ca sa nu ma doara capul. Cam asta este. Sucuri nu beau defel, desi imi plac, nu cumpar, stiu ca nu sunt bune. Am renuntat, incet-incet, la toate alimentele interzise, ca sa zic asa. In nici o saptamana am pierdut peste 3 kilograme.
Si da, este foarte adevarat ca dupa 30-35 de ani este mai greu... cel putin pt. mine, care sunt o mare gurmanda si foarte pofticioasa, m-am mai lasat si de fumat... si am si o gena de grase (mamaia-mea, mama, matusa-mea, varul... din partea mamei astia). Important este ca am reusit sa-mi conving "mansarda" ca nu trebuie sa mai mananc. Imi lipseste miscarea, km aia cu caruciorul erau minunati, dar acum nu se poate.
Nimic spectaculos, foarte agresiv, la mine functioneaza. Sorry, dar eu nu am incredere in tot felul de diete "minune".
Apoi (cel mai important), va trebui sa-mi gasesc singura o formula de alimentatie, cu ajutorul careia sa ma mentin la o greutate anume. Eu vreau sub 60, nu mult, undeva acolo.

Pupici tuturor, ma duc sa citesc ceva siropos de Sandra Brown , mi-e dor de anii '90......

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Bai toate va bagati la boabe de orez ... mie imi suna tare ciudat cura asta Va doresc sa ajungeti la greutatea ideala!
Giova ma bucur ca e mai bine Marco.
Ioano m-am distrat de faza cu ceaiul si usa
Bee prin ce ati trecut ... slava Domnului ca sunteti acasa si e mai bine bobo mic. De ana ce sa zic e mortala, auzi ca nu incape Radu in burta la tine :))))
Eu ma pregatesc de plecare ...

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

fiu-miu s-a trezit cand am incercat sa-i dau lapte. asa ca a trecut iar pe pufuleti si suc.
am pus la foc niste cartofiori, poate un piureu mananca.

mama cate ne adunam la orez...acum m-am uitat daca am...si am, inca dintr-ala cu bob colosal. asa ca eu voi slabi dublu.

Eu am tranzitul intestinal reglat, asa ca nu stiu la ce m-ar ajuta, ba stiu...sa pierd cele 5 kg in plus...dar pt. asta trebuie sa fac mai mult decat sa inghit niste boabe.
Anyway...incercarea moarte n-are.

Cristina bravo tie mami. eu nu rezist sa nu mananc nimic de la pranz pana seara. de fapt eu nu prea mananc mancare, doar prostii si seara ciugulesc ceva. si asta nu e bine, stiu.
ana cum e clarita?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput