Muresence...la apel :) (6)
Raspunsuri - Pagina 3
emycor spune:
Buna fetelor......chiar de mult nu am mai intrat....prinsa intre servici si casa cred ca .....
Noi am mai crescut avem deja o burtica mare si rotunda.....ca dor avem 23 de saptamani si abia asteptam ziua de luni cand mergem sa il vedem pe "RARES" din nou.
Voi cu cat timp inainte de sarcina ati intrat in prenatal?
Vreau si eu pe prima pagina.....Emi..DN 13.05.1980....viitoare mamica de Rares.....DPN 18.05.2008
ok....va pup pe toate...
Emycor
23+
RARES
Camelia spune:
Bianca, pune-ma , te rog, si pe mine in lista: Camelia (11.02.1974), mami de Teodora (12.02.2002).
Multumesc!
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
canuta-om-sucit spune:
Salutare, vad ca ne organizam
Iata datele lipsa:
eu: 23.01.1982
Dimitrie: 27.11.2005
kover spune:
pe scurt:data nasterii:07.07.1970noapte nedormita:Robert cu temperatura si nas infundat,Kristian plimbat 3 ore in brate.am fost azi iar la tanti doctor,Robert de ieri refuza mincarea ,cu muci,ochi lacrimind,temperatura si totusi e doar rosu in git.tratament local,plus antitermice,antiinflamatoare. si pe mine a inceput sa ma doara gitul,sper sa nu ia Kristian. ce m-am saturat de atitea raceli.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by emycor
Buna fetelor......chiar de mult nu am mai intrat....prinsa intre servici si casa cred ca .....
Noi am mai crescut avem deja o burtica mare si rotunda.....ca dor avem 23 de saptamani si abia asteptam ziua de luni cand mergem sa il vedem pe "RARES" din nou.
Voi cu cat timp inainte de sarcina ati intrat in prenatal?
Vreau si eu pe prima pagina.....Emi..DN 13.05.1980....viitoare mamica de Rares.....DPN 18.05.2008
ok....va pup pe toate...
Emycor23+
RARES
Emycor, sa-ti creasca mare burtica, si Rares, evident.
La mine dpn a fost 14 mai, dar Alex s-a hotarat sa vina putin mai repede, si sa-l chemam pe dl. doctor la munca, taman de ziua lui, pe 11.
Criss si Alex (11.05.2003)
OanaRusu spune:
Carola, sanatate 
Si noi am avut noapte alba
Paul n-a dormit dinainte de 1 noaptea pana dupa 4 dimineata - nu inteleg de ce, pur si simplu era gramada pe noi, cand adormea si ieseam din camera lui era gata, scandal de numai. Pe la 2 l-am luat in dormitor - si acolo cu ochii larg deschisi spre tavan si manutele pe piept, parca toate grijile din lume il tineau treaz
.
Sa vedem cum trece noaptea asta....
Pa-pa 
Oana
19+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
lizzy spune:
quote:
Originally posted by canuta-om-sucit
Salutare, vad ca ne organizamIata datele lipsa:
eu: 23.01.1982
Dimitrie: 27.11.2005Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down at their level and beat you with experience.

aura!

Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
lizzy spune:
carola, sanatate muuuultaaaa... sper sa va reveniti rapid 
oana, poate e doar o perioada. poate simte ca vine bb2 si nu e pregatit sa renunte la voi si va arata asta stand noptile :) poate viseaza si nu-si da inca seama de asta, poate viseaza ceva care-l trezeste de tot, are nevoie de voi, nu reuseste sa-l gaseasca iar pe mosh ene... nu stiu... ianis nu se trezea ca sa ne caute... dar pe vremea cand se trezea o facea de 5 ori/noapte si bea ceai si-l leganam mult :)
bianca, daca nu ai timp de listuta... le salvez eu undeva datele care apar si cand ai vreme da un semnal :) bafta la examene (am retinut corect, inveti deja, da?)
aura, cum ai sarbatorit ieri? sau cheful e doar in w-end? 
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
Biancas spune:
Diana...bine ca te-ai prins cu Aura, am citit data nasterii si nu m-am prins ca e ziua ei
. Azi nu invatz cu toate ca ar trebui...inainte am venit de la maica-mea de a masa.
AURA, LA MULTI ANI, MULTA FERICIRE SI SANATATE 
Revin..
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Gata, am facut corectiile de rigoare
Carola , sanatate multa la puiuti
.
Oanapoate e doar o perioada trecatoare...
Emi in prenatal am intrat la 7 luni. Felicitari pt bebe Rares
.
Noi suntem bine, lui Dani azi la cresa i s-a cantat la multi ani, spuneau doamnele ca a fost foarte fericit si rasfatat de ele
, toata ziua s-a jucat cu asistenta sefa si cu directoare si a fost foarte fericit( o place mult pe directoare
)
Si cam atat...maine trimit copii la socrii dupa masa sa mai pot invata ceva (sotul lucreaza) iar sambata mergem la nunta
.
O seara placuta va doresc ![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Aura si samburelu' Dimitrie