Mamici de mai-iunie 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Buna fetelor. As vrea daca se poate sa-mi schimb numele fetitei mele din Alicia in Alysia. Acum ramane asa sigur. Pt ca Alicia era diferit pronuntzat aici si nu-mi place.

Va multumesc.

Diana 25+ Alysia Maria si deNicole Evelyn(13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Getutza81, probabil si de la efort. AI un plus de kg, pt care plamanii + inima sunt suprasolicitate. Nu iti mai ajunge oxigenul...+ anemia.. 2 min in colts sa nu mai faci eforturi.
SI noi te certam. dar te iubim si asha..anemica. Eventual...invatsam sa nu facem ca tine.

25+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna fetelor..........in sfarsit va pot saluta si eu pe ziua de azi. N-am avut net din pacate, chestie care m-a scos din sarite. Mi-am dat seama ca sunt clar dependenta de DC si mai ales de voi. LA asta s-au mai adaugat niste chestii care m-au enervat azi ingrozitor, am fost pachet de nervi toata ziua.

Am citit repede ce-ati scris.....Onyx, ai un VLadutz super cuminte, sa-ti traiasca, sper ca si Vladutz al meu sa fie cumintel.

Am citit ca unele dintre voi aveti obsesia sindromului down...si eu o am. MAi ales ca eu n-am facut nici unul din teste, ma rog la Dumnezeu sa fie sanatos.

Simona...eu am terminat facultatea de Administratie Publica dar n-am lucrat pana acum ca functionar public, am lucrat la privat. As vrea insa cand ma intorc din concediu sa intru in administratie , mai ales ca am studii in domeniu.....poate imi dai niste sfaturi.

Si eu ii vorbesc frecvent lui bbe....."hai sa facem baitza sa fim curatei", "hai sa citim si noi mami, sa fim destepti"..si tot asa. Comunicam f bine si deocamdata e f ascultator

Alina 24+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Monik, trebuie sa te linistesti si sa vb cu bebe din burtica sa nu inteleaga ca esti suparata pe el, am citit undeva ca mai poate crede si asta... cand mami e trista crede ca el e vinovat... trebuie sa stie ca e iubit.

In legatura cu salariul mai mare decat ce ne da statul... ei bine, la mine nu se aplica... cum eu sunt in concediu medical, si nu aveam pe carte cat luam in mana, veniurile mele sau redus substantial acum, oricum si asa salariul meu e mai mic decat ceea ce voi lua de la stat. Cand lucram aveam 700 ron salar, inainte si bonuri dar patroana a decis ca nu isi mai permite, de parca eu eram de vina ca ea nu mai are chef sa tina firma si nu mai lucreaza aproape deloc... asadar, aveam 700 ron salar, si pe carte 661 incadrarea, echivalentul a 500 in mana. Sotul meu la fel are 700 lei + bonuri de masa. Dar cum am ramas in conceiu medical, bineinteles ca primesc in mana cat e pe statul de plata, ceea ce nu mi se pare deloc corect, in fine, va dati seama ca prima luna de medical a fost undeva la 440 lei, a doua luna sa redus, fiind 75 % din media ultimelor 6 luni, a treia luna la fel, a patra luna medicul mia gresit concediul medical drept urmare am avut 6 zile invoite si la salr sa simtit foarte mult, iar acum am ajuns la un venit de 300 lei pe luna. Impreuna avem un venit de 1000 lei + 20 bonuri. Sa va spun ca in fiecare luna avem cheltuieli fixe de 1000 lei, care reprezinta doar cheltuieli cu rate si cheltuielile de acasa. Cele 20 de bonuri ne ajung foaaaarte trase de coada poate maxim 3 sapt exclusiv pe mancare. Unde mai punem detergentii si cele stricte necesare zi de zi, sapun, pasta de dinti, etc, pe astea noi cheltuim aprox. 100-150 lei lunar. Si nu ma refer la parfumuri, coafor, farduri (la noi astea sunt lux). Deci, cu cat intru in prenatal mai repede cu atat mai bine, si cu cat intru in concediu de ingrijire copil si mai bine din punct de vedere financiar. Dar sa stiti, ca nu murim de foame, ne descurcam in fiecare luna cumva... aici mai contribuie si socrii mei ca aproape in fiecare zi imi cumpara paine, fructe si ce i mai spun eu.. dc avem nevoie ne mai da cate 10-20 lei.. sa stiti ca ne descurcam, si si noi ca si altii avem rate, avem cheltuieli, si pot sa zic ca la veniturile noastre chiar foarte mari. Nu vreau sa ma plang, vreau doar sa subliniez ca daca noi putem sunt convinsa ca si voi puteti, sunt convinsa. E greu, uneori chiar foarte greu, imi vine sami iau campii, si eu imi doresc foarte multe, da stiu ca nu se poate, o sa se poata candva, sunt convinsa de asta, o sa ne fie si noua bine, si ma conformez situatiei, acuma mai mult ca altadata, stiu ca e bine si asa, cum o fi, e foarte important ca suntem sa natosi, si poate asta e pretul pe care trebuie sa il platim ca sa fie bebe sanatos, sa fim noi sanatosi ca sa putem creste un bebe sanatos. Asta e parerea mea, asta a fost intotdeauna, Dumnezeu intotdeuna nea ajutat si am iesit la liman intotdeauna, cu multi nervi si stres, dar a iesit bine de fiecare data. Si sunt dispusa sa platesc pretul asta daca e asa. E foarte important sa fii optimist, nu visator ci optimist, ca prin viata treci prin toate, si numi doresc prea mult mai multi bani, pt ca mai multi bani = mai mult stre = nu neaparat mai multa fericire, poate dimpotriva, cum spunea cineva de aici.

Daria, ce ai mai facut ? Uite ID ul meu de mess - geta_motrea81, poate nil spui si tu pe al tau... cum a ramas cu cezariana ?

Fetelor, oare ce mai face Anasol ??? nu a mai intrat de foarte mult timp...

Geta 25+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=136499890" target="_blank">burtica
burtica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Getutza am citit de Anasol la mamici de ianuarie-februarie 2006 mai demult. Era bine si bb se parea ca e tot baietel. Poate va intra si ea pe la noi si ne va da mai multe detalii, si eu am intrebat de ea acum ceva timp

25+ Alysia Maria si deNicole Evelyn(13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Azi in sfarsit pot sa spun si eu ca am pui miscator in burtica La exact 19 saptamani. Cred ca si-a schimbat cumva pozitia, o fi si el mai odihnit, ca l-am simtit intr-una de dimineata de cand m-am trezit. Ei, cu pauze, nu chiar non-stop. Dar pina azi simteam doar cate o falfaiala, doua, pe zi. Si nu zilnic. De ma intrebam daca nu mi se pare.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Incerc sa fiu mai optimista dar parca si de asta mi-e frica...sa nu fiu apoi dezamagita...
Sper ca bebelina mea nu simte nimic ca daca ar stii ce e in capul meu... Trebuie sa imi caut un alt medic. Si pe cea de acum o sa-l tin ca rezerva pt. ca nu ma pot baza pe ea. Eu am unele probleme endocrine, niste extrasistole... cand am intrebat-o daca sa o consult si pe ea daca mi se recomanda tratament pt. asta a zis ca nu-i de competenta ei... Deci e clar ca la problemele mele trebuia de la inceput sa-mi caut un medic cu mai multa experienta. Am fost comoda si acum ma costa.

Am inteles ca amniocenteza se face cel tarziu in sapt 21... Gabitza, tu unde ai facut amino? se fac greu programarile?

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

quote:
Originally posted by cleo78

Getutza81, probabil si de la efort. AI un plus de kg, pt care plamanii + inima sunt suprasolicitate. Nu iti mai ajunge oxigenul...+ anemia.. 2 min in colts sa nu mai faci eforturi.
SI noi te certam. dar te iubim si asha..anemica. Eventual...invatsam sa nu facem ca tine.

si o burticutsa

Probabil ca e de la efortul depus asa dintro data ca in mod normal nu mi se intampla, si da, accept ca sunt certata, pt ca am gresit, recunosc, Cat despre plusul de kg, ei , eu pot sa vb despre minusul de kg, vreo 10 cred ca pana acum, si asta poate mia slabit sistemul imunitar, Stiu ca ma iubiti si asa, si in plus, cum zici tu, aveti si voi de invatat de pe urma greselii mele, voi sa nu faceti. Pupici

Geta 25+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=136499890" target="_blank">burtica
burtica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna seara fetele!!!
Am intrat sa va pup pe toate, sa va zic ca imi lipsiti (dar va citesc in fiecare zi) Nu apuc sa scriu ca sunt superocupata la munka, cu cununia, etc... De 3 nopti nu mai dorm, primele doua m-am trezit pe la 3 si ceva, aseara a fost apogeul, de la 1.08 si pana la 5.25 nu am reusit sa adorm. Ghiciti cine e de vina!!!!! Motanul se apuca si urla ca dementul in miez de noapte...
Cred ca am un inceput de raceala, ceea ce ma exaspereaza, trebuie neaparat sa ma opresc la farmacie sa iau paragrippe. sper sa nu fiu leguma sambata :)
Felicitari, gabitzam!!! Si eu sunt superincantata, acum o simt aproape nonstop pe bebeluna si tare sunt fericita din cauza asta.
Lumine, ce mai faci? sa nu dispari de pe aici... ca fug dupa tine si dau bataitza!!! La inceputul lui februarie merg la tanti doktora si o intreb cand putem veni si noi sa vedem maternitatea, sala de nasteri, bla, bla, ai zis ca mergem amandoua!
Pupici la toate, la toate, la toate!!!!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by YLARI

Buna seara fetele!!!
Am intrat sa va pup pe toate, sa va zic ca imi lipsiti (dar va citesc in fiecare zi) Nu apuc sa scriu ca sunt superocupata la munka, cu cununia, etc... De 3 nopti nu mai dorm, primele doua m-am trezit pe la 3 si ceva, aseara a fost apogeul, de la 1.08 si pana la 5.25 nu am reusit sa adorm. Ghiciti cine e de vina!!!!! Motanul se apuca si urla ca dementul in miez de noapte...
Cred ca am un inceput de raceala, ceea ce ma exaspereaza, trebuie neaparat sa ma opresc la farmacie sa iau paragrippe. sper sa nu fiu leguma sambata :)
Felicitari, gabitzam!!! Si eu sunt superincantata, acum o simt aproape nonstop pe bebeluna si tare sunt fericita din cauza asta.
Lumine, ce mai faci? sa nu dispari de pe aici... ca fug dupa tine si dau bataitza!!! La inceputul lui februarie merg la tanti doktora si o intreb cand putem veni si noi sa vedem maternitatea, sala de nasteri, bla, bla, ai zis ca mergem amandoua!
Pupici la toate, la toate, la toate!!!!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

spor la trebi...dar nu te obosi prea tare. Zic sa te relaxezi si sa faci tot posibilul sa dormi suficient. Vorba ta..sa nu vedem o leguma in poze!!!!! ci o mamica fantastica si fericita.

si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Miss Parker - ba eu te contrazic...nu zic, la fetite am inteles ca trebuie sa fii atenta cu igiena, dar la baieti e mult mai complicat pentru ca trebuie facuta decalotarea. Decalotarea care daca nu e facuta cind e mic, sau daca e facuta partial poate da fimoze, infectii nasoale si alte alea...crede-ma ca nu e deloc asa de usor cum suna si nu prea e nimeni sa te ajute sau sa-ti arate ce si cum - poate la voi e altfel desi stiu tot de la o fata de aici de pe forum care locuieste la granita germania-olanda ca nu i s-a facut decalotare celui mic si a ajuns la fimoza si infectie nasoala...

Gabriela 22+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput