Mamici de mai-iunie 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Buna dimineata ,fetelor...
Sper ca totul e bine cu voi si bebelushii vostrii.
Eu am incercat sa va scriu un mesaj mai lung ,dar apoi l-am sters caci nu stiam daca e bine sa il trimit sau nu .
In mare parte ma plangeam si eu de mama ...dar cum stiu ca nu e frumos sa te palngi de mama m-am decis sa nu il mai trimit.

Ieri m-am certat cu ea si matusa mea pentru ca ele nu ma inteleg cand sunt prea obosita si le cer ajutorul ....mereu ma intreaba aceeasi intrebare "Da ce ai draga de esti obosita?mereu cand va aude omul voi suntei obositi ...dar cand o sa ziceti si voi ca nu mai sunteti obositi?!"

Cam pe tema asta era mesajul....
Oricum m-am decis sa nu mai apelez la nimeni ...cand le ceri ajutorul ei se simt puternici ,importanti,incep sa se bage in viata ta,sa te ia peste picior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele, in sfirsit imi merge netul, ieri tocmai cind voiam sa vb cu voi a picat...
In primul rind voiam sa vb cu Monik-16, dc tineti minte si mie la 3D mi-a spus ceva Albu despre valoarea ventriculului sting, dar cind l-am intrebat dupa eco dc e vreo problema, a fost foarte senin, ca dc era ceva imi spunea...Azi merg si eu la eco, la Dr Grigoriu, am sa-i spun tarasenia cu ventriculul sting, sa vedem ce si cum. Oricum,la fel cum spunea si Alyshma bazez pe Doamne Doamne si ma rog ca totul sa fie bine. Oricum nimeni nu ne poate oferi alte garantii.
Cumnata mea avea 28 de ani cind a nascut baietelul cu Down si nici nu stia ce inseamna boala asta, nu avusesera nici un caz in familie, a facut eco 3D la Pop, la fel de celebru si acum 4 ani ca si acum, i-a urmarit sarcina Tutunaru, si degeaba...Asa ca putem sa ne dam noi peste cap, daca Doamne Fereste e sa fie...
Hai sa schimbam tonul, si sa fim mai optimiste, eu am incredere ca va fii bine.
Alysh, cu mare drag iti dau sfaturi dc ma voi pricepe si dc ai nevoie. Si mie-mi convine totusi sv meu, in ciuda magariei cu salariul. Ideea e ca am program fix, nu stau niciodata dupa program, ba de regula plec la 4 in loc de 4.30 ca sa nu prind aglomeratia aia mare..Colegii ma acopera de fiecare data. In plus, domeniul in care lucrez imi place cu adevarat (comert exterior). Singura chestie e vechimea, care nu-ti merge dc stai acasa cu copilul, de aceea si eu acum incerc sa imi iau cit mai mult din cele 126 dupa nastere...O sa vad ce pot sa fac...Deci, cu mare drag Alyshuca...
Leeloo are dreptate in privinta decalotarii, e o operatiune la care tb sa ai grija pt ca puiul sa nu sufere mai tirziu. Nici nu ma gindeam ca voi trezi asa subiect cind am vb despre spalatul baietilor, dar sincer daca fimoza se agraveaza pot fi consecinte neplacute.La fiecare baita trebuie un pic cite un pic data jos pielicica si spalat cu apa calda si sapun, sau doar apa calda. Apoi eventual, dupa baita picurat putin rivanol acolo. Operatiunea asta facuta cu regularitate e suficienta cred eu sa nu apara problemute..
Felicitari mamicilor care-si simt bb-ii
E intr-adevar cea mai frumoasa comunicare care poate fi.
Eu de cind sunt racita si tusesc ca un magar, ma ingrijorez pt bb, sa nu-l tulbur prea tare cu tusea si stranuturile mele nestapanite...Off, abia astept sa ma vindec, feriti-va de raceala cit puteti.

David (10 nov 2004) si
Simona 26+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Getutza ,ai o burtica foarte frumoasa .
Ca marime o am si eu cat a ta ,numai ca eu am vergeturi ramase de la prima sarcina...acum m-am obisnuit cu ele,dar de exemplu ieri la ginecolog pot zice ca doctorita s-a mirat de cat de multe vergeturi am facut pe burta...ii zicea asistentei: "sarca fata ..cate vergeturi are...i-a facut burta moale primul copil...etc "...cu toate ca eu nu mai sunt asa de complexata de burta mea cum eram asta vara,mai ales la plaja.

Si muschii de la abdomen mie mi s-au rupt tot de la prima sarcina,acum bineinteles ca nu se mai observa,dar dupa ce am nascut ,daca stateam pe spate si ma apasam pe mijlocul abdomenului mi se afundau mainile in corpul meu...brrrr

Dar cred ca daca voi face gimnastica dupa ce voi naste nu voi avea asa mari probleme...oricum vergeturile raman ca nu am ce face ,chiar daca ma mai dau cu creme tot se vad ...dar nu voi mai purta nici eu bluze prin care sa se vada asta...iar la plaja oricum stau asa cu costumul din 2 piese chiar daca mi-e mai jena la inceput ...pentru ca soarele si marea fac ca pielea sa isi mai revina sa fie mai sanatoasa.

Oricum gasisem eu un site pe net si poate o sa il pun si aici dupa ce il caut pentru ca nu il mai stiu acum ,unde erau poze cu femei care au nascut si isi postasera poze cu burtica inainte de nastere si cum aratau imediat dupa ce au nascut si apoi cum aratau dupa o vreme in care facusera sport.
Cu toatele erau mandre si incercau sa se impace cu aceste semne ramase de la sarcina pe care le priveau ca pe ceva normal ...matern etc
Unele ramasesera cu pielea de la sani plina de vergeturi ...eu deocamdata nu am facut pe sani vergeturi si acolo mi-e mai mult teama pentru ca imi place vara sa port decolteuri si bluzite si rochite si nu as vrea sa fac nici de data asta vergeturi.

In schimb am cateva,ca si cand as fi zgariata, pe fund si pe pulpe sus intr-o parte ,dar astea sunt rosiatice si le-am avut si la prima sarcina apoi mi-au disparut ...adica se mai cunosteau foarte foarte putin.

In legatura cu ginecologul ...totul a fost foarte bine...am vorbit cu ea de cezariana si a zis ca in jur de 7 mai ar fi perfect si acum urmeaza sa ma duc sa imi fac niste analize si apoi sa revin la ea la control.
Mi-a luat tensiunea(9.6),m-a cantarit(am 77 de kg la 1.70 m) ..m-a intins pe pat si m-a palpat cu mana pe burta ...si apoi a urmat partea de care ma feream cel mai mult si de care nu am scapat ...adica de controlul intern...dar nu m-a durut ...are o mana foarte usoara si a zis ca totul e bine..

Ma intreba acum cati ani am facut cezariana si cand a auzit ca am ramas insarcinata la 7 luni dupa prima operatie a cam strambat un pic din nas...a zis ca e cam riscant ...dar nu m-am speriat prea tare ca stiu ca asa zic mai toti doctorii.
Oricum a fost tare draguta cu mine.

Momentan lupt cu mine sa nu mai mananc ciocolata ,sa nu mai beau Pepsi si COla si parca peste tot unde ma duc nu vad decat oameni mancand cicolata si care beau pepsi si cola...azi de abia m-am abtinut sa nu imi fac o felie cu paine si nutella....
Nu stiam ca o sa imi fie asa greu sa ma abtin...cred ca mi-au intrat in sange...si nu cred eu sa rezit asa mult pana nasc .
Deocamdata nu am decat o zi ...azi e a doua zi fara cicolata si pepsi..zici ca vorbesc ca un drogat...

Eu nu beau cafea deloc de fel...nu neparat acuma ca sunt gravida...mai beam eu din cand in cand un Ness Frappe ...dar foarte rar...si nici nu fumez deloc....imi dau seama acuma cand ma abtin si eu de la ciocolata si pespi /cola ...cam cat de greu le vine gravidelor fumatoare sa se lase de fumat...
Voi aveti dependente din acestea?

Ioana 6 ian 2007 24+Darius

Mergi la inceput

Simonacip...mult succes azi la doctor si insanatosire grabnica...
Oriucm nu ne-ai zis ce tratament faci pentru raceala si pt haraitul de la plamani...nu e bine sa stai asa ...macar un paracetamol poti sa iei ca nu e grav...stiu de la matusa mea care e medic ca sunt si anumite antibiotice pe care le poti lua si daca raceala devine din ce in ce mai grava poti ajunge sa faci chiar si anumite injectii care merg la sarcina...
Oricum ar fi nu e bine sa stai cu raceala si sa astepti sa treaca de la sine ..

Mergi la inceput

heiii,acuma va las ca incerc si eu sa plec in Bulgaria....de cand ma rog de sot si de tata sa ma duca....dar mi-e teama sa nu cumva sa nu mai plec iar...
Oricum eu ma duc sa ma imbrac ... sa o imbrac si pe Ioana si sa mergem cu sotul la tata sa il luam si sa plecam in Bulgaria...
Sper sa imi reuseasca faza si sa nu intervina nimic...
Va povestesc mai mult cand ma intorc...oricum nu plec decat cateva ore...adica azi ma si intorc...pe seara.
Bye bye si o zi buna la toateee..

programul lu fii-mea e mult mai bun...acum a dormit de la 17 -5 jumate dimineata...ceea ce e excelent...noi ne culcam pe la 20-21..eu mai trebuie sa mi-l fixez un pic caci de pe la 2 noaptea nu mai am somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Daria, sa stii ca nici eu nu beau cafea, dar am simtit nevoia de cola si am mai baut din cind in cind, la sv, mai ales la zile de nastere...Altfel, nu-mi cumpar singura, ca stiu ca-l beau pe tot.
Pt tuse nu iau nimic, ceaiuri calde cu multa lamiine, am luat ieri un paracetamol. Dr de familie mi-a spus sa fac tratamentele astea babesti, bai fierbinti la picioare in apa cu sare, sare pe piept, lamii, ceaiuri. Azi am sa merg la control, la o dr noua...sa vedem ce-mi spune si ea, cind m-o vedea te pomenesti ca-mi va prescrie ceva. Am slabit 1,5 kg, probabil pt ca m-am indopat cu ceaiuri si portocale, si avind mereu stomcaul plin, nu am avut senzatia de foame..sau pur si simplu asa a reactionat organismul? Nu stiu...
Vergeturi am si eu de la prima sarcina, nu multe, dar mai ales acum ca-i pielea intinsa se vad binisor... Ma dau la greu cu Mamma Donna de la Chicco - anti-stretch-marks cream. Nu cred ca are cine stie ce efect. Si la prima sarcina am fol crema antivergeturi d ela sanosan...fara folos insa...
Felicitari pt progresele cu programul, va veti simti mult mai bine cu totii daca va schimbati programul de somn. SI Drum bun in Bulgaria.

David (10 nov 2004) si
Simona 26+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata si de la noi!
Simonacip,bafta azi..sunt curioasa cum ti se pare D-na Grigoriu.Eu nu fac vergeturi cand sunt ,fac celulita..si pun muuulta carnita pe fund si coapse.....ma 'impanez' bine.
Getutza,pupam burtica frumoasa..mi se pare mie sau esti slabuta???ca eu sunt cam asa..deja
Monik,eu ma interesasem de amniocenteza la Medlife,la Dt.Predoiu..am inteles ca e renumit..si erau fff maleabili,cand le-am zis ca mi-a iesit prost TT,pareau a fi dispusi sa ma bage repede la amniocenteza.bafta(oriucm ne auzim pe PM ptr.programari..)
Fetelor,azi am programare la Albu..la Giulesti.Cine a mai fost(simonacip sigur..)..cum e ecograful?3 sau 4D?Ca am de ales intre azi la Albu si pe 29 la Herghelegiu......sunt nebuna,as merge la toti daca nu ar fi asa scumpe
Si acum sa va zic ce nebuna sunt"am DPN pe 20.06 si pe 14.06 cunun!...sper sa nu ma apuce nastrera pe acolo,sa stric petrecerea..am alta tema de gandire acum:cu ce naiba o sa fie nasa imbracata,aratand ca o balena??
Pupici

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Sybelle - eu nu am vrut sa sperii pe nimeni si nici nu am spus ca fimoza apare obligatoriu! Am vrut numai sa atrag atentia ca nu e chiar asa de simplu cunoscind cazuri concrete de infectii. Poate la tine a fost asa de usor cum spui - sotul meu nu s-ar baga la asa ceva cit e el de barbat, iar eu nici atit pentru ca nu ma pricep! La Stefan decalotarea a fost facuta de o asistenta, exact asa cum spune Simona - a inceput devreme, cred ca pe la o luna si incet-incet, in fiecare saptamina cite putin, ungindu-l cu neopreol - in final totul a fost ok! Acum intentionez sa apelez tot la ea pentru ca eu nu ma bag sa fac asa ceva - nu de alta dar poate agresez locul, sau gresesc cu ceva, asa ca mai bine cineva care se pricepe!

Gabriela 22+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

A.....am uitat sa va zic ce boacana am facut dimineata:am cazut pe scari..Nu am cazut pe ghiata cand a fost zapada aia amre...am cazut pe scarile ude.Nu am observat ca ma controlam prin geanta sa vad daca am luat telefonul..acum stau cu frica-n san!Sper sa nu fie nimic.Eu,gravida cu Mariuca,am cazut in baie,rau de tot,prin saptamana 37-38.Atunci am stat 1/2h, pana a inceput sa miste, pe picior de plecare spre spital.Credeti ca se poate intampla ceva rau de la cazatura???Sunt o amre IDIOATA cascata si imprastiata.

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata burtici,
Acum am ajuns si eu la serviciu, primul lucru pe care-l fac nu mai e sa citesc presa, ci sa citesc tot ce-ati scris voi de ieri, ca eu seara sunt leguma.
Getutza tare draguta esti, frumoasa foc burticuta.
O zi buna !

Lori 22+

Mergi la inceput