Mamici de mai-iunie 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Gabitzam felicitari, sa-ti traiasca! Mie-mi plac de mor miscarile. Mai ales cand le vad prin piele, atunci cred ca nu stiu nici cum ma cheama.

Lori 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Sa vezi ce dragut o sa fie cand o sa faca "movilite" pe burtica. Ii iese ceva, un cot/genunchi/pumn, si o data vezi un delusor miscator. Iar pe la 6-7 luni pleaca burta cu totul dintr-o parte in alta. Sa caut pe acasa daca mai am filmuletul, l-am prins o data pe Andrei cand facea manevre din astea.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Doamne Gabi, ma uit hipnotizata la ce-ai scris! Abia astept! Lucrurile astea fac emotiile pentru eco, emotiile pentru analize Rh sa merite din plin.

Lori 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Azi in sfarsit pot sa spun si eu ca am pui miscator in burtica La exact 19 saptamani. Cred ca si-a schimbat cumva pozitia, o fi si el mai odihnit, ca l-am simtit intr-una de dimineata de cand m-am trezit. Ei, cu pauze, nu chiar non-stop. Dar pina azi simteam doar cate o falfaiala, doua, pe zi. Si nu zilnic. De ma intrebam daca nu mi se pare.

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Si din momentul asta...simti ca ti se schimba viatsa, ca nu mai conteaza nimik decat...falfaiala. Zambesti din senin, razi cand vrei sa te ashezi si iti da una si te ridici instant inapoi, te duci fuga fuga la tati, sa ia si el un shut, speri sa nu dea la ficat prea tare si sa ocoleasca vezica.

Eu nu sumt la fel mishcarile. cred ca depinde si de cum sta bb, cum se misca..si ce libertate de actiune are. Mai vorbim in luna 7-8...

25+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Gabitza - bravo pentru bebe miscacios :) Intr-adevar, e super cand misca, deocamdata nu e dureros si se vede deja pe burtika. Relatia mea cu bebe s-a schimbat un pic de cand au inceput miscarile mai zdravene, am devenit mai constienta de faptul ca am un bb acolo care traieste! Si ca se va naste in curand ... wooow... Am inceput sa imi mangai burtika mai des :D asa, fara sa imi dau seama ... In oroce caz, lucrurile sunt mult mai concrete ca inainte.

Simona cu

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Felicitari Gabitzam!
Eu am un bebe mai miscator...se pare!
De la 17 saptamani o simt si deja nu mai pot de dor daca timp de cateva ore nu-mi da nici un semn!

Vorbesc cu ea...si la un moment dat simte si imi da una in semn de "Aici sunt!...Si eu te iubi!"...ca eu ii tot zic cat de mult o iubim!

Ina

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Simonix

Gabitza - bravo pentru bebe miscacios :) Intr-adevar, e super cand misca, deocamdata nu e dureros si se vede deja pe burtika. Relatia mea cu bebe s-a schimbat un pic de cand au inceput miscarile mai zdravene, am devenit mai constienta de faptul ca am un bb acolo care traieste! Si ca se va naste in curand ... wooow... Am inceput sa imi mangai burtika mai des :D asa, fara sa imi dau seama ... In oroce caz, lucrurile sunt mult mai concrete ca inainte.

Simona cu

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

noi ii si vorbim... i-am aratat si pisica, am tras-o de coada langa burtica, sa o auda mai bine (tati deja ii explica matzei ce o sa patseasca); incercam sa auzim: sunt sunete din burta? din pacate..doar matzele mele balonate cu cei 2l de apa +1l de lapte bautsi zilnic. Si cand ma agita mai tare...intru in cada cu apa calda..in 5min e liniste si pace. A, si plimbarile linistesc (sau nu mai simt eu loviturile lui bb)

25+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

fecian, si eu ma dau in vant dupa pateuri Iar cu tensiunea nu-ti face griji, si eu am frecvent 10 cu 6, e sarbatoare cand am 11 cu 7 :-)) Mai bine mai mica decat prea mare...

Doloress, eu nu-mi mai fac asa griji pt. igiena la baietei, am citit ca mai mult la fete trebuie sa fim atente, cum le spalam, in ce directie (intotdeauna din fata inspre fundulet) etc. Cica la baietei nu prea trebuie sa faci nimic special, decat sa le stergi usor-usor cuculetul... O sa invatam si de la moasa, nu? In Germania iti vine moasa acasa zilnic timp de 10 zile dupa nastere (costurile le preia asigurarea) si te mai invata ce si cum...

Cu cafeaua nici eu nu am putut renunta, dar beau doar Ness si imi pun cam o jumatate de lingurita la o cana mare (restul e apa fiarta si 30% lapte). Atata timp cand stomacul nu se supara (caci la alte chestii mi-a atras atentia imediat si am avut arsuri), eu nu renunt.

Simonix, ti-am vizionat filmuletele, dar nu identific nimic, ce mai, sunt tuta rau! Cum e posibil in Belgia sa ti se refuze cezariana? Te-ai interesat la mai multe spitale?

fetele racite, insanatosire grabnica!!!! Eu am inceput sa ma feresc in disperare sa nu iau vreo raceala, in tren citesc cu capul in jos (parul imi acopera trei sferturi din fata) si cu mana la gura (ma prefac f.f. concentrata) sau stau cu fata cat mai spre geam... Si ma ingrozesc la gandul ca in curand se va face si mai cald, vor aparea iar bacteriile si virusii de primavara... Of, Doamne...

cleo78, ce m-a impresionat mesajul tau despre ce e cu adevarat important si necesar. L-am copiat si i l-am trimis si sotului!! Si noi ne batem capul cu finantele, cu calculele, dar eu stiu ca m-am descurcat in trecut si cu mai putini bani, deci se poate. Si apoi, mi-e mai important timpul cu bebele decat banii. O solutie se gaseste intotdeauna, caci - cum bine ai zis tu - suntem cele mai faine mamici

gabitzam, felicitari pentru falfaielile transformate in miscari de-a binelea!!

Cred ca eu sunt ultima care va raporta asa ceva... Mi s-a parut si mie azi-dimineata ca simt o falfaiala, mai ales ca m-am trezit brusc si cu intepaturi in inima (m-a trezit radio-ul cu stirile si - proaspat trezita din somn - m-a pocnit in cap stirea ca a murit Heath Ledger la numai 28 de ani) si poate de aceea a simtit si bebele unda de soc care ma izbise pe mine.

onyx , parca mi-l si imaginez pe baietelul tau, ca iedutul din Capra cu trei iezi, venind la usa ca sa intrebe daca nu cumva e lupul cel rau care se da drept mama lui.

monik16 , nu te lasa descurajata de opinia unui singur doctor. Cate cazuri nu au fost, unde cate un medic a vazut cine stie ce si apoi s-a dovedit alarma falsa... Tu esti tanara, eu nu cred ca exista risc de sindrom Down... Mai fa niste ecografii, la mai multi medici eventual... Daca vrei, fa si amniocenteza (la un medic cu experienta multa in asa ceva esti pe maini bune, te asigur, si la mine frica a fost mai mare decat chestia in sine) si te linistesti... Cunosc o tipa care a avut sarcina dificila, a fost grav bolnava in primele luni, tusea mult si avea sangerari si a facut amnio si totul a iesit perfect!! Tin'te tare si nu-ti pierde speranta!

Felicia 17+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Felicia, vad ca i-ati ales numele lui bebe. Si imi place semnatura ta cu 'mami under construction'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Buna fetele...
Gabitza, felicitari pt puiutul miscator ! E asa de frumos sa simti !!!
Si al meu misca de numa, cateodata simt toata burta cum se misca... si cateodata simt lovituri si intro parte si in partea opusa deodata cum misca, numi inchipui ce face, se intinde si da si cu mainile si picioarele deodata ??? nu stiu...
Fetelor, am facut o prostie ieri, ma certat si tati de numa... trebuia sa ma intalnesc cu cineva de dimineata ca ma intelesesem de cu seara sa imi dea beep cand ajunge in arad si eu trebuia sa plec de acasa cand imi dadea beep si ne intalneam undeva. Ei, cum era dimineata napucasem sa ma ridic din pat, si cand mia dat beep (stiind ca pers resp nu are rabdare si nu i place sa astepte) mam grabit repede sa pun patura peste pat in caz ca vrea sa vina la noi, sa ma imbrac si repede sa fug sa ajung pana ajung si ei. Bineinteles ca nu mancasem inca... si ma grabesc eu repede sa ajung, nu era mult pana la locul de intalnire, dar eu ma misc cam greu, merg foarte incet si am zis sa ma grabesc sa nu astepte... am ajuns deabea pana in colt si mi sa facut rau de numa, am transpirat toata si nu aveam putere sa ma tin pe picioare, mam pus jos pe bordura unui gard ca miera frica sa nu lesin pe strada, si am sunat s zic ca intarzii ca mi sa facut rau... in fine, neam intalnit, si apoi pana inapoi acasa deabea am ajuns ca mia fost rau de numa, nu mai puteam nici respira... ce prostii mai fac si eu, parca era o probl de viata si moarte asa mam grabit... si nemancata.... eu asa patesc dc nu mananc, nu pot sa fac nimic, ametesc si vad negru in fata ochilor... cerd ca e de la anemie... ce ma mai certat tati !!! sa ma certati si voi acuma.. mam speriat sa nui fi facut rau la bebe cu prostia mea... dar bebe e bine, na patit nimic, doar eu am stat ieri ca o planta in pat, cu dureri de cap, nam avut chef nici la baie sa merg...
probabil ati mai scris intre timp, va mai citesc si revin...

Geta 25+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=136499890" target="_blank">burtica
burtica de Geta si Cristi

Mergi la inceput