Muresence...la apel :) (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
eu is in trecere, cu alex in brate, ca azi e tare agitat, nu a vrut titi deloc, si ma-sa insista, numa ca stau rau cu nervii, sa vedem cat rezist.Marius a plecat in Olanda, deci iarasi suntem singurei, da ne reobisnuim.
Am pus poze de la botez
si eu sunt de acord cu lista, cred ca e bine sa ne dam numele mic, ca e mai frumos asa.Abia astept sa venim la vara in Ro sa ne cunoastem
olimpia(17,06.1978) mami de Alex (29.11.2007)
va pupam pe toate,
mami si Alex[http://www.flickr.com/photos/olimpiabota/]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by kover

cris:nu pe tine te-am facut de 25 de ani(ma refeream la florelacri),nu stiam ca esti din 75,dar stiam ca nu ai 25.eu mi-s si mai batrina.

mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)
http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Oare luna plina sa fie de vina ca nu vad si nu aud cum trebuie?
Ca doar n-am baut decat azi.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna fetele...E buna ideea cu lista, vroiam sa deschid dar nu aveam date multe. Voi scrieti si o sa le trec.
Eu beau un energizant sa ma apuc de invatat ca nu mai pot de somn. Am fost la socrii la masa si m-a luat un somn de nu mai pot. Sper sa imi revin sa mai invatz ceva in seara asta. Dimineata ma trezesc la 5 si pana merg la examen...e ceva.Mi-am luat liber de la servici
Tineti-mi pumnii pt maine, am examen f greu, curs de 380 pagini .
De maine incep sa iau niste medicamente contra fumatului...sa vedem daca au succes si in cazul meu. 7 zile le iau si pot fuma, din a 8-a zi nu mai am voie sa pun tigara in gura. Medicamentele astea inhiba dorinta de a fuma. Sa vedem daca am si ambitie...numai eu fumez in casa . Tratamentul dureaza 3 luni. Sa dea DD sa ma pot lasa si sa nu ma ingras si mai mult.
Mi-e un somn de nu mai pot...vad ca energizantul asta la mine are efect invers

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Kover, nepotel am.Si acum imi e si finut , ca noi l-am botezat.

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

De acord cu lista
Oana(12.06.1970), (DPN 17.06.2008), Paul (21.06.2008)

Oana 19+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Carola, abia dupa jumatatea lui februarie o sa stim (poate!) ce avem la purtator - la ultima intalnire s-a vazut doar absenta ciucurel - poate fi pt inca nu era coborat sau pt ca nu e
Medicul zicea ca dc se pune in pozitie buna, data viitoare putem afla

Oana 19+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor, ajutor
am nevoie urgent de o chirie in dambu, pt un var de-al meu din bistrita, e inginer.
multumim anticipat

mami si Alex

Mergi la inceput

Am facut lista si am pus-o pe prima pagina (in ordine alfabetica a nikului), dar mai am nevoie de unele date de la voi. Sa va uitati daca sunt corecte si daca va place, daca mai trebuie modificari..etc..
Aura, Criss( Cristina?), Florelacri, Ooana, Camelia....parca aici nu am tot.
Si cine mai vrea pe lista sa imi spuna, la cat sunt de obosita poate am omis pe cineva.
De maine Dani merge la cresa, eu la servici...si incepe viata normala.
La examen a fost foarte greu , nu stiu ce am facut
Noapte buna muresence

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Biancas

Am facut lista si am pus-o pe prima pagina (in ordine alfabetica a nikului), dar mai am nevoie de unele date de la voi. Sa va uitati daca sunt corecte si daca va place, daca mai trebuie modificari..etc..
Aura, Criss( Cristina?), Florelacri, Ooana, Camelia....parca aici nu am tot.
Si cine mai vrea pe lista sa imi spuna, la cat sunt de obosita poate am omis pe cineva.
De maine Dani merge la cresa, eu la servici...si incepe viata normala.
La examen a fost foarte greu , nu stiu ce am facut
Noapte buna muresence

Bianca, ai ghicit, Cristina (20.02.1975)

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Cristina am rezolvat "problema"
Ma duc si eu la servici nu am nici un chef...
Azi e ziua sorei mele si maine e a mamei mele. Deseara mergem la masa la maica-mea, sora-mea isi tine ziua odata cu fiica ei de 11 ani care e nascuta in 30.01. O gramada de sarbatoriti luna asta in fam mea
Dani e la cresa, l-a dus sotul la 8 cu plasa de suc si cake bar pt copii. Pacat ca sunt mici si nu ii vor canta la multi ani....eh...poate la anul..
O zi buna sa aveti.

Mergi la inceput