cat costa menajera?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Eu nu apelez decat rar (din motive financiare, desi as avea nevoie saptamanal...) si atunci o platesc cu 50 RON pentru 7-8 ore. Spala geamuri, faianta, frigiderul.... de la caz la caz.

Ingrid si Cristi 4 ani si 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisu79 spune:

Pana in oct, cand am plecat la Moscova, aveam o menajera careia ii dadeam 40 Ron/zi la un apart cu 2 camere.De banii astia, calca muntii de camasi ai sotului, spala geamurile, faianta, baie, bucatarie...ce mai!absolut tot ce era de facut.Am fost tare multumita de ea.Statea cam 6 ore.

Crisu si Alex22.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Eu am o doamna care imi vine o data pe saptamana, apart cu 3 camere, 2 bai si 1 balcon. Imi sta cam 5 ore si tariful e 10 ron / ora, in care intra curatenia si calcatul. Ii dau 50 ron / zi chiar daca sta mai putin sau mai mult, ii spun la inceput ce are de facut si daca termina mai repede, bafta ei.

Poate o sa vi se para mult, dar sa stiti ca nu este ! Eu stau cu ea de fiecare data, pt ca am bb mic, asa ca vad ce face, si pot sa va spun ca nu sta un minut ! Sterge praful, aspira, scutura presuri, paturi, asternuturi, curata obiectele sanitare, oglinzile, geamurile prin casa (la usi si dulapuri) si pe-afara (ferestrele), da cu mopul, spala faianta ... Nu de fiecare data, le alterneaza, o data geamurile, o data faiantele. De calcat cam o data la 2 saptamani, depinde cum spal si eu si ce e de calcat. Sincer, femeia nu sta locului si nu se mocaie, cine spune ca nu e treaba de facut 5 ore nu stie ce inseamna sa faci curatenie ! Este si mai si ramane, iar eu nu sunt foarte pretentioasa !

Am avut si alte femei pana acum si de nici una n-am fost atat de multumita ! Important este sa aiba omul bun simt, ca altfel iti cere mult si nu stie cum sa scape mai repede ! Oricum, din cate am vazut si eu pe diverse forumuri, tariful cam asta este, 10 ron / ora, fie ca-l platesti la ora, fie la sedinta ... E drept ca la 2 camere nu stiu ce poate face 5 ore ...

Eu am gasit-o punand anunt pe mai multe forumuri si cautand sa fie in zona, ca am mai avut unele care faceau foarte mult pe drum si nu le-a convenit nici lor, nici mie.

Boghi

poze Gongutza
www.arta-goblenul.myforum.ro" target="_blank">hai sa discutam despre goblenuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Bogdanai, mie nu mi se pare mult 50 ron, totul e sa nu ii dau degeaba, cum mi s-a intamplat de multe ori... Am avut o tipa cam un an, 50 imi ceruse, 50 i-am dat, statea cam 6 ore cand venea. Nu statea degeaba, dar nici nu se vedea mare lucru din ce facea; mai degraba muta lucrurile prin casa si nici cu asta nu se grabea. Eu muncesc zdravan pentru 50 ron, nu am zi, nu am noapte, nu am Paste, nu am Craciun... Nu ma plang, dar nici nu mi se pare normal sa-l platesc pe altul doar ca sa am ...vizite. Pana la urma dai si mai mult, dar sa te vezi cu treaba facuta. Nefacuta poate sta si gratis. Ce nu inteleg: eu lucrez independent; imi evaluez munca si cer un tarif care mie mi se pare suficient. In momentul in care "batem palma", nu mi se pare brusc prea putin sau motiv sa-mi fac treaba pe jumatate. Am aceeasi pretentie de la toti cei din jurul meu, e o chestiune care tine de bun simt, nu de numarul de diplome. Am avut cam un an o alta tipa careia ii spuneam "speedy gonzales". Era super, doar ca si-a reparat acoperisul si apoi nu a mai vrut sa vina. Sincer, ei i-as fi dat chiar si 100 ron/zi. Era super tipa.

Valentina(32ani), Alexandru(6,7ani), bebe Andrei (1,7 luni) si taticu' Gaby (32ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jennifer spune:

50 RON dau si eu la 3 camere, 2 grupuri sanitare. Nu ma intereseaza nr.de ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Buna!
Daca mai aveti nevoie de menajera ca recomand cu draga inima o cunostinta harnica si modesta.
Numai sa imi dati de veste pe mail sau pe PM.

Sa va mearga bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

quote:
Originally posted by Eleni

Buna!
Daca mai aveti nevoie de menajera ca recomand cu draga inima o cunostinta harnica si modesta.

Sa va mearga bine,

Elena & Maria Bucuria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns B_Zara spune:

Dragele mele,vreau si eu o recomandare de menajera, stau in zona Cora Pantelimon si am un apart de 2 camere.M-ar interesa sa vina de 1-2 ori/luna, doar pentru curatenie.MultzamMami de Ilinca 15.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elcris72 spune:

quote:
Originally posted by Eleni

Buna!

Sa va mearga bine,

Elena & Maria Bucuria

sunt interesata. am 4 camere, 2 bai intr-o vila + calcat rufe, crezi ca ar fi interesata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Spuneti-mi si mie cum procedati: stati acasa cand lucreaza menajera sau aveti curaj sa o lasati singura in casa?

Mergi la inceput