Inseminare in Timisoara
Raspunsuri - Pagina 13
sorina_sz spune:
bune fetele aspirante
scuze pentru lipsa indelungata dar am un program foarte incarcat.
Daria imi pare rau ca ai ajuns la urgenta, sper ca acum esti bine.
MariaCarmen da ai inteles bine, mi-a crescut un folicul si pe partea buna (in urma cresterii dozei de Merional). In caz ca nu ar fi crescut nici nu se punea problema sa-mi faca inseminarea.
Pepa ce ironie, alte fete se lupta pentru un endometru mai maricel si tu il ai prea gros.
Eu sunt inca pe AC. Acum doua zile am fost la Szeged, am facut eco, totul este pregatit. Duminica iau ultima pastiluta (vor fi 19 AC in total). In ziua a 4-a trebuie sa-mi vina rusii si din 18 incep sa ma injectez. Am primit tratamentul pentru 4 zile (Decapeptyl si Fostimon), apoi pe 22 la 7 jumatate dimineata trebuie sa fiu la Szeged pentru analize de sange, eco si tratament in continuare.
Am facut si rezervare pentru perioada de dupa ET (sper ca am estimat bine si nu ma trezesc ca nu am unde sta).
Ma rog intr-una ca totul sa mearga bine. Inca nu am emotii, dar timpul trece mult prea incet.
Va doresc la toate numai bine si sa auzim numai vesti bune.
-ici
maria carmen spune:
Ceau fetelor,
nu mi-a reusit inseminarea si acum ma pregatesc pentru Szeged - 15 mai. Nu mi-am refacut inca analizele (ca sa fie cat mai recente), o sa le fac la menstruatia urmatoare care o sa fie chiar cu vreo 4-5 zile inainte de programare, sper sa si primesc rezultatele la timp.
Sorina iti tin pumnii, sper sa reusesti de data asta. Spune-mi daca trebuie ceva tradus din analize pentru Szeged?
Va pup si multa bafta.
Carmen
sorina_sz spune:
maria carmen imi pare sincer rau pentru nereusita ta. Dar sunt convinsa ca vei reusi data viitoare, la Szeged.
Analizele NU trebuie traduse.
Eu merg sambata la eco si daca totul merge OK marti sau miercuri fac punctia.
Multumesc pentru pumnii stansi. Sunt convinsa ca de data asta va fi BINE.
-ici la toate
tusce spune:
Buna fetele din Timisoara,
Sunt si eu o aspiranta la inseminare, si va rog mult de tot daca stie vreuna dintre voi cat costa IA la spitalul Bega sa-mi spuneti.
Va multumesc si va tin pumnii.
daria25 spune:
Buna fetelor,
O inseminare la spital costa in jur de 400 ron (200 biolog,200 medic)
Va pupa Daria
tusce spune:
Iti multumesc mult Daria.
Un paste fericit va doresc si sa va aduca iepurasul exact ce va doriti (chiar si un pic mai tarziu, cred ca nu v-ati supara:))
dasia spune:
Ceau fetelor !
Vaaaiiii dar cata liniste e pe aici ! Chiar nu mai vrea nimeni sa discute la acest subiect ?
Chiar imi pare rau de chestia asta .Adevarul este ca nici eu nu am mai participat de mult ( pur si simplu am avut multe pe cap ) , dar nici voi nu ati mai scris nimic .
Ce ati mai facut ? Nu are nimeni nici o veste buna sa ne dea ?
Eu ma pregatesc pentru o urmatoare inseminare .
Va pup si va astept sa mai scrieti si aici .
eis spune:
referitor la pretul unei inseminari in Timisoara eu am facut aum 8 zile IUI si am platit 300euro si 200ron...este privat...oare de ce mi-a cerut atat?nu am avut curajul s-o intreb dar mi se pare cam mult!am avut si dureri puternice dupa IUI de a trebuit sa iau inj.no-spa si piafen....ce parere aveti?
tusce spune:
Draga eis, m-ai speriat. Mi se pare destul de scump.Ai zis ca ai facut inseminarea in Timisoara la privat? Nu poti sa-mi spui la ce cabinet sau care dr. ti-a facut inseminarea deoarece si eu urmeaza sa fac inseminare, probabil luna viitoare si as prefera la un cabinet particular, desi pretul mi se pare cam exagerat, sincer.
eis spune:
la dr KARAGEA;face inseminari de mult timp si este o femeie f.f.f draguta.nu am nimic de reprosat la persoana ei doar ca mi s-a parut cam mare pretul pt o IUI.daca te intereseaza pot sa-ti dau nr tel.de la cabinet sa-ti faci programare.acum trebiue sa astept sa vad daca a meritat sau nu ...sper sa fie bine deoarece am 38 ani si o fetita de 12 ani.nu cred ca mai am curajul sa mai fac o alta IUI deoarece am avut dureri f.mari dupa IUI.