Mamici de mai-iunie 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 7

andreap spune:
Monik,nu inteleg..ecografistul ti-a spus verbal ca-i OK,apoi ti-a scris pe hartie chestia aia cu ventriculul???Pai de ce nu ti-a zis???Scuze,ce medic era???Eu as face amniocenteza....dar e decizia ta.Ai vazut ca sunt destule fete care au facut-o si a fost OK.daca mai vrei o eco la Herghelegiu,acum,in cateva zile,da-mi PM.Sau incearca la altii...bafta multa!
Pup
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Simonix spune:
Neatza fetele :)
[red]Monika[/] - nu te speria inca, fa-ti niste investigatii suplimentare, mai repeta eco si eventual fa si amnio sa te linistesti. Sa speram ca a fost o eroare, se intampla... Si eu traiesc asa, cu o mica umbra in inima din cauza SD, dar asta este, nu mai am ce face, oricum. Eco morfo se face pana in saptamana 24, asa stiam eu... Curaj
Fetelor cu masaj - eu am vazut aici o chestie pe care o pui pe scaun si te maseaza - e divin... Nu stiu in romana - se cheama massage cushion si eu in fiecare saptamana il incerc la Cora incredibil cat de bine iti face. Zau, parca sunt niste degete care urca si coboara pe spate, sau iti fac masaj in punctele cele mai dureroase, tu poti regla o groaza de chestii sa te atinga fix unde vrei tu
(na, ca asta imi da alte idei hehe). Din pacata costa 200 de euro aici (149 dolari in State) si deocamdata nu ne permitem.
Va pup, pe mai tarziu :)
Simona cu
http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau

onyxg1998 spune:
Monik, nu te stresa, fa-ti amnio si gata, termini cu problemele si cu gandurile negre! Cel putin eu asa as face.
Pupik de la Onyx si Vlad26+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James

monik16 spune:
La herghelegiu am fost in sapt 20 si mi-a zis de cum am intrat ca am venit prea devreme ca trebuia intre 22-26 sapt. M-am mirat... El nu mi-a zis nimic, acum nu mai am cum sa fac programare la el ca e ocupat pana in mai... Luni am fost la iosup. Eu l-am auzit ca ii dicta chestia aia asistentei si l-am intrebat daca totul e ok si masuratorile sunt ok, el a zis da... Nu stiu ce sa mai cred... Mai am o programare facuta la Ionescu Crangu, ma duc si la el sa vad ce zice desi ma gandesc ca 3 ecografii in 2 sapt e deja cam mult... Bitestul mi-a iesit cu risc scazut, translucenta nucala a fost 0.9 mm in sapt 12... alti indicatori nu exista... Mi-e frica de amniocenteza, mai ales ca am avut ceva probleme la inceput... nu prea stiu ce sa fac...
Astia la cmu in unirii au un ecograf cu o rezolutie mai proasta, ma gandesc ca poate si ala e de vina. Spre ex. Iosup mi-a zis ca placenta are mici calcificari mediocorporale, grad 2 maturitate, herghel. mi-a scris grad 1 de maturitate si nu a zis nimic de calcificari...la CMU a fost 2d, la Herghel. 4d... 21+

andreap spune:
Monik,uite eu am sunat la Albu vinerea trecuta;am reusit sa dau dupa cateva ore de asistenta lui si,dupa rugaminti,m-a programat la 1 saptamana,adica maine..incearca si tu...sau daca mai mergi la Iosup,incearca la CM Fortis..are un ecograf super.
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

inais spune:
Monik eu am citit si m-am documentat despre medici specializati pe eco de screening. Ar fi Herghelegiu si mai este dr. Adrian Pop - Diagnosis.
Eu personal am fost la ambii, iar Herghelegiu mi-a lasat parerea unui medic foarte grabit si nu foarte minutios. In schimb celalalt mi-a parut ff atent si competent.
Este destul de greu de obtinut o programare la dr. Pop. Eu am obtinut-o cu ajutorul unei mamici de aici de pe forum (mi-a cedat programarea ei de care nu mai avea nevoie). Pe de alta parte, inainte de a rezolva cu aceasta mamica, am sunat la ei pentru a obtine o programare (expunand motivele pentru care am nevoie de asa ceva) si vreau sa-ti spun ca am fost sunata pana la urma (la vreo saptamana dupa). Culmea m-au sunat chiar in ziua cand am facut eco pe acea programare cedata!
Pe mine personal, dr. Pop m-a linistit.
Insa, amnio e singura care te poate ajuta sa stai linistita pana la sfarsit. Si eco si alte teste gen DT sau TT au o marja de eroare.
Iti doresc sa te linistesti! Conteaza cel mai mult. Indiferent de ce afli sau nu de la toti acesti medici, important e ca tu sa fi calma si sa accepti ideea ca totul e in mainile lui Doamne-Doamne. Care stie El ce copilas ti-a dat!
Vorbeste cu copilul tau si explica-i cat de mult il iubesti, asa cum e el! Si mai explica-i ca TREBUIE sa fie sanatos si bine pentru ca are o mami si un tati care-l asteapta cu drag si-l iubesc muuuult!
Eu zic ca functioneaza mai mult decat o mie de medicamente si screening-uri si solutii medicale!
Te pup,
Ina
pana ne vom strange in brate ...adica
lui mami si a lui tati

Andree27 spune:
Hellooo fetelor!Cum sunteti azi?Spre rusinea mea nu am apucat azi aproape deloc sa va citesc numai asa la fusereala pt ca am de lucru si e managerul meu zonal la noi si nu e voie sa stam pe net decat in interesez de servici.Sper ca toate suneti bine si va doresc o zi cat mai minunata!
Ps:Monik sunt de parerea Inei si cel mai bine e sa te linistesti ca nu stresul nu iti face bine nici tie si nici la bb tau.Si repet cum a zis si Ina mai bine comunica cu bb si ai incredere in Doamne Doamne si ai sa vezi ca totul va BINE!!!
va pup!!!
Andreea 20+ in asteptare de un ingeras:
Eric Ianis

cory74 spune:
salutare fetelor!
monik, fi tare si roaga-te ca sunt sigura ca totul o sa fie bine.mai fa o eco sa fi mai linistita, eu sunt sigura ca se vede daca sunt probleme.ma mira faptul ca dr ti-a spus ca e ok si dupa aceea te trezesti ca nu e asa cum zice el.eu l-am rugat pe dr meu, pe care il stiu de vreo 7ani, sa-mi zica in fata chiar daca o sa ma doara pe moment daca ceva nu e ok.sincer asta face de fiecare data.
un ex., luna trecuta a marit capul copilului iar eu de pe pat ii spun cam rastita ca ce cap mare are si sigur e cu probleme, la care el imi zice ca a marit imaginea sa vada totul corect.cand a trecut la abdomen imi zice:acum asta e poza normala si acum o maresc.deci si-a dat omul seama ca sunt obsedata si eu de sindromul down si nu vrea sa-m ascunda nimic.
la noi a nins fetelor din nou si e o mizerie afara de te ia asa un sentiment urat.sper sa vina o data primavara sa ne scapam de hainele de iarna.
vorbeati de bani, sincer nici eu nu stiu cum o sa ne descurcam.eu am salariul cel mai mare din casa, l-as pune pe sotul meu in concediu, dar nu pot fi sigura ca dupa 2 ani mai are locul de munca.si in orasul asta mic cam greu cu serviciul.noi acum ne facem actele pt un credit mare, vrem sa ne luam masina, deci va dati seama ca nu e prea roz situatia nici la noi.noroc ca ai mei ne mai trimit pachete si cel putin ne mai scoatem cu cate ceva.
va pup pe toate!!!
corina

Andree27 spune:
An intrat un pic pe furis..hihihi sa nu ma prinda...
Monik cum esti ?cum te mai simti?
Andreea 20+ in asteptare de un ingeras:
Eric Ianis

gabitzam spune:
Azi in sfarsit pot sa spun si eu ca am pui miscator in burtica La exact 19 saptamani. Cred ca si-a schimbat cumva pozitia, o fi si el mai odihnit, ca l-am simtit intr-una de dimineata de cand m-am trezit. Ei, cu pauze, nu chiar non-stop. Dar pina azi simteam doar cate o falfaiala, doua, pe zi. Si nu zilnic. De ma intrebam daca nu mi se pare.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla