*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (131)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by Ven

Mai, mai, ati vazut voi ce mandrete de nora am? Uitati aici chip dragalas si corp sexy de manechin :http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/2211182263/in/photostream/
Pupam nora si cuscra, colicoase ca si noi!

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Fotografiile cu stefi le vazusem dar, trebuie sa marturisesc ca nu stiu cum mi-au scapat pana acum fotografiile cu mathias...
Doamne cat de frumos este!!! M-am topit mai ales la ultimele foptografii in care fratiorul cel mare este asa de responsabil si-l tine in brate pe fratiorul cel mic.... Sunt asa de dragalasi amandoi!
Mathias are si el ochii asa albastrii ca ai lui markus ?

Laura 37+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Gratiela, vad ca tu ai fost acum la doctor si ti-a spus medicul ca ai colul inchis de 3 cm.

Mie mi-a spus doctorul "Col de 1 cm." Eu l-am intrebat ce inseamana 1cm si el mi-a spus ca insemana ca colul meu este dilalatat de 1 cm.

Cum pisici unele coluri sunt inchise de nu stiu cat si altele sunt dechise de nu stiu cat?

Eu nu mai inteleg. Tu stii mai multe?

Monica-Matz 39 si Andreea Bianca

AMR 7 ZILE MAX
http://picasaweb.google.com/M.Creanga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Miri,legat de tema alaptatului in public, daca ne-ajuta Dumnezeu si o sa fie laptic-cum am avut la Isi-la vara pe mine ma gasesti pe plaja cu sanul in gura lui Ioan!Tb. sa -mi fac program de aerosoli pt. ca Isi are fond alergic si nu am de ales decat sa-l iau si pe cel mic....evident f. de dimineata pana la 9,9.30 si seara dupa 18...O sa fie greu dar trebuie!N-o sa fac topless ,mi-am achizitionat niste bluzite-Ca tot veni vb. Irynouka- de la Z ,pre maman,cu nasturi in fata cu care sper sa fac treaba buna...Sau o esarfa ceva pusa pe umar care sa mascheze sanul pt. curiosi....Nu-mi prea pasa ce zic altii dar nu sunt nici exchibitionista de fel...La Isi n-a fost cazul ca am prins perioada rece ...

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (35 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1200600549815&page=1" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nemary

ne-am intors si noi de la control. se pare ca bebelina mea nu prea se grabeste sa iasa, doctora era chiar mirata ca acum este colul mai putin deschis decat saptamanile trecute. m-a intrebat daca nu vreau sa nasc nici joi, cand e ea de garda si i-am spus ca vreau, asa ca o sa incerc acasa o "inducere" adica o sa beau miercuri noapte ulei de ricin, care se pare ca poate declansa contractiile(dar doar daca vrea si bebe). daca nu se intampla nimic atunci joi merg iar la control.

cum zicea si Ereena, joi ar fi o zi frumoasa pt.nastere, nu?

AMR 8 ZILE

Mari 39 bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Sa fie intr-un ceas bun !!!! Joi este o zi minunata pentru nascut !!!
De curiozitate.. la ultima ecografie cate kg. avea bebe ?
Oare la municipal iti face vreo ecografie inainte sa nasti, adica, cand te interneaza??
Ce cantitate de ulei de ricin ti-a zis sa bei? Am si eu o oarecare experienta cu acest ulei... Mie tot ce a putut sa-mi induca au fost niste contractii ... dar ale intestinelor Poate am baut eu atunci prea putin.. Cred ca am luat vreo 2 linguri...

Joi sunt si eu in spital caci merg in ambulatoriu la dr. Badiu.
Tu la ce ora vei merge si unde? Direct sus in spital sau in ambulatoriu...
Poate o punem si noi de o sedinta la municipal ca fetele de la filantropia... mai este cineva pacienta la municipal in afara de noi doua ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Am gatit ceva bun, am luat o gura de aer, acum ma relaxez putin pe fotoliu si apoi intru la dus si alte cele gen epilat, taiat unghii, spalat par etc.

Mi-au dat lacrimile cand am vazut majorete pentru mine. "For me?? Is it really for me??" parca era o replica dintr-un desen animat.
NU stiu ce sa zic... maine va incepe o aventura. Adica ne prezentam la spital, ne face control, ma indoiesc ca s-a schimbat ceva de saptamana trecuta, ne interneaza si de atunci o sa inceapa balul. Nu cred ca voi avea vesti mai devreme de dupa-amiaza, asa imi imaginez. Teoretic, controlul e la 10, dar asta depinde de multi factori. Apoi pana cand se face internarea si eu stiu ce s-o mai intampla acolo, plus travaliu, contractii, nebuneli, poate pe seara o am in brate pe Mariuca. Raman deschisa oricaror posibilitati, inclusiv de cezariana.

Teoretic, odiseea noastra se va termina in seara asta, practic se va termina pe 28 februarie, ca tot aici voi mai scrie. In primul rand, vreau sa va multumesc. Incepand cu capitolul 7, pagina 13, primul mesaj, cand v-am descoperit, si continuand cu capitolul 50, apoi 100 si acum 131!!!! Va multumesc pentru fiecare capitol in care mi-ati fost aproape in aceste saptamani de sarcina, sper ca v-am fost cat de cat de ajutor si eu cu diverse raspunsuri, sfaturi sau macar vorbe bune. Voi mi-ati schimbat oarecum lumea si am castigat prietene pe care nu ma asteptam sa le castig. Temperamentul meu vulcanic poate a ranit in cateva ocazii, dar sper ca ranile s-au vindecat si ca nimeni nu imi poarta pica.

Nu in ultimul rand... am vazut poze cu clopotei superbi, filmuletul cu Serban si am primit aprecierile pentru camera Mariucai. Va multumesc inca o data! Si va trimit toate gandurile noastre bune!

Va imbratisez pe toate, sa ne revedem cu bine cand ne intoarcem acasa! Evident, zuzele mele pereche va vor tine la curent.

Creata 1 cu Creata 2 (vom vedea cat de creata va fi ) in a doua zi din saptamana 41
Maria Ilona
AMR - acum chiar sunt maxim 2 zile! Dar sa speram ca inducerea nu va dura mai mult de o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Colul meu e lung de 3cm si e inchis...

Fetelor, azi mi-am luat sutiene (3) de alaptat: cu dantelutza, decupate...minunate...supersexy...dupa cum va imaginati n-au nici o legatura cu cele de la Tigex sau altele de acest gen...dar ma simteam deprimata cand am vazut chestiile aalea stranii...si-asa mi-am luat chilotzi de mamaie (au ceva dantelutza)...revin

39 Tudor Gabriel
AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

cu alaptatul in public... sa stiti ca aici in Canada poti sa alaptezi oriunde... nu te baga nici naiba in seama.
Sunt si locuri amenajate. De exemplu la unul dintre magazinele mari am vazut indicator in magazin pentru "nursing room".

Se mai gaseste aici un fel de pelerina sau esarfa care se pune peste umar si peste copil si nu se vede nimic...

Nu inteleg de ce ar fi o problema ca alaptezi in public. Cele mai frumoase momente din viata unei femei sunt legate de nasterea si cresterea unui copil. In plus sa nu mai vorbim de atatea alte lucruri urate cu adevarat pe care le vedem pe strada, pe care nimeni nu le mai condamna. S-or apuca acum sa condamne alaptatul.

Monica-Matz 39 si Andreea Bianca

AMR 7 ZILE MAX
http://picasaweb.google.com/M.Creanga

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by grati.ela

Seara buna fetelor!
Dak vrea cineva sa modifice la listuta la mine: ceza de pe 24 ianuarie, fosta 25 ianuarie se muta pe 29 ianuarie.
Azi am fost la spital cu toate eco si se pare ca am avut ovulatia intarziata o saptamana. Bebe se hraneste bine, placenta mai duce, lichid e ok, colul de 3cm inchis. Deci Iry, dak nasti joi s-a eliberat patul meu la camera cu tv!!!

39 Tudor Gabriel
AMR 4 sau 8 zile

BRAVO Grati !!! Ce bine ca este totul in regula si mai sta bebe acolo pana pe 29 !!!
Chiar, te intreb si pe tine... Stii cate kg. are bebe acum??
Intreb pentru ca Iosup mi-a spus ca eleni are 2889 gr. Mi-amintesc ca la prima ecografie , cand i-am spus ca dimitris s-a nascut cu 3.750, mi-a zis ca eleni va avea cam 4.000 ... Acum, cu intarzierea descoperita la ultimele 2 ecografii.. nu stiu cat sa apreciez ca va avea...
Ti-a mai spus ceva de intarzierea in crestere a lui Tudor ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Creata2008...am profilul neactualizat, sunt in saptamana 40. Eu fac cam 1h-2h maxim Pl-Buc(60km) si nu cred ca nasc chiar atat de repede...si sincer decat sa stau in camera aia de travaliu unde toate mamicile se vaita (pe buna dreptate) si e ca draqu pt moralul tau (ca de suntem in Romania si nu pot avea o camera separata oricat as cotiza), mai bine stau cu sotul meu in masina si astept la stop. Ce sa mai schimb dr...asta e...iar de maternitatea din Pl am auzit doar lucruri nasoale...adevarul e ca nasol este peste tot...asta daca nu ai emigrat in America...unde se naste cu taticul din '73...asistenta vine ceas la jum. de h...nu te lasa sa faci pe tine in conditiile in care nu te poti ridica din pat...si iti arata cum sa alaptezi...nu considera ca e natural...romanii sunt destepti..ce mai.

Vera Vine!!!!!!!! Vlad Mihai & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

:) Laura - halal plimbare; chiar si asa cred ca ti-a picat bine dupa atata stat in pat

Miri - cam asa am patit si eu sambata - am iesit in Mall sa-mi cumpar ceva de imbracat pentru botez...ceva fain cica - m-am intors acasa cu 2 perechi de pantaloni+ 3 bluze -Stefi si pantalon + bluza + jerse Ana ...pentru mine ...pas, ca n-am mai avut timp :)

Ven - hotarat incuscrite Stii ce m-am gandit? o fi vreo caracteristica de zodie la astia doi cu colicile lor...deh nascuti in aceeasi zi, la fel de frumosi si colicosi

Fetelor - asa de bine am dormit...de la 4 la 6...WAW ... ma simt in RAI - nu credeam ca pot fi asa de recunoscatoare pentru 2 ore de somn...manca-o-ar mama pe ea de ghinduta ca a fost si ea cuminte putintel

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput