Inseminare in Timisoara
Raspunsuri - Pagina 14
tusce spune:
Iti multumesc mult, mie dr.mi-a recomandat IA, as fi vrut la un cabinet particular.Dupa cate stiu dr.meu nu face decat la spitalul bega.Ma gandesc ca si preturile sunt altele la spital.Ce e mai important insa e rezultatul.
dasia spune:
Eis iti doresc sa fie cu reusita inseminarea pe care ai facut-o .
Intra-devar a costat ceva mai mult decat alte costuri care am auzit ca se practica pentru inseminari , dar cum zice si tusce mai important este rezultatul . Ce imi pare ciudat este insa faptul ca ai avut dureri asa de mari . Si eu simt ceva dureri dupa , dar sunt ca si cele de la menstruatie , care sunt suportabile si trec dupa un timp relativ scurt .
Oricum ce a fost a trecut , important este ca inseminarea sa fie cu succes si sa iti aduca copilul dorit .
Tusce , multa bafta si tie , iti doresc mult succes la inseminarea pe care urmeaza sa o faci .
Va
pepa spune:
Ceau fetelor,ce mai faceti?
Avem ceva vesti bune dupa inseminari?
Eu am inceput investigatiile si monitorizarile de doua luni si se pare ca totul este ok, adica ovulez in ziua 13 folicul de 20, am facut HSG, trompe permeabile, dupa doua luni de duphaston endometrul este de 12, perfect pregatit pentru o eventuala sarcina, si totusi inca un bebe nu vrea sa vina.
Astept vesti bune si foarte bune de la voi!
evanescence spune:
Buna fetelor,am si eu o intrebare..
fetele care au facut IA din cauza spermogramei proaste
au avut reusite???
sotul sufera de oligospermie 5.2mil/ml
as vrea sa stiu daca cu asa o valoare avem vreo sansa de reusita la IA sau ne luam gandul din start????va rog mult cine stie sa imi raspunda...
cam de ce cantitate e nevoie pt IA??
a facut cineva IA cu donator la TM??
Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns
VA PUP
in asteptarea unui ingeras
sorina_sz spune:
Buna evanescence eu am facut 3 IA din cauza spermogramei proaste. Toate nereusite.
Teoretic pentru inseminare este nevoie ca dupa prepararea spermei sa ramana macar 5 milioane (cam greu in cazul sotului tau).
Practic orice este posibil.
Bafta multa va doresc.
-ici de la
Sorina
zapp spune:
Buna fetelor! Ce mai faceti? Nimeni nu mai face inseminari pe-aici?
Eu, asa cum v-am spus mai demult, am mers la Szeged. Am inceput cu o inseminare si acum astept cu maaare nerabdare rezultatul....
Sorina, zici ca dupa prelucrare trebuie sa ramana cel putin 5 mil de spermatozoizi; spune-mi, te rog daca stii (stiu ca tu ai facut o IA si un FIV la Szeged)dr Zadori iti spune nr de spermatozoizi ramasi dupa prelucrare sau nr toatal de spermatozoizi. Noua ne-a spus ca am avut 10 milioane si ca este ok. Oare s-a referit la nr de spermatozoizi ramasi dupa prelucrare?
va pup si va doresc succes la toate.
Doamne ajuta!
sorina_sz spune:
Zapp: Sincera sa fiu nu stiu daca cele 10 milioane ale voastre erau dupa prelucrare, dar tind sa cred ca da. Si daca erau 10 milioane de toti, tot trebuie sa fi ramas suficienti. Eu am incredere totala in dr. Zadori si daca el a spus ca e bine inseamna ca asa e.
Va pe toate si bafta.
Ina
nikisimona spune:
eu dupa 2 extrauterine am reusit prin ivf si din prima sunt o graviduta in 5 luni dar asta sa intamplat in anglia...eu ma crucesc cat de superficial spuneti ca se fac inseminarile in tara...mai eftin e adevarat dar dupa 3,4 inseminari se ajunge la suma platita intr-un spital privat specializat.intrati pe internet la clinicile din europa si studiatiile preturile si vedeti ca unele ofera si cazare in pret. bafta fetelor caci stiu cum e...
zapp spune:
Buna fetelor,
Sorina, mersi pentru rapuns. Asa cred si eu, ca dupa prelucrare au ramas 10 mil pentru ca sotul meu are o spermograma buna de obicei...Nu mi-a trecut prin cap sa-l intreb pe Dr atunci.
Noi asteptam in continuare rezultatul, sint in ziua a 8- a dupa IA. Simptome nu am, sanii nu ma dor deloc sint numai putin mai mari. Am avut azi toata ziua arsuri la stomac, dar nu stiu daca sa le leg de IA.
Tu ce mai faci, Sorina, cand faci urmatoarea incercare?
Nikisimona, si noi ne-am indreptat catre Ungaria, nu mai incercam prin Timisoara.
va pup pe toate.
Doamne ajuta!
sorina_sz spune:
Zapp nu te stresa cu simptomele. Eu am avut bureri de burta ca la CM, chiar si sangerare. Si totusi era bebe.
Analiza de sange este singura care spune adevarul.
Eu sunt in stand by, imi este greu sa ma hotarasc ce cale sa aleg. Am facut hormonalele si sunt in regula. Pe 23 ma duc la Szeged la un eco si dupa ...
Sotul a facut o tura de acupunctura. Am zis sa incercam si asta. Marti facem o spermograma sa vedem daca a dat rezultate.
Astept cu nerabdare cele 2 II ale tale, tin pumnii.
Bafta si -ici la toate fetele
Ina