cat costa menajera?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxannna spune:

vr si eu pe cineva sa vina o data pe luna la o "curatenie generala",adica:spalat bai ,gresie ,faianta,bucatarie,spalat perdele,parchet etc.am p+1+ mansarda:am 5 dormitoare,2 sufragerii,2 bucatarii,3 bai si mansarda care e destul de micuta.cam cat m-ar costa.as vrea pe cineva de incredere,va rog,daca ma puteti ajuta cu o recomandareaa,si sa fie cineva pe care sa am curaj sa o las in casa singura,sa nu ma tin dupa ea.doresc un rasp cat mai rapid.multam

mamica lui mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Roxanna,
activeaza-ti PM-ul sau da-mi o adresa de mail.
O zi faina,
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxannna spune:

balasa_roxana2000@yahoo.com(cu underline in caz ca nu se vede)
ms mult pt ajutor eleni.astept rasp tau

ador baietelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconuelena spune:

salut fetelor! si eu m-am confruntat cu aceiasi problema asa ca am hotarat cu sotul meu sa-i facem un program menajerei. am gasit o fata tanara care vine de 3 ori pe saptamana cu program de 8 ore(de la 8:30 la 16:30)in care trebuie sa faca curat, sa calce, si ce mai am nevoie. o paltim cu 500 ron pe luna si ii mai dam una alta...cert e ca e multumita...o sa-i facem si carte de munca pt ca e serioasa...mentionez ca noi avem un ap de 4 camere si un copil mic care face deranj. ea vine lunea, miercurea si vinerea si cand mai am eu treaba ramane si mai are grija si de copil- asa ca am impuscat doi iepuri deodata- orele in plus i le platesc.....ne-am obisnuit cu ea si face parte din familie...si ea are un baietel mic pe care il mai aduce sa se joace cu fiul meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanuna spune:

Buna fetelor,

Caut si eu o menajera care sa vina o data pe saptamana cel mult de 2 ori,curatenie si calcat, la un apartament de 2 camere in zona dristor.

Recunosc ca sunt noua pe forum, de altfel e prima oara cand scriu pe un forum. Intrasem sa caut o menajera si cred ca e mult mai simplu cand ti o recomanda cineva.

Am vazut din posturile voastre ca trebuie sa mi activez un PM pentru a primi raspuns...habar n am ce e asta...poate ma ajutati voi...

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihai33 spune:

Noi avem 7 camere, 3 bai si o bucatarie, curte plus terasa....pt curatenie platim 500 de mii vine dimineata si pleaca seara, pentru calcat si ce ar mai fi nevoie mai vine o zi dupa ora 16 si platim 300 de mii. O lasam singura in casa e o persoana de incredere.
Cred ca preturile difera si in functie de oras.

Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Va rog recomandati-mi si mie pe cineva pentru menaj,o data pe saptamana,faianta,gresie,baie etc.etc.Am un apartament cu 3 camere si o fetita de 11 luni,invatam sa mergem si nu mai avem timp de nimic altceva.Sunt la capatul puterilor si am ajuns la concluzia ca imi trebuie putin ajutor.
Va rog daca stiti pe cineva cu niste preturi decente am mare nevoie.

PS. locuiesc in Drumul Taberii

Mergi la inceput

Buna Eleni,

Ma numesc Oana si sunt noua pe forum....de fapt am dat peste el, cautand o doamna care sa ma ajute la curatenie. Am vazut ca ai o cunostinta care se ocupa cu asta, daca mai are timp...as fi foarte interesata...Am un apartament cu 2 camere in dristor si am nevoie o data pe saptamana, curatenie si calcat.

Multumesc si astept raspunsul tau.

Oana

quote:
Originally posted by Eleni

Buna!
Daca mai aveti nevoie de menajera ca recomand cu draga inima o cunostinta harnica si modesta.
Numai sa imi dati de veste pe mail sau pe PM.

Sa va mearga bine,

Elena & Maria Bucuria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana Claudia

Eu am apt cu 4 camere; ma inteleg f bine cu menajera, calca, spala pe jos, bai, bucatarie, dormitoare..face tot ce trebuie. Eu am lasat la latitudinea ei cand sa spele faianta sau geamurile. Ca la ea acasa. Si e cu f mult bun simt. Ii dau 30 RON pe zi vine de 2 ori pe sapt, de principiu ne-am inteles sa stea 6 ore pe zi insa daca isi termina treaba pleaca mai devreme. De regula sta cam 4,5 ore. Precizez ca eu am oferit atat. Cred ca fiecare ofera cat poate si se gaseste cate o menajera/bona pt oricine. Ii apreciez munca si daca as putea as plati-o mai bine.

Roxana 37 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

AMR...PANA PE 18 FEB!!!

Buna,

Menajera asta a ta pare de vis. Eu am avut una vreo 2 ani...foarte buna, dar si a gasit un serviciu de 8 ore pe zi si nu mai are timp. MA bucur mult pentru ea, dar ...imi pare rau pt mine... :(
Daca a ta mai are timp, poti sa mi dai si mie nr. ei de telefon.

Multumesc si astept raspunsul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Niciodata nu am stat acasa cand a venit la curatenie. Am avut incredere totala in ele si se pare ca a fost ok. Pana acum am avut doua. Una a fost 4 ani si de 1 an am pe alta. Amandoua le-am luat prin cunoscuti.

Mergi la inceput