cat costa menajera?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ng spune:

Te rog recoamnda-mi si mie aceasta menajera. Eu caut de vreo trei luni menajera si nu gasesc nimic decat firme. Te rog, daca poti, sa ma ajuti si pe mine cu aceasta recomandare. Noi locuim in sector 2.

Multumesc,
Angi

quote:
Originally posted by Eleni

Buna!
Daca mai aveti nevoie de menajera ca recomand cu draga inima o cunostinta harnica si modesta.
Numai sa imi dati de veste pe mail sau pe PM.

Sa va mearga bine,

Elena & Maria Bucuria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionku spune:

Buna seara tuturor!
Si eu caut o menajera pt un apartament 2 camere zona Mosilor care sa vina 1 data pe sapt.
Daca puteti sa-mi recomandati pe cineva de incredere,va raman recunoscatoare
multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andalucia spune:

Buna seara

Acum ceva timp am inceput cautarile pentru o menajera particulara si am avut norocul sa gasesc destul de repede o doamna foarte muncitoare, de incredere, perseverenta si dinamica. Atributiile dansei sunt sters praf, spalat geamuri+tocarie, aspirat, sters gresie+faianta, curatenie baie&bucatarie, calcat si spalat rufe , atributii carora le face fata cu succes.
Avand in vedere ca sunt foarte multumita, i-am promis ca o recomand cu incredere mai departe . Dansa locuieste in sectorul 2, la mine vine o singura data pe sapatamana , dar in functie de cerinte si de volumul de munca, poate veni de 2, 3 ori pe saptamana. Tariful practicat este de 50 -RON/ zi , in functie de volumul de munca.
Aveti CV-ul atasat, recomandarile se pot verifica oricand , la cerere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana29 spune:

Buna! Sunt interesata de dna din sectorul 2, daca imi poti da nr ei iti raman recunoscatoare!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Buna Andalucia,

Pe mine m-ar interesa o menajera buna. Am una de mult timp dar nu prea mai sunt multumita de ea. Poti sa-mi trimiti detalii pe PM te rog, precum si CV-ul?

Multumesc

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

Si eu am nevoie de o menajera buna.Stau aproape de Mall Vitan,la casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabigeo spune:

Buna zi,

Sunt interesata de dna pt menaj. As dori sa vad si eu CV-ul dansei si daca poti sa-mi dai nr de tel.
Multumesc mult
Mariana Georgescu

quote:
Originally posted by andalucia

Buna seara

Acum ceva timp am inceput cautarile pentru o menajera particulara si am avut norocul sa gasesc destul de repede o doamna foarte muncitoare, de incredere, perseverenta si dinamica. Atributiile dansei sunt sters praf, spalat geamuri+tocarie, aspirat, sters gresie+faianta, curatenie baie&bucatarie, calcat si spalat rufe , atributii carora le face fata cu succes.
Avand in vedere ca sunt foarte multumita, i-am promis ca o recomand cu incredere mai departe . Dansa locuieste in sectorul 2, la mine vine o singura data pe sapatamana , dar in functie de cerinte si de volumul de munca, poate veni de 2, 3 ori pe saptamana. Tariful practicat este de 50 -RON/ zi , in functie de volumul de munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CMB spune:

Si eu :) ridic doua degete pentru o persoana de incredere pentru curatenie la un apartament de 3 camere. Cu milioane de multumiri anticipate

quote:
Originally posted by andalucia

Buna seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

De ce asa multe mesaje de la persoane nou venite? ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

si noi cautam ajutor la menaj la un apt de 3 camere (70mp)..pana acum am gasit doamne care vroiau minim 75 ron/zi (curatenie+calcat), ceea ce e peste posibilitatile noastre..citind pe aici insa am inteles ca mai am sanse sa gasesc pe cineva cu 50 ron/zi..da nu mai stiu cum sa caut..am intrbat prietenii, am pus anunt pe forum..ce sa mai incerc?

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput