*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (131)*
Raspunsuri - Pagina 6
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by docdecap
buna fetele, am mai aparut si eu pe aici!!
Ca tot m-a rugat Isi, uite aici filmuletul cu Serban:
http://www.youtube.com/watch?v=gfFBNq4kGfQ
am mai facut cateva azi, ma uit la el cum se face tot mai falcos!
am mai pus si poze pe site, ca are Serban un bunic in Coreea si o matusa la Paris care altfel n-apuca sa-l vada cum creste!
Revenire la mesajul trecut, miri, eu cand spun ca ii dau bibe ii dau tot de-al meu, muls ca altfel mi se fac sanii piatra.
Oricum, el se face cam lenes la supt, cam tine tzitzi de suzeta, cred ca o sa i-o instalez pe aia 'de vero' cat de curand.
LalaD, sa stii ca si noi tot cu Colic Baby, sunt momente cand functioneaza ca magie, dupa juma' de ora de balamuc odata il vezi ca doarme 3 ore neintrerupt!!
Si Bine ati venit clopotei noi Calin Alexandru si Sofia Elena!! sa va fie viata plina de sarbatori!!
mai am inca pb. cu sanul meu cu sfarc ombilicat, incerc cu toate remediile, am un pic de rana, asta si pentru ca mai mult il morfoleste, ca nu ii prea vine lapte. incerc sa-l scot cu pompa inainte si apoi sa suga, o sa incerc si mameloane de silicon, sa vedem care e mai buna ca rezultate.
va pupic si sper sa raman la curent, desi scrieeeti...
Monica si Serban Andrei -inginer in devenire
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
Doamne, Monica, ce dulce este Serban !!!! Ce linistit dormea el acolo si cum isi misca guritza in somn.. parca vroia sa "prinda" el ceva....
Laura 37+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Multumesc mult de aprecieri, fetelor, va dati seama cum creste pipota in mine de mandrie.
Nati, pozele in care apar si eu sunt facute in plina lupta cu clicile si cu alaptatul... asa mi se intampla, cand suint mai obosita si mai terminata psihic atunci primesc cele mai multe
aprecieri in legatura cu felul in care arat...
Spune-mi te rog de unde ai luat suportul acela de pus in cadita de sta mandra ta in el ca la plaja? Vreau si eu!!
Ven, sa iti traiasca nora!
Lala, de unde ai luat leaganul si cu cat?
Miri, cum fura soldurile??
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
Leaganul l-am luat de la magazinul Happy Baby si a fost 600 lei.
http://www.happybaby.ro/magazine.htm
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
irinouka spune:
maine e o zi mare-mareata pentru trei zuze, se cere o galerie pe masura!!!
CREATA!CREATA!CREATA!CREATA!CREATA!CREATA!CREATA!
BEINAZUTZA!BEINAZUTZA!BEINAZUTZA!BEINAZUTZA!BEINAZUTZA!BEINAZUTZA!BEINAZUTZA!
CARMILIA!CARMILIA!CARMILIA!CARMILIA!CARMILIA!CARMILIA!CARMILIA!
irina 41 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Adryana_4u spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Buna seara la zuzulici !!!!
Eu cand am auzit dimineata ca vor fi 12 grade in bucuresti... am hotarat ca este vreme de plimbat...
Si m-am "plimbat" o perioada... ca taman cand ieseam din paracare mi-a cazut toba finala de la masina O taram dupa mine si cred ca daca ar fi fost noapte vedeam scantei iesind de la contactul fier cu asfalt...
Si, uite asa, m-am "plimbat" pana la o vulcanizare ce repara tobe de esapamanet... Apoi, m-am "plimbat" intre respectiva vulcanizare si un magazin de piese auto unde nu mi se niumerea deloc modelul tobei si tot imi dadea cate una ce era ulterior refuzata de nenea reparatorul si tot asa...
Ideea este ca pana la urma mi-a facut bine sa fac putina miscare si sa stau la aer!
Cand am ajuns la pranz acasa nu am mai fost capabila decat de mancat si dormit!!!
Acum, mi-am trimis de acasa barbatul sa duca copilul la gradinita si ma relaxez cu voi!
Abia astept sa vedem cine ce a mai facut/ nascut...
Ma apuc de citit din urma...
Laura 37+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
asa plimbare.......
Adriana S.
AMR maxim 2 saptamani
-38 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
isidora spune:
ANGI,M-AI OMORAT CU POZELE ALEA!Sunteti foc de frumosi!
Iar tu ca o balerina....deci asa de bine arati tu obosita,deci pazea! cand o pune Angi poze odihnita...Mie imi place mult poza cu Pupi pe sanul tau!Tot nu gasesc galactogil....azi am sunat si inca n-au facut rost...
Natalia,scumpa ,scumpa junioara voastra...s-a scos VEN cu asa nora dar nici cu al ei nu te faci de ras ca n-ai cum...
CREATA,MULTUMESC de incurajari si de shlap....daca mi-l trimiti si cu Dhl-ul inseamna ca esti generoasa...!
Tinem pumnii pt. maine!!!Ti-ai facut torsoanele??????Ca eu le-am facut...
Ah,f. frumoasa si camera Mariucai si tot ce ati cumparat pt. ea.Sa le poarte sanatoasa!
Laura Dimitris .,dar ce plimbare utila ai facut....Bine macar ca ai luat aer...
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (35 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1200600549815&page=1" target="_blank"> Poze cu noi
isidora spune:
Fetelor,!!Cele care s-au confruntat cu brontozaurii,ce remedii ati folosit,ca nu-mi mai amintesc...doxiproct,parca?si mai ce? Asta ca sa fie tacamul complet ,pe langa statul in pat...
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (35 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1200600549815&page=1" target="_blank"> Poze cu noi
gugushtiuc spune:
Buna zuzici!!!
GUGU de LUCA
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU BEBELUSHUL MANCACIOS
matgravidut spune:
De azi dimineata ascult catecelele de pe cutiutele muzicale si tare imi plac. Bebelina sta cuminte cand aude cantecelele.
Monica-Matz 39 si Andreea Bianca
AMR 7 ZILE MAX
http://picasaweb.google.com/M.Creanga
grati.ela spune:
Seara buna fetelor!
Dak vrea cineva sa modifice la listuta la mine: ceza de pe 24 ianuarie, fosta 25 ianuarie se muta pe 29 ianuarie.
Azi am fost la spital cu toate eco si se pare ca am avut ovulatia intarziata o saptamana. Bebe se hraneste bine, placenta mai duce, lichid e ok, colul de 3cm inchis. Deci Iry, dak nasti joi s-a eliberat patul meu la camera cu tv!!!
39 Tudor Gabriel
AMR 4 sau 8 zile
grati.ela spune:
Am modificat si AMR-ul.
Silvia, maine zici ca vine micutza cretzishoara? Hai sa-ti zic cum o vad: creatza dar mai usor, blondutza cu ochi verzi, cu nasul si tenul tau...
39 Tudor Gabriel
AMR 7 zile