Inseminare in Timisoara

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Daria doamne ce curaj pe tine te admir, doamne si cata nesimtire, incredere in dr nu prea mai gaseti, unu e prea bine vazut si nu asi mai face treaba calumea ca ia ajuns fumurile ca el e ce-l mai cel si uite asa nu mai gaseti un dr bun care sa te sfatuie nu numai sa iti ia bani dar asta e in RO, apropo daria la ce dr ai fost la Citu chiar la el sau la unul din medici de acolo te si mult succes in continuare eu zic sa incerci in ungaria altfel esti tratata cu mult respect si seriozitate asta poate sa iti spuna si Sorina sz la toate si muta bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria25 spune:

Buna fetelor,
Borzasimo,raspunsul la intrebarea ta este urmatorul:
Nu am fost la prof.CITU pentru ca nu te poti programa instant la el.Am fost la o doctorita medic primar care avea orar la policlinica lui in ziua reaspectiva se numeste CHIRIAC(si am inteles ca este din cele mai bune pe care le are)Am platit 100 ron pe eco de persoana.(eco+consultatie)
DASIA,tie ti-am primis raspunsul pe mail.
Va pupa Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_sz spune:

Buna fetelor
Hristos a inviat!
Am fost plecata la socrii, de Paste.
Din pacate inseminarea NU a reusit.
Nu sunt foarte necajita, nu aveam multe asteptari.
Ultima mea speranta este Fiv-ul. Nu mai vreau sa incerc altceva, nu mai am rabdare. De azi incep sa iau AC, iar pe 9 aprilie merg la Szeged, pentru eco. Doamne ajuta sa mearga totul bine.
Va pe toate si va doresc multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepa spune:

Ceau fetelor,
Sorina imi pare nespus de rau pentru nereusita ta!Am urmarit subiectul aproape in fiecare zi, si am sperat sa fie superbine, nu stiu de ce!Asta e, cuvintele sunt de prisos, iti doresc multa putere, optimism, gindire pozitiva, pentru FIV.
Pupici,pe viitoare burtici,la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Sorina, Imi pare rau de nereusita ta, dar iti doresc multa putere de lupta pe mai depare si mult optimism....Sa-ti dea Dumnezeu bebelusul dorit la FIV si sa auzim numai de bine.
va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_sz spune:

Fetelor va multumesc din suflet pentru sustinere.
Am pornit pe un nou drum care va avea cu siguranta un final fericit.
Am mare incredere in oamenii care se ocupa de mine si sunt sigura ca peste o luna jumatate voi avea macar un in burtica.
Voi nu mai intreprindeti nimic, nu se mai fac inseminari in Timisoara?
-ici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria carmen spune:

Ceau fetelor,
scuze pentru absenta, nu am reusit sa mai scriu pentru ca am schimbat locuinta si nu am avut internet o luna de zile. Va ziceam ca m-am programat si eu la Szeged in 15 mai si ca vreau sa incerc si aici o inseminare. Vineri seara am facut inseminarea cu dr. Cezara Muresan, am primit tratament clostilbegyt (2/zi) si estrofem (2mg/zi dupa care mi-a marit la 4 ca mi se subtiase endometrul de la closti)si dupa inseminare am primit utrogestan, aspenter,elevit. In ziua 11-miercuri am avut 2 foliculi de 18 si 18 jumate pe stanga unde trompa nu imi este ok si pe dreapta unul de 14 pe care a zis ca nu ne putem baza. De aceea nici nu imi fac mari sperante.In plus, sunt tare suparata, nu era suficient stresul acesta, la eco din ziua 2 mi-a descoperit un fibrom aparut intr-un timp de 4 luni de la ultimul control. Este cam de 15, a zis ca nu are indicatie operatorie inca, insa poate sa creasca si de la tratamentul de stimulare si fara, si ca este mai prioritar sa raman insarcinata.
Sorina, imi pare rau pentru nereusita ta.Intr-adevar este diferenta mare intre ce ai povestit tu de la Szeged si cum decurg lucrurile aici (pe mine nici 10 min nu m-a tinut intinsa dupa). Pana la urma ti-au crescut si foliculii de pe partea buna? Parca asa ziceai ca doar daca cresc si ei iti va face inseminarea sau am inteles gresit.
Va pup si multa bafta tuturor.
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepa spune:

ceau fetelor,
De ce este asa de liniste la Timisoara?
Sorina, Zapp, Daria, Dasia si celelalte fete unde sunteti?
Vreau sa va intreb daca stie cineva despre vreo reusita in problema noastra a dr. Crisan?
Am auzit ca este un doctor super dar nu stiu daca face si monitorizari de ovulatie si etc.
pupici pe viitoare burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria25 spune:

Ceau fetelor,ceau Pepa,
Nu am mai scris nimic pentru ca mi-a fost foarte rau in urma
stimularii ovariene nereusite iar pana la urma am ajuns la urgenta la ginecologie.In privinta dr-ului Crisan eu nu stiu nimic.Nu stiu nici macar daca face insemnari.
Pupici, Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepa spune:

la urgente, Daria? De ce?
De ce stimulare nereusita? Imi pare tare rau! Orice veste rea ma intristeaza tare! Vreau vesti bune de la voi! Vestile bune ne pot ridica moralul! Si tonusul in lupta noastra!
Eu vreau sa va spun ca am fost la un medic astazi, si am un folicul de 16 mm in ziua a 13, deci ma voi duce duminica la urmatoarea monitorizare, dar din pacate endometrul este f f f gros deja.
Vom vedea in continuare ce voi face.
Vestea buna, ca de astea avem nevoie, este ca ovulez natural, deci nu ar fi nevoie de stimulare.
Vreau vesti bune, bune, bune de la voi!
Pupici pe viitoare burtici!

Mergi la inceput