Mamici de mai-iunie 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 6

andreap spune:
Simona,noroc cu Cleo:mi-am adus aminte de siropul de tuse.Stodalul nu are efect(din pacate) la mine,dar nici la Mariuca.La mine a mers cu Plantusin,tot de plante,plus ridichie alba scobita si pus zahar,ceai de ceapa..daca-l suporti..
Off..de cate ori vb de stat acasa..imi vine sa..la Mariuca nu aveam atatea credite,asa ca 8 mil erau..acceptabili.iar salariul era uindeva aproape dublu,deci nu pierdeam asa mult.Acum.....pierd muuuult,avem datorii ca ne-am luat in vara apartament mai mare....efectiv nu stiu ce sa fac!Plus ca nu pot renunta la bona,macar si pentru simplul motiv ca ne-am obisnuit,Mariuca o place si oricum voi avea nevoie si ptr.Sara de cineva si decat sa mai caut...pai daca-i dau bonei 600 ron/luna..raman cu alocatia doar.aia imi ajunge de pampers1 eventual.Stiu ca se discutase sa se revina la 85% din salariu sau 600 ron,la alegere,precum si de reducere CIC la 1 an...dar nu cred ca noi vom mai prinde 'valul' asta.Sotul meu zicea chiar sa intre el in CIC
.as vrea si sa am bani sa le ofer multe copiilor,as vrea si sa stau cu ei macar pana se fac mai marisori..dar cum sa le ai pe amandoua?6 luni oricum cred ca voi sta cu BBlusa acasa...Ma rog,m-am 'descarcat' si eu..sa vedeti ce fac eu noaptea!
..
Pupici
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

gabitzam spune:
La noi la bloc la parter este un magazin facut in uscatoria blocului. Teoretic as putea sa le zic sa-mi las si eu carutul pe acolo, printre navetele cu bere si balotii cu pufuletzi. La Andrei mai faceam chestia asta in cazuri de extrema urgenta.
Eu carutul l-am primit de la cumnata mea din SUA, si este bun, are si cosulet de masina cu prindere isofix, dar este greeeeuuuu!!! Este un Graco, dar nu stiu ce model.
Cand a crescut Andrei nitel, pe la 10 lui, i-am luat unul sport, super usor si am scapat de monstrulet.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

cleo78 spune:
quote:
Originally posted by andreap
Simona,noroc cu Cleo:mi-am adus aminte de siropul de tuse.Stodalul nu are efect(din pacate) la mine,dar nici la Mariuca.La mine a mers cu Plantusin,tot de plante,plus ridichie alba scobita si pus zahar,ceai de ceapa..daca-l suporti..
Off..de cate ori vb de stat acasa..imi vine sa..la Mariuca nu aveam atatea credite,asa ca 8 mil erau..acceptabili.iar salariul era uindeva aproape dublu,deci nu pierdeam asa mult.Acum.....pierd muuuult,avem datorii ca ne-am luat in vara apartament mai mare....efectiv nu stiu ce sa fac!Plus ca nu pot renunta la bona,macar si pentru simplul motiv ca ne-am obisnuit,Mariuca o place si oricum voi avea nevoie si ptr.Sara de cineva si decat sa mai caut...pai daca-i dau bonei 600 ron/luna..raman cu alocatia doar.aia imi ajunge de pampers1 eventual.Stiu ca se discutase sa se revina la 85% din salariu sau 600 ron,la alegere,precum si de reducere CIC la 1 an...dar nu cred ca noi vom mai prinde 'valul' asta.Sotul meu zicea chiar sa intre el in CIC
.as vrea si sa am bani sa le ofer multe copiilor,as vrea si sa stau cu ei macar pana se fac mai marisori..dar cum sa le ai pe amandoua?6 luni oricum cred ca voi sta cu BBlusa acasa...Ma rog,m-am 'descarcat' si eu..sa vedeti ce fac eu noaptea!
..
Pupici
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreeasi MARIUCA-7.11.2004
da...stiu cum e, cu credite, cu obisnuintsa de mai bine etc. SI io si tati suntem carieristi, munca munca..dar dupa un anumit nivel financiar atins...munca nu mai acopera totul. Chiar vb candva cu tati..muncim mai mult cu 30%, avem bani mai multi cu 30%, dar nu suntem mai fericiti cu 30%. Nici cu 10%. Cele mai faine momente ale noastre au fo cand nu aveam decat bani de piine in buzunar, si aveam timp sa bantuim parcurile noaptea prin bucuresti, cand la 3 dim. ne-a oprit gardianul pe malul lacului Tineretului, cand muream de cald in casa dar ceteam pe banca in parc, si nu aveam aer conditionat, cand parcurgeam orashul pe jos, ca bani de taxi.... Dar aveam timp de noi, si ne bucuram de fiecare clipa a vietii.
Nu ca acum nu am fi la fel de fericiti, dar o mare parte din bani se duc... pe lipsa de timp. Si mici mofturi. Am stat si am calculat... ce e cu adevarat necesar... Raspunsul...: SANATATEA, PRIETENII, TIMPUL.
Ne vom descurca, si vom invatsa sa ne bucuram de fiecare zambet.
Gasim noi o alternativa...doar suntem cele mai faine mamici!

si o burticutsa

simonacip spune:
Andreeap, Cleo, multumesc de sfaturi. Din pacate, Stodalul nu are efect nici la mine, nici la David...Nu-mi explic de ce nu merge la noi. Dar vreau sa va spun ca, desi lui David ii dau fel de fel de siropuri antitusive, am senzatia ca sunt toate aceeasi mare apa de ploaie, oricit ai da pe ele...SI costa destul ce sa mai vb...
Ieri am incercat sa beau suc de ridiche neagra, mi-a facut maica-mea, dar n-am putut nici s-o apropii, cind i-am simtit mirosul am dat-o la o parte.
In schimb fac bai la picioare cu apa fierbinte si sare, poate mai iau diseara un paracetamol poate grabesc vindecarea, desi eu stiu ca tot atit dureaza si cu medicamente si fara...
Andreea, e bine la tine cu serviciul, dar banuiesc ca esti la particular si e altceva. Eu sunt bugetar, dar am beneficiat toti de o marire de 75% pt ca lucram si cu fonduri europene si asta ne-a mai ridicat un pic salariile. Am fost pe contractual pana acum 3 luni si aveam un salariu bunicel pot sa spun, dar s-au sesizat domnii si m-au trecut pe functionar public cu vechime putina (am stat cu David 1,8 luni acasa), asa ca am avut de pierdut..Ce este bine ca n-avem credite...deocamdata, ca si noi vrem sa ne mutam la ceva mai mare intr-un viitoar apropiat (stam la 2 camere) Deocamdata un an doi...ne descurcam si aici.Apoi poate ne construim, ca avem un teren. Vom vedea ce va fi..
David (10 nov 2004) si
Simona 26+
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

simonacip spune:
Cleo, lasa ca vine ea bucuria voastra acum si veti fi fericiti nu cu 30% ci ho-ho muuult mai mult decit crezi. Are Dumnezeu o compensare pentru toate..
Andreea, si ce-ar fi sa intre sotul in CIC? Nu cred ca e o idee rea, doar ca probabil iti va fi greu ca esti si tu mamoasa si vei suferi sa nu fii cu Sara si cu MAria mai mult timp din zi...Dar nu respinge ideea asta din start, poate sa va fie utila totusi si acum daca se sacrifica sotul un an n-o fi foc...
Cred totusi ca in mod normal cam toate am avea mai multi bani la sv decit cele 6 milioane...Nu cred ca sistemul asta avantajeaza pe vreuna...Cel putin la mine sotul cistiga grosul, iar salariul meu e pur si simplu pt mine, fac ce vreau cu el, pardon...platesc cresa in jur de 800.000 pe luna ..
Noroc ca sunt responsabila si string singura, in tacere...La momentul cind ne vom muta sigur nu ne vor prinde rau niste banuti in plus..
David (10 nov 2004) si
Simona 26+
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

onyxg1998 spune:
Buna dimineata, burtici,
Scriem mai cu fereala, ca avem spionii cu ochii pe noi ca pe butelie.
Sincer, asa m-am saturat, de-mi vine sa plec iar in medical!
Doloress, si aici sunt cam disperati cu serviciile sociale, dar sincer, pe aici nu prea comentez ca il las pe Vlad singurel. Si mai ales, multumesc lui Dumnezeu, este un copil responsabil si cuminte, nu deschide geamurile si nici nu iese pe balcon, sta cumintel in sufragerie, se joaca la calculator sau cu jucariile, isi mai pune un desen animat, sau se uita la tv. Noroc ca nu am programe din alea multe, am doar programele normale de aici si marea majoritate la ora la care el sta singurel sunt cu telenovele sau cu barfe, ceea ce lui nu-i place, asa ca nu se uita. Il las sa citeasca pentru la scoala si ii trece timpul destul de repede. La bucatarie nu prea intra, mai ales daca las masina de spalat sa mearga, nu-i place programul de centrifugare, de cand era mititel il sperie. Ii las eu pe masa in sufragerie, de obicei, ceva sa manance daca-i este foame, ori biscuiti ori cacao cu lapte, briose, sau cereale si el daca-i este foame, mananca.
Nu deschide usa la nimeni, nici macar nu se apropie de usa. Intr-o zi am coborat sa duc gunoiul si am uitat cheile in casa. Usa de jos am lasat-o intre-deschisa (de la bloc), dar cea de sus de la apartament am inchis-o. Ce spuneti voi ca am stat cam 10 minute la usa sunand intr-una pana s-a apropiat sa intrebe cine este! Si cand i-am spus ca mami, ma intreba “sigur? nu ma minti?”
Macar un lucru bun aici, toate blocurile au interfon si daca nu vrei sa raspunzi la usa, nu-si dau seama daca esti sau nu acasa. Vlad nu raspunde la interfon, doar daca sunt eu sau papa in casa, altfel nu. L-am incercat de multe ori si n-a raspuns.
Pupik de la Onyx si Vlad26+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James

andreap spune:
Simona,din pacate nu reusesc sa strang mai nimic..ti-am zis,avem credite destul de mari,platim o groaza pe ele,plus bona,mancare,benzina,haine etc..Ref.la tuse,incearca Plantusin,mie mi-a fost bun.Ref.la sot....cred ca era o gluma.El are salariul mai mic decat mine,da' nu muult mai mic.Si oricum..crezi ca ar avea grija de fete???Tot bona ar fi baza....
Cleo,nu vreau la servici,nu sunt o..carierista de felul meu.Pot spune chiar ca la 16.30 plec acasa,muncesc strict 8 ore si 1/2 cat e programul,nu vin sambata,duminica,nu fac ore suplimentare decat ffff rar.E vb de rate de platit,sume concrete..lunar..,nu de mofturi....de aceea ma framant sa gasesc cea mai buna solutie ptr.mine si fetele mele.O sa o gasesc,stiu sigur.Imprumuturl l-am facut sa luam o casa mai mare,am stat intr-o garsoniera pana a facut Mariuca 2 ani si 1/2,era fff greu.Nu vreau sa ma plang,Doamne fereste!Era numai o..."varsare" de ceea ce ma framanta pe mine zilele acestea.
Pupici
REVELION 2008
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

cleo78 spune:
onyxai copil super cuminte!
Il clonam!!
Auzi..ce ii dai de mancare? :) 25+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

monik16 spune:
Buna fetelor,
Ma hotarasem si eu in sfarsit sa gandesc optimist dar mi s-a taiat elanul. Cand am fost la ecografie l-am intrebat la sfarsit pe dr. ecografist daca e ok si el a zis ca da, asa ca m-am bucurat. Ieri cand am fost la medic cu ecografia, la doctorita mea, n-a mai fost ok... mi-a scris acolo dr. ecografist imagine hiperecogena ventricul stg...Dr. mea zice ca asta poate fi un indicator de sindrom Down, dar ca sunt riscuri mici... dar sunt... ca sa stiu sigur ar trebui sa fac amniocenteza... Am intrebat-o daca imi recomanda sa o fac si spune ca e decizia mea, ea nu poate sa-mi recomande asta... Inteleg ca e decizia mea dar macar speram sa-mi spuna daca recomanda sau nu... A fost f. draguta cand nu aveam probleme, acum parca nu-si asuma nici o responsabilitate... Sunt f. dezamagita si e cam tarziu pt. un alt medic, dar caut.
O sa mai merg sa fac o ecografie, desi am facut deja 2 de morfologie fetala. Prima la 20 sapt. la Herghelegiu, mi-a zis ca m-am dus cam devreme, si asta... 21+

onyxg1998 spune:
quote:
Originally posted by cleo78
onyxai copil super cuminte!
Il clonam!!
Auzi..ce ii dai de mancare? :)25+
![]()
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa
Ii plac mult macaroanele. A zis ca vrea sa mearga in Italia sa manance macaroane!
Uneori mi se pare ca ii cer prea multe! Atat ma enervez cand trebuie sa faca ceva si ii spun de 3-4 ori pana se apuca sa faca…. Apoi ma enervez pe mine ca cer prea multe!
O fi de la stresul asta de zi cu zi!
A, vroiam sa va spun ceva, aseara, cum eram terminata de stomac de la atatea arsuri (ca toata ziua am avut si noaptea anterioara si nici n-am dormit prea bine din cauza asta!) am cumparat de la un super-market un ceai care avea musetel, menta si anis verde (nu stiu ce planta este asta in romaneste), si mi-am facut aseara si am baut o cana. Sa stiti ca mi-a mai trecut, nu mi-a mai fost asa rau. Vi-l recomand la toate care treceti prin acelasi lucru ca si mine. Din cate am inteles, anisul asta verde nu dauneaza sarcinii. Mai este alt fel, astia ii spun anis zdrobit, care nu este bun. Incercati pe la plafar, sigur trebuie sa aiba.
Pupik de la Onyx si Vlad