Mamici de mai-iunie 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 10

Chuny spune:
Sunt o mamica de iulie-august 2008, dar citesc si aici pt ca DPN-ul meu probabil va fi totusi la sfarsit de iunie.
Mi-a tras atentia mesajul Gabrielei despre fimoza. In nici un caz nu va inchipuiti ca e asa o mare tragedie igiena la baietei, si, mai ales, fimoza nu apare in mod obligatoriu. Decalotarea nu trebuie sa se faca in mod brutal, este suficient ca la baitza sa ridicati preputul cat mai delicat si putin cate putin. E preferabil sa faca taticul gestul asta, ca el stie ce si cum functioneaza :-) Si evident ca la inceput se face f f putin, apoi ridicati mai mult. Insa nu e nici o graba. Sarcina usoara in continuare, va mai citesc!
Eu nu imi simt bebele
Sibylle saptamana 18
Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir

gabitzam spune:
Monik, mie recoltarea mi-a facut-o doctorita care imi urmareste sarcina si cu care am nascut si prima data. Ea are contract cu cei de la GeneticLab care au venit si au ridicat proba. Nu stiu daca nu fac si ei direct acolo.
Se mai face amnio la Medlife, la Euroclinic, la Spit.Imparatii Constantin si Elena(Titan cred).
Nu stiu pina cand se face amnio, din pacate.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Simonix spune:
Getutza si Ylari - aveti grija de voi, agitati-va doar cat trebuie :) Ma rog, uite cine va da sfaturi, alta zvapaiata care nu are stare, daca stau o zi in casa gata, e tragedie, nu stiu ce sa mai fac si unde sa ma mai duc ! Dar voi sa nu faceti ca mine
ci sa faceti cum zic eu
RELAX !!!!
MissParker- o sa ma mai interesez, ideea e ca se insista pe nasterea naturala :) Cand le-am zis ca la noi se face cezariana la cerere au inceput sa rada si au zis NO WAY ! hmmm ... asta este Nu pot decat sa sper ca sunt profesionisti si ca nu or sa ne chinuie prea mult
Fetelor, io asa de tare m-am concentrat pe nastere si sarcina ca ... nu m-am gandit la chestii de dupa, gen decalotarea asta care ma sperie ! vai ce mama groaznica o sa fiu ! V-am zis cum am vazut un bebe alunecand din carutz? Erau vreo 3 persoane manevrand un carutz de bebe (era un landou, deci bebe mic mic), incercau sa il urce in autobuz, au apasat pe rotile din spate, roata din fatza s-a ridicat si ... bebemic a cazut pe jos, cu capul de ciment, sub ochii mei !!! Noroc ca avea o gluga pufoasa pe caputz, ca era frig... Eu m-am socat rau... maica-sa radea, l-a luat pe bebe de pe jos si atat. In fine, dupa chestia asta am inceput sa visez urat, ca il scap pe bebe, ca il inec
si alte tampenii !!! of of... nici nu pot sa imi inchipui cum o sa manevrez eu bebele ! nu ma simt in stare nici sa il tin in brate.
Sybille - stai linistita, eu pe bebe l-am simtit dupa 20 de saptamani, si inca destul de vag atunci. Acum face tumbe, e super activ :) nu stiu cum sa mai stau Cred ca vrea sa il plimb :p
Simona cu
http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau

cleo78 spune:
SIMONIX , nu iti mai fa griji. Instinctul de mama te invatsa... (si mai ales nevoia). Gandeste te ca s-au descurcat altele mai dude...tocmai tu, mamica fantastica nu o sa faci fatsa? eheee....
Imi aduc aminte, acu 6 ani, raman babysitter la un verisor. Nascut prematur...de 1.7kile la nastere; la varsta de 4 luni...va imaginati ca nu era prea mare. Si m-am descurcat! Si cu pampersu, dupa ce nu a m strans bine,si s-a murdarit sipe bluzitsa...si cu bluzitele de tras pe cap (moaaaama ce nenorocire...avea 2 body tip kimono, preferam sa le spal si usuc pe calorifer si as le permut); noaptea avea 1-2 ore chef de joaca..si scartsaiala. La inceput l-am luat in pat cu mine (maaare prostie..ma tragea de par si cercei); si la baitsa...ce spectacol si placere. Si ce lacrimi la scos din cada...
Si m-am descurcat. Acu flacaul are 6 ani, si e un shmecher (bine, recunosc, obraznicatura... )
25+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

onyxg1998 spune:
Seara buna, burtici,
Am intrat pe fuga, ca spioni….
Azi am fost ceva mai calma cu bietul Vladut. Am facut lectii dupa ce am mancat si la matematica avea de facut cateva probleme…. Vai, ce chin! Va sfatuiesc sa va inarmati de pe acum cu toata rabdarea din lume, ca tare este greu! Mai ales cand incepi sa te enervezi si simti ca o sa explodezi! Spre marea mea mirare, azi am fost foarte calma, desi Vlad se miertaia ca de obicei, nebatut si necertat, de obicei cand face asa ma enervez si mai rau, dar azi, calm total. I-am explicat problema cred ca de 10 ori cel putin, aproape am intarziat la munca, sa stau sa-l lamuresc!
Vedeti voi ce va asteapta !
Va pup pe toate si va doresc o noapte cat mai linistita si mai buna!
Eu am sa-mi fac din nou un ceai din ala ca aseara, sper sa ma linisteasca si sa pot dormi mai bine ca aseara.
Pupik de la Onyx si Vlad26+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James

gabitzam spune:
La inceput orice mamica e mai sperioasa si tematoare, dar dupa o vreme iti dai seama ca bebe nu e chiar atat de fragil cum pare si rezista destul de bine
Eu primul soc l-am avut la maternitate cand au venit asistentele de la copiii sa-i faca baita. Era un botz de 3kg si moaaama, cand l-au luat si l-au invartit, bagat in chiuveta (!!) sub jetul de apa, pe urma smotocit si sters. Nimic nu zicea puiul! Cred ca-i placea Si sa vezi stil de infasat tip sarmalutza. Eu eram ingrozita dar asta mic tacea ca prin farmec atunci cand il faceau alea pachet.
Decalotarea am inceput-o la cateva luni, nu-mi amintesc exact, putin cate putin, fara sa fortez. De fapt soul meu se ocupa cu asta. Prima data i-a facut doctorita pediatra.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Andree27 spune:
Sibylle merci mult pt sfat ca acuma citeam ce ai citit si l-am pus inca si pe sotul meu sa citeasca sa fie si el documentat cu tot pt ca si noi urmeaza sa avem un baitel.Iar cat despre ca tu inca nu iti simti bebelusul nu te imacienta acuma nu stiu daca la tine e prima sarcina sau nu dar mie asa mi-a zis dr ca la prima sarcina bebelusul se misca doar la 20de sapt,dar acuma difera.Eu pe al meu il simt de la 17.Nu e o generalitate.
Gabitzule cum te mai simti?Si bineinteles ca de fiecare data, ai dreptate ca noi la inceput suntem super spericioase.Eu de ex am nascut nasa mea de cununie si am mers sa ii vedem pispirica ,o dulceata, si imi spune ia-o in brate,dredeti-ma ca toata am fost leoarca si abia o tineam ca aveam niste emotii de numa,si chiar ma gandeam oare ce voi face cu al meu?Dar cu timpul ne obisnuim,nu?
Scuze daca am ceva greseli dar ma super grabesc ca trebuie sa ii dau sotului de papa.
Noapte buna si somnic pufos la toateeeeee!!!!
Ps:Ylari sa nu te stresezi ca totul va fi super sambata si ne gandim la tine si iti tinem pumnii si sa dormi noptile sa fii fresh pe sambata!!!!
Andreea 20+ in asteptare de un ingeras:
Eric Ianis

Getutza81 spune:
Pozici noi de astazi cu burtica !! (care a crescut maricica, maricica!)
Geta 25+
, iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=136499890" target="_blank">burtica
burtica de Geta si Cristi

cleo78 spune:
getutza81...ai o burtica...superba. Mai mare parca decat a mea! (sau nu te-ai ingrasat in rest, si se vede clar burticul)
fetelor...am o nelamurire: de 2-3 zile mi s-a intarit burta tare tare. Non stop. Bine...si e mult mai mare. E normal?
Pe bb simt...ca da jos, in col, si in vezica- si tre sa fug repede sa fac pishu. Daca acu 2 sapt era burtica mai moale...simteam cand scoatea parca capul. Acu..nicio shansa de asha ceva. E normal? 25+
si o burticutsa

Getutza81 spune:
quote:
Originally posted by cleo78
getutza81...ai o burtica...superba. Mai mare parca decat a mea! (sau nu te-ai ingrasat in rest, si se vede clar burticul)
fetelor...am o nelamurire: de 2-3 zile mi s-a intarit burta tare tare. Non stop. Bine...si e mult mai mare. E normal?
Pe bb simt...ca da jos, in col, si in vezica- si tre sa fug repede sa fac pishu. Daca acu 2 sapt era burtica mai moale...simteam cand scoatea parca capul. Acu..nicio shansa de asha ceva. E normal?25+
![]()
si o burticutsa
Multumesc.... E mult mai mare decat era, si intradevar eu nu am pus pe mine nici un gram in plus, ba chiar pot sa spun ca am mai slabit din moment ce burtica si bebe si toate dinauntru au crescut si kilogramele sunt la fel... si eu simt ca cateodata da bebe jos, in col, si din ce in ce mai des ies noaptea la pisu deoarece de fiecare data cand imi schimb pozitia simt ca fac pe mine si e asa de nasoala senzatia....Eu nu miam dat seama niciodata cu ce da...si nici cum sta... am mai palpat eu burtica, dar numi dau seama... burtica mea e si ea tare, dar cam asa a fost, poate e prea intinsa pielea... nu e exagerat de tare, de fapt nu e nici tare tare nici moale moale... astfel incat sa simt ceva, nu stiu ce sa zic.... poate stiu alte mamici... mai experimentate... :)
Geta

eu si cristi
burtica cu bebica de Geta si Cristi