Mamici de mai-iunie 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by cleo78

fetelor...vreau un masaj la spate, la coloana...de unde fac rost?

Daca gasesti undeva ia-mi si mie o bucata

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Fetelor, cand va luati concediu de maternitat inainte sau dupa nastere ? de fapt, exista un raport al zilelor de concediu privitor la data nasterii? eu l-as lua majoritatea dupa ce vine bebe...

Nicole 19+ in asteptarea unei bebeluse
KARLA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna seara burtici

Am ajuns si noi acasa, am mai lucrat si acasa pentru servici, dar deja m-am saturat. E incredibil cat am de facut si mai ales ca nu ma ajuta nimeni. Ba mai mult, in loc sa ma menajeze mi-au dat mai mult de lucru. Desi imi place ce fac, devine frustrant din cauza asta...si mai sunt cateva...gata, m-am descarcat.Nici macar nu mai am timp sa intru pe net sa mai vad ce mai scrieti

In primul rand sa nu uit: Billy, o sarcina usoara un bebic sanatos

quote:
Daca vrei sa razi, stai sa vezi ce am visat eu alaltaieri. Urma sa comunic cumva cu parintii mei (cu care eu am rupt legaturile) si parca foloseam un cod, se depuneau niste obiecte prin niste locuri. Intr-unul din aceste locuri am gasit o pasare mica moarta (!), ce "mesaj" o fi ala, habar nu am. Al doilea mesaj codificat era ca am gasit un pateu cu branza ascuns la un tip in gluga... N-am reusit sa descifrez codul

MissParker cred ca al doilea mesaj era foarte clar: stiai ce o sa pap eu azi dimineata.Exact asta am papat...insa nu era la nimeni in gluga.

Simonacip.E tare bine sa nu ai astfel de vise..Eu se pare ca pana cand bebe nu vine nu voi scapa de ele

Gabitzam si celelalte fete care stau la bloc...tare ve compatimesc. Daca nu ne luam casa, inca am fi stat la bloc si stiu cat de aiurea e. Mai ales ca unde stateam scarile sunt abrupte rau si inalte. Am cazut o data pe scari si de mai multe ori eram cat pe ce. Cred ca daca as fi stat acolo as fi stat cu bebe mai mult in casa.
Acum sunt fericita ca stau la casa, am si curte...si daca sunt obosita pot sa stau in gradina cu bebe... Deja sunt foarte emotionata numai la gandul asta

Daria felicitari pentru rezultatele la eco

Simonix lasa ca o sa fie bine. Cel putin vom avea parte de anestezie, nu?

Cleo78 vrem si noi...Daca gasesti sa cumperi mai multe sa ne dai si noua.

Fetelor mi-am luat tensiunea acum, vad ca am ajuns la 10 cu 6.. E normal sa fie asa de mica? Simt ca am o stare de oboseala crunta....
Cred ca nu mai fac nimic acum si am sa ma duc sa dorm. Sincer cred ca oboseala isi spune cuvantul..

Va pup si poate ne auzim maine seara. Noapte buna la toate burticile si la toti bebeii

Felicia 22+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Felicitari fetelor care si-au vazut puii la eco, Simonix, Daria, abia astept sa merg si eu joi, sa vad si eu cati centimetri avem in dotare

Simonacip mie tare mi-e frica de chestia asta, igiena la baietei, o colega de la servici a patit asa cu baietelul, a facut o infectie acolo, voiau sa ii faca circumcizie de acuma, a stat si in spital saracutul! Eu nu prea am idee ce trebuie sa fac, mama o sa vina la mine, dar ea a avut doua fete, trebuie sa ma mai uit la mamele cu baietei mici, pe la prietenele mele, sa vad exact ce fac.

Fetele cu masajul, veniti la mine, ca la noi se plateste de catre asigurarea privata, 80 la suta. Chiar am sa ma duc si eu, am doua cabinete de masaj exact in cladirea in care muncesc, e pacat sa nu profit. In primul trimestru nu e indicat caci poate duce la pierderea sarcinii, insa in trimestrul 2 si 3 este chiar serviciu specific, masaj pentru femei insarcinate.

Am auzit la noi o stire ieri, cum ca dupa nu stiu ce nou studiu cafeina ar fi intr-adevar contraindicata in sarcina pentru ca duce la cresterea riscului de pierdere a sarcinii. Sfatuia femeile insarcinate macar in primul trimestru sa se abtina de la cafea, cola, pepsi, ceaiuri cu cofeina etc. Cica pana acuma nu se stia nimic exact, numai sa banuia , dar acum cica ar fi demonstrat. Eu insa nu am putut sa renunt, am baut intr-adevar decofeinizata, insa daca nu beau deloc am asa o stare de lesin toata ziua. Asta probabil si pentru ca am tensiunea si eu foarte mica mereu. Fecian 10 cu 6 nu e chiar exagerat de mica, eu tot asa o am si doctorul mi-a zis ca e excelent, ca mai grav e cand e mare.

Simonix tare te invidiez, vreau si eu la Paris, prin magazine!!!! Distractie placuta! Imi pare bine ca a mai trecut depresia, bravo! Am vazut filmuletele cu bebe, tare simpatic puiul tau!

Onyx esti norocoasa ca il poti lasa singurel pe baietel sa mearga acasa, aici nu te lasa, nici daca sunt cladiri una langa alta, pana pe la 12 ani nu ai voie sa lasi copilul nesupravegheat, te poti trezi oricand cu serviciile sociale ca te iau la intrebari ca cica ai fi parinte denaturat. Uneori ma cam seaca grija asta a lor exagerata, am o prietena care s-a trezit cu politia la usa ca a reclamat-o un vecin din blocul alaturat ca vazuse copilul in balcon singur. Dar de fapt copilul nu era singur, ca era tatal lui cu el, insa statea pe un chaise-longue intins si nu se vedea clar ca era acolo. Oricum copilul era mic, pus intr-o scoica, legat regulamentar, oricum nu avea cum sa iasa de acolo.
Sau de alta intamplare am mai auzit, un tatic (exemplar) isi mirosea copilul la fundulet sa vada daca a facut ceva in pampers si la fel, se trezeste cu serviciile sociale, ca cineva l-a reclamat ca ar abuza de bebe, cica ar fi facut gesturi nepotrivite la adresa lui bebe!!!! Trebuie mare atentie aici cu gesturile facute in public, ca mereu se interpreteaza de aiurea, sunt toti obsedati de abuzuri si de pedofili. Intr-adevar paza buna trece primejdia rea, insa si multi parinti nevinovati sunt luati de aiurea la intrebari.

Va pup fetelor, ma duc la o baita relaxanta, apoi la un masajel pe burtica, asta ritual il avem noi in fiecare zi, dupa dus ma dau cu crema pentru vergeturi si stam de vorba cu bebe, il mai intrebam de una, alta, ce mai face, mai ascultam o muzica, hihihihi, cred ca ziceti ca sunt putin dusa...

Doloress 18+ posibil

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna dimineata fetele. Azi voi cam sta pe acasa, ca ma termina raceala asta. Nu iau nimic, doar ceai, lamiie , portocale. Nu ma mai doare capul, nici gitul, in schimb hirii in piept, tusesc oribil si imi curge nasul intr-una...Ma simt varzaSper totusi in 2-3 zile sa iasa soarele si pe strada mea, ca tare-i nasol. Si mai frica mi-e sa nu ia David microbii, aseara am dormit singura, el cu taica-su...
Fecian, stai linistita, ca scapam noi si de monstrii de la sv. Si eu sunt tare suparata pt ca mi-au dat o prima mai mica decit a colegilor din birou. Probabil pt faptul ca peste o luna intru in concediu, ce ii mai intereseaza...Dar nici pe mine, sincer..Ce ma "bucur" e ca nici acasa nu stau linistita ca tre sa ma sune sa ma intrebe cite ceva...Dar cel putin cind dorm la prinz imi inchid si eu telefonul..sa ma lese, ca mi s-a scirbit de sistemul asta... De data asta insa sunt hotarita sa-mi cer toate drepturile de care pot beneficia (ma refer durata mai mica de lucru, dc ma intorc pana in 2 ani si ce o mai fi, nu stiu deocamdata... vad ca nimeni nu are habar de tine, vor doar sa fii acolo si sa muncesti, fara sa se gindeasca cum sa te multumesca la rindul lor. MI-E SCARBA!
Cu tensiunea...eu am 9 cu 6,7, cam pe aici...nici nu beau cafea...
apopos de ce spunea Doloress, stirea respectiva a fost si la noi ieri sau alaltaieri, cum ca, cafeaua si alcoolul pot provoca avort spontan....nu stiu care de unde a preluat-o

Am acumulat si eu multa oboseala. Nu era destul ca ma sculam din 2 in 2 ore la toaleta, acuma de cind cu gitul si beau multe ceaiuri si seara inainte de culcare...sunt terminata merg la baie intr-o veselie. NU apuc sa atipesc si hop ma trece.... Sunt terminata. macar stau acasa saptamina asta si mai dorm la prinz, altfel nu stiu sincer ce faceam.
Sper sa trec si eu de pasa asta proasta, si sa mai rezist cu brio cele 5 saptamini ramase pina la concediu

David (10 nov 2004) si
Simona 26+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nicole, in ce priveste zilele pre/post natal, singura regula impusa este ca sa-ti lasi cel putin 42 de zile post-natal. Daca vrei, le poti lua si pe toate postnatal, daca te tin salele sa mergi la munca pina cand nasti

Asa...deci sunt inapoi la munca, nici n-am intrat bine pe usa si mi-a dat sefu' ceva de facut

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna dimineata.
Ieri am fost la aerobic pt gravidute.
Mi-a placut. Desi exercitiile is usoare, la sfarsit eram destul de obosita. Maine ma voi duce la Pilates, si tot maine o sa-mi vad bebele la 4d
Nu mai pot sa scriu acum. Sper sa mai intru astazi.
O zi faina

Lilly 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

'neata!
Simonix,ce bine de tineeee..Paris,Cracovia,te plimbi!O sa ai un BB tare plimbaret
Simonacip,da' de ce nu iei macar un paracetamol?ca ai voie..si poate trece mai repede.Inhalatii ai facut?La mine la munca e cam..invers:mi-am luat prima de Craciun intreaga si acum mi-au marit salariul substantial...si eu care voiam sa-mi iau medical,sa mai chiulesc
Pe mine ma doare spatele CUMPLIT de tare uneori,mai ales cand stau culcata.Nu ma pot misca de pe o parte pe alta sau ridica din pat.Asa m-a durut un timp dupa ce am nascut..acum ma doare cam din luan a 2-a de sarcina..nu stiu ce va fi prin luan 8-9
Pupici

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

buna dimineatsa, burtici.
Aseara m-am scos de un mic masaj la coloana; nu e deloc incantat tati, dar ce sa faca, maseaza el acolo cate ceva, si ii mai fac bucuria sa ii urc picioarele in bratse....si bonus o baie caldutsa in cada... mi-am relaxat oasele.

Despre concediul de maternitate, stiu ca cele 126 zile trebuie impartite dupa bunul plac, dar nu mai putin de 42 zile DUPA nastere.
Eu ma simt bine, la munca (le mananc mancarea la colegi ) nu ma obosesc prea mult, si inca dorm 5 ore legat, picioarele+ muschii nu imi fac probleme, etc. Deci inca mi-e bine. Ash veni pana in sapt 35-36. SI mai e o problema la mine...banii. Cashtig MUUULT mai mult decat aia 6 bulioane de la stat. Nici nu stiu cum sa ma descurc cu o gura (urlatoare) in plus, si venitul pe un sfert. (da..stiu..sunt cocoana, m-am obisnuit sa traiesc pe picior mare, port marimea 39).

Am fo azi sa dau o proba de col+ secretie. Mi se pare mie...sau iar m-am pricopsit cu o candida. Rezultatul- peste 1 sapt o sa fie clar.

SImonix, plimbareatsa mai esti. Si tu si bb. F. bine- profita acum, in ultimile sapt de sarcina o sa iti fie mai greu.

Simonacip, pt raceala si mai ales harait in piept... ar fi bine si un expectorant. E un sirop in farmacie, homeopat, Sodal parca se numeste; la mine mai are efect si ceaiul de ceapa (stiu, suna urat) dar cu multa multa miere si lamaie, iese...tot ca siropul.
Si eu am racit in cateva randuri. Avand nasul veshnic infundat (rinita asta...) am tras aer rece in piept..si s-a lasat cu haraieli, vorba ta. Dr mi-a zis ca ar fi sistemul imunitar mai scazut. Dar chiar asha.... nu am racit in ultimii 5 ani cat am suflat nasul de cand sunt insarcinata.

andreap, despre spate... stiu ca sarcina poate face probleme. Mai ales unde sunt antecedente... greutatea depashita modifica centrul de greutate si tensiunile in coloana. Si..te doare. De obicei, kineto-terapeutii recomanda un anuimt tip de exercitii, pt dezvoltarea muschilor, sa preia o parte din tensiunea din coloana. Dar in sarcina..nu stiu ce se poate face.
Am avut acum ceva ani dureri, am fo la medic, am fo la masaj, si maseuza mi-a aratat unde i se par ei muschii slabi, si combinat masaj+sala, am scapat de dureri.
Acum...nu am parte nici de una nici de alta. Doar de o celulita care incepe sa infloreasca pe funduletsul crescator.. Eu visez ca dupa nastere...gasesc timp& bani sa merg la masaj 1 data pe sapt. CLEO VISEAZAAA

25+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata burtici,
Am aterizat si eu, oribila vreme pe la noi.
Leeloo2004: ce idee mi-ai dat!! ca si la mine la parter este un uscator ceva, ca m-au innebunit zi de zi cu mirosul de cocolino sau lenor, pe care am ajuns sa-l urasc. Cine stie, poate parcam acolo carutul.
Lily... ce dragut ca faci gimnastica pentru gravide, te admir! Eu am gasit la un moment dat pe forum un link de la o fundatie RAA, care facea cursuri pentru mamici, pentru primul bebe; m-am inscris si eu, prin decembrie si saptamana asta am primit un mail ca din 4 feb sa ma duc la cursuri. Ei inca mai fac pe site inscrieri, asa ca daca mai e cineva interesat, pe firstbebe.ro
Cica o sa-mi mai trimita detalii cu ce si cum, daca se materializeaza, o sa va povestesc ce se intampla acolo.
Pupi si o zi buna tuturor!

Lori 21+

Mergi la inceput