Muresence...la apel :) (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani Aura!!!!!!
Sanatate si iubire multa!!

Oana 19+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Diana, Bianca, multumesc pt suport

Mi-e teama ca s-a obisnuit cu noi in decembrie cand a fost bolnavior si a dormit 2 nopti cu mine - pe de alta parte poate pur si simplu face parte din perioada lui "lipicioasa" - nu stiu....
Azi noapte a venit doar o data si nu l-a tinut pe Cristi langa el, din fericire, dar aseara a adormit singurel - obicei cam prost si-a facut sa ne tina langa el seara cand adoarme - tot in decembrie.

He-he, vine weekendul!!!!

Bianca, bafta pe la examene

Emi, pupici pe burtici

Oana 19+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
bianca, multa bafta la examene, chiar cum a trecut?
emi pupam burtica, cum mai esti?
oana, pupam burtica si la tineSi al meu daor in brate doarme sper sa isi revina
carola, multa sanatate la pitici
criss, tu ce mai zici?
dianarus camelia,
aura, LA MULTI ANI! scuze pentru intarziere
florelacri, pe unde esti, nu mai zici nimic?
sper ca nu am uitat pe nimeni.pupam toate fetele de al MuRES

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna fetelor, multumesc pt incurajari la examene .
Noi am fost la nunta, a fost bine, am rezistat eroic pana pe la 4.30 dimineata dupa care am dormit pana la 11 si de la 14 a fost continuarea, acolo se numeste "zeama acra", un chef tot ce invitatii aia (care vor sa mearga) la o ciorba, sarmnale, tort (a mai ramas) bautura si dans. Si pe la 19 eram dupa copii, acum acasa.
Ma pregatesc sa citesc ceva caci maine iar am examen, vai de capul meu.
Si cam atat.
Va doresc o sapt frumoasa

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

in primul rind pt.AURA ,cu intirziere:LA MULTI ANImamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

am stiut la examen.
Noutati nu am...Dani e la cresa si sper sa nu mai ia inca o data virusul asta nenorocit de care sunt bolnavi toti copii.
Saptamana frumoasa va doresc!!!

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by Biancas

am stiut la examen.
Noutati nu am...Dani e la cresa si sper sa nu mai ia inca o data virusul asta nenorocit de care sunt bolnavi toti copii.
Saptamana frumoasa va doresc!!!

bianca, in primul rand felicitari!
in al doilea rand... care virus, mai exact? cum se manifeste?

ca de vineri iar sunt mucosi si tusesc urat de tot... amandoi... culmea este ca lui marc nu i-a pus nici un diagnostic, adica gatul e ok, plamanii ok, urechile ok, doar tuseste si muceste.
ianis in schimb are puroi pe amigdale, desi nu e rosu in gat. ii curge nasul ca un robinet si ma toaca incet
a nu se intelege ca nu ma bucur ca sta acasa cateva zile, ne distram nemaipomenit! dar mi-ar prinde bine o bucatareasca si o menajera sa ma inlocuiasca

in rest sunt obosita de abia ma tin pe picioare...

sanatate si pupici!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Multumesc frumos fetelor de urari

De ziua mea nu mi-am vazut capul de treaba, intalniri peste intalniri, discutii sedinte certuri etc. O zi super plina la servici de si uitasem ca e ziua mea.

Am recuperat in schimb vineri, cand mi-am invitat prietenii la un restaurant si am stat si chefuit pana la 2 jumate de chelnerii saracii erau cam terminati si noua inca ne ardea de beut si vorbit. Noroc ca ne stim cu ei si s-au purtat foarte frumos pana la sfarsit.

Viroze, slava Domnului noi inca nu am prins nimic, dar nici nu vreau sa am gura pacatoasa si cand ma duc acasa sa ma trezesc cu una bucata copil mucios.

Bianca felicitari pentru examen si eu am avut unul , de fapt doua insa la unul din ele nu m-am prezentat ca am uitat de elacum il mai am pe urmatorul pe 2 feb si trebuia sa prezint un proiect pana pe 2 feb, pe care bineinteles ca nu l-am prezentat ca... ati ghicit... am uitat. Asta sunt.

Ma uit la calendar si vad cum se scurg zilele pana cand plec in Slovacia, merg cu o saptamana inainte sa fac ceva opriri si prin Belgia, Germania, eventual Amsterdam, daca o sa fie timp.

Dimitrie vorbeste pe zi ce trece mai bine, vorbeste chiar foarte bine, a explodat saptamana trecuta, de la o zi la alta. Desenam cu acuarelele in baie, e foarte incantat ca picteaza cu degetele si poate el sa isi bage mainile acolo si sa dea si pe el... incantare maxima, scriem si suntem si cu tractorul in baie, este in starea de perfectiune asa .Mergem in fiecare sambata la bazin la Sg- Mures, e in extaz si acolo, topogan, vizite cu prietenii lui, iesit la fotbal cu Dan cu "baiecii", ne plimbam pe afara.... in casa cand stam nu va spun cum decoleaza jucariile . Facem cort si uscatorul de rufe pe care punem un cearceaf si sta acolo cu toate jucariile si se joaca... cam asta facem zilnic.

Multa sanatate gravidutelor si copiilor muciosi, insanatosire grabnica si la cat mai putini muci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

ciao fetele!

am fost la eco si l-am vazut pe BB. A zis medicul ca e mareeeee pt varsta lui, dar asta e ok....deocamdata :)
In rest e bine si se dezvolta normal. Placenta s-a ridicat deci nu mai e jos inserata si bb este deja intors cu caputul in jos.
.......si e tot baiat!!!!

Va pupam

emycor 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

ieri dupa ce am scris mesajul pt. Aura,mi-a cazut net-ul.Bianca:,felicitari.si bafta mai departe.oana:pt. pontul cu uscatorul de rufe;ne-a prins super bine zilele astea.emycor:sa-ti creasca mare Raresdiana:e o viroza urita de tot.bine ca nu stii de ea.ce a avut bunica ta?dar analizele lui Marc?despre noi:a inceput Robert cu viroza,pe urma eu vineri,apoi pe simbata si Kristian si tati.Kristian a suportat cel mai usor.eu am fost cea mai bolnava:trei zile mai mult in pat am stat,simbata noaptea am facut si un puseu de tensiune(220/110).in viata mea nu am fost asa bolnava.nici operata nu am sta atit in pat(si am fost de citeva ori).vineri spre seara am sunat pediatrul ca Robert avea 39,2 temperatura.m-a asigurat ca nu e decit viroza,si doar antiinflamatoare si analgezice sa ii dau. a fost groaznic.simbata eram toti intinsi,bolnavi,cu dureri de git si cap,muci,tuse.olim:ziceai ca veniti la vara acasa:de tot? sau in vizita?mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Mergi la inceput