Inseminare in Timisoara

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tusce spune:

Buna fetelor.
Unde sunteti? Ati parasit toate Timisoara? Nu mai e nici o fata care sa se incumete sa faca inseminare la Timisoara. Eu urmez luna asta, de data aceasta sper ca sigur, si o sa incerc la Bega. Astept vesti de la voi.

Mergi la inceput

Sa inteleg ca toate fetele au ramas insarcinate? M-ar bucura mult treaba asta!
Sau v-ati indreptat spre alte localitati?
Totusi, poate se mai gaseste macar una care sa aiba incredere si in medicii din Timisoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ssy spune:

fetelor....am tot citit despre voi...si eu asi dori sa ma inseminez in ungaria,am 20 ani dar imi doresc enorm un bebic si de la anul de prin februarie,mi-asi dori si eu si al meu sa ma inseminez!!eu asi avea o intrebare la voi: daca sperma sotului nu e buna deloc ptr. a concepe...va trebui sa platesc ptr.o alta???cum trebuie sa facem? si cam ce preturi sunt?cunoasteti un doctor bun de acolo? si inca ceva: eu sunt foarte plinuta,ma ingras repede si pe baza de stres(fara sa mananc)!ma va insemina fara probleme chiar daca am aproape 100 kg la 1.70 m ?sau ma va pune pe slabit?nu de alta dar dulce nu mai mananc,lucrez in 3 schimburi...sper sa nu ma mai ingras in iarna

Mergi la inceput

nu mai se vorbeste pe aici?toate aveti bebici acum?asi fi dorit sa aflu de la voi si eu mai multe!!!am vazut ca ati lasat nr.doc.Dorneanu de la Bega,l-am sunat,am vb cu el...a zis ca o inseminare costa 150 euro...mai greu e cu noua legislatie legata de "donatorul de sperma"caci sotul meu nu poate concepe vom vedea ce facem pana in ianuarie,poate ajungem la szeged si platim aceeasi procedura,mai buna la nivel de aparatura

Mergi la inceput

ssy, din pacate si eu am facut o inseminare fara succes la timisoara.
Intr-adevar costa 150 euro in spital.Ma gandesc si eu sa merg la szeget dar in primul rand nu cunosc limba...
O sa mai incerc in ianuarie si eu deoarece sotul meu a primit tratament 3 luni si poate pana in ian. se imbunatateste si spermograma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Da, ssy, platesti sperma daca faci asta la o clinica particulara! Daca o faci la spital, oficial e pe gratis, daca au de unde! In Bucuresti, la particular, costa 60E, iar la Sibiu, la Polisano, cam 900RON (ca de, e adusa din Danemarca!)

Nu-s cat costa la unguri, insa e bine sa te interesezi, nu de alta, dar sa nu ai surprize...ca poate oamenii nu fac decat IA, si nu IA cu donator!

Mergi la inceput

de aia si intreb sa stiu mai multe nu sa ma duc acolo si sa ma trimita acasa ca nu am sa-mi vina sa-i iau la !!!sper ca nu e si la ei 900RON ,nu de alta dar ar costa mai mult ca o inseminare !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AILEN spune:

ssy, imi spui, te rog, ce spune noua legislatie cu donatorul?

Mergi la inceput

nici eu nu stiu exact ! vorbisem cateva minute cu doctorul la tel.si mi-a zis ca acum e mult mai greu sa obti de la un donator !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista_up spune:

dragelor, mai merge careva dintre voi la D-ra Cezara muresan? stiti ceva preturi la consultatie? mersii

Mergi la inceput