FIV159
Raspunsuri - Pagina 9
fancy_face spune:
Ella28 - cum se foloseste ceaiul de cretisoara inainte, in timpul si dupa FIV, protocol scurt? Nefiind vorba de inhibare, se poate bea fara intrerupere?
Zou - merci. Parca stiam ca ceaiul de napraznic ajuta la ingrosarea endometrului?...
Kora - daca reusesti sa te lasi de fumat, sa-mi spui si mie prin ce metoda... cineva foarte drag mie incearca...
Mihaele - pls, vreau si eu acatistul Sf Parinti...
Sunt pe aici fete care iau ulei de peste?
ella28 spune:
Fancy ceaiul de cretisoara se foloseste din timpul stimularii pana la aflarea rezultatului. Daca faci protocol scurt, vei incepe probabil in Z2 de CM. Au am baut 2 cani pe zi, seara, dupa ce-mi faceam injectiile de Menogon. Dimineata imi faceam Diphereline-ul. Asa am gandit eu ziua: prima parte a zilei-inhibarea, a doua parte-stimularea. Dar sfatul meu e sa bei ceai de cretisoara daca ai probleme cu endometrul. Eu la urmatorul FIV nu cred ca-l voi mai folosi pentru ca se pare ca natural endometrul meu e ok, 11-13 adica la ovulatie.
Inainte de FIV de ce sa-l folosesti? Nu face decat sa ingroase endometrul care se elimina la ciclu. Deci ti-ai da batai de cap singura.
kittyke spune:
Valentinag
La Gynera am facut spermograma +spermocultura = 110 ron
Consultatie = 100 ron
Bafta
iana_mari spune:
Ella 28 suni la sterilitate ,dar numai stiu care este nr.,nu la d-na Geta.Eu am un nr. de tf. unde te pragrameaza la d-nul profesor in Giulesti.
Ideea este ca trebuie sa suni in prima zi a c.m. ca sa te poata programa.Asa era acum 3 ani,dar poate a facut vreo fata mai recent si iti poate explica.
fancy_face spune:
Eu la protocolul scurt nu faceam Diphe... doar injectii de stimulare... deci, in cazul acesta se bea ceaiul de cretisoara pe tot parcursul zilei?
Acum beau ceai dintr-o combinatie de 9 plante, cretisoara fiind una dintre ele. Dar as vrea sa beau si ceai numai de cretisoara, daca ajuta la implantarea si mentinerea sarcinii. De ce se intrerupe la aflarea rezultatului?
lorelai_lorelai spune:
Buna dragele mele!
Am fost ieri la Giulesti, prima data dupa pierderea sarcinii, sa ma vada profu. pentru ca am inceput din nou sa sangerez, ca si luna trecuta de altfel, prin a 9/a zi a cm.Raspunsul:nu stie nimeni de ce sangerez, uter curat, ovare ok, cu aspect polichistic dar am PCOS...tratament cu carpicon, clorocalcin si vitamina c 10 zile.Luna viitoare ma duc la o histeroscopie diagnosticala .Vroiam sa va intreb daca v/ati confundat cumva cu problemute gen dupa fiv sau dupa avort?!Zice/ti/mi si mie prin pm cu cat "cotizez" la histero.(fac cu big.M)
Zouzule, sa ma treci si pe mine pe listuta cu FIV in mai/iunie.Am vb cu dr. Cocei si cica sa stau calma ca se va rezolva pana la urma(eu ii propusesem un fiv cu mama surogat).Mi/a spus ca nu tr sa ma gandesc la asta!
mihaele spune:
ACATISTUL SFINTILOR PARINTI IOACHIM SI ANA
Insotirii celei de Dumnezeu alese, dumnezeiestilor parinti Ioachim si Ana,ca celor ce ati nascut pe maica Vietii noaste,binecuvantata de Dumnezeu Nascatoarea si pururea feciara Maria,cantari de lauda aducem voua noi,rugatorii vostri;iar voi,ca cei ce aveti indrazneala carea Dumnezeu,paziti-ne cu raugaciunile voastre de toate primejdiile pe noi,cei ce cantam: bucurati-va,parinti de trei ori fericiti!
Icosul:1
Inger mai intaistatator din cer afost timis sa spuna vestirea de bucurie dreptului Ioachim,zicand:Ioachime,Ioachime,auzitu-s-a rugaciunea ta;si femeia ta va naste tie o fica de care cerul si pamantul se va bucura,laudand-te pe tine zicand:
Bucura-te, Ioachime mangaierea lui anam celui cazut;
Bucura-te, mijlocitorul iertarii celui gresit;
Bucura-te, ca rugaciunile tale au strabatut cerurile;
Bucura-te, ca darul cel mai presus de lume ai dobandit;
Bucura-te, ce de aceasta Anei grabindu-te ai vestit;
Bucura-te, ca si acesteia de asemenea I s-au descoperit;
Bucura-te, luminatorul cel cu raze veselitoare;
Bucura-te, aducatorul de roada cea mantuietoare;
Bucura-te, ca ai odraslit din semintie imparateasca;
Bucura-te, cel ce ai intrecut cu darul pe Avraam;
Bucura-te, cel prin care intristarea nerodirii s-a pierdut;
Bucura-te, Ioachime,parinte prea fericit!
Condacul al 2-lea:
Vazandu-se dreptul Ioachim defaimat din pricina nerodirii,s-a departat in pustie,cu post si lacrimi rugandu-se lui Dumneze,de la Care castigand darul cel mai presus de lume,s-a bucurat cantand:Aliluia!
Icosul al 2-lea:
Sfantul cel mai inainte de veci venind sa se plineasca,a fost trimis de la Dumnezeu arhanghelul cel mai intaistatator sa vesteasca bucuria sfintei si dreptei Ana,zicand: Ana,Ana,s-a auzit rugaciunea ta;si iata, vei naste pe Nascatoarea de Dumnezeu Maria, prin care lumea se va mantui,laudandu-te pe tine si zicand:
Bucura-te, Ana, asteptarea cea mult dorita de stamoasa Eva;
Bucura-te, luna care ai risipit negura intristarii;
Bucura-te, gradina de Dumnezeu sadita;
Bucura-te, ca ai odraslit floarea cea nevestejita;
Bucura-te, ca de nasterea ta lumea sa bucurat
Bucura-te, ca prin tine sterpaciunea s-a dezlegat;
Bucura-te, ceea ce ai rasarit crinul fecioriei;
Bucura-te, ceea ce ai hranit pe hranitoarea Vietii;
Bucura-te, mangaierea celor necajiti;
Bucura-te, bogatia celor lipsiti;
Bucura-te, ca prin tine s-a facut incepatura Darului;
Bucura-te, Ana, maica pururea laudata!
Condacul al 3-lea:
Vazandu-se pe sine sfanta si dreapta Ana intru intristarea nasterii de prunci, plangand cu amar in gradina sa se ruga lui Dumnezeu, zicand: Doamne al puterilo;dezleaga-mi sterpiciunea,ca roada pantecului mei in dar o aduc Tie,laudandu-Te si cantand :Aliluia!
Icosul al 3-lea:
Alergat-a ioachim la biserica Domnului,dup ace i-a grait lui arhanghelul,si afland pe sotia sa,i-a spus vestirea cea de bucurie;si au multumit impreuna lui Dumnezeu pentru mila aceasta,pentru care si noi ai laudam pe dansul zicand:
Bucura-te, batranule de Dumnezeu iubit;
Bucura-te, prealaudate parinte al Maicii lui Dumnezeu;
Bucura-te, sfesnicul lui Dumnezeu cel in fapte bune imbatrinit;
Bucura-te,cel ce din coapsele tale ai imbogatit lumea;
Bucura-te, pomul psalmistului ale carui frinze nu a cazut; Bucura-te, ca intru tine s-a plinit proorocirea;
Bucura-te, ca tu pe toti parinti ai intrecut;
Bucura-te, ca te-ai invrednicit a fi parinte Maicii lui Dumnezeu;
Bucura-te, radacina sadului celui dumnezeiesc;
Bucura-te, ca oa odraslit din neamul imparatesc;
Bucura-te, ca ia bine placutlui Dumnezeu pe pamant;
Bucura-te, ca ia impodobit Ierusalimul cel de sus cu odrasla ta;
Bucura-te, ioachime parinte prea fericit!
Condacul al 4-lea:
Intelegand batranul sfatul lui Dumnezeu pentru rascumpararea neamului omenesc,intrand in biserica impreuna cu sotia sa,ce de Dumnezeu inteleptitasi inchinandu-se,a cantat cu lauda:Aliluia!
Icosul al 4-lea:
Auzind rudeniile dumnezeiestilor parinti ca a marit Domnul mila sa fata de dansii,au alergat laudand intr-un gals pe preainteleapta Ana,zicand:
Bucura-te, ceea ce ai prefacut in bucurie lacrimilevei;
Bucura-te, ca intru nasterea ta ingerii dantuiesc intru veselie;
Bucura-te, corabia care porti pe porumbita incetarea potopului;
Bucura-te, maslin plin de roade in casa Domnului;
Bucura-te, ceea ce prti scaunul Imparatului;
Bucura-te, ca prin nasterea ta se surpa imparatia iadului;
Bucura-te, tarina bine roditoare;
Bucura-te, holda hranitoare a saracilor;
Bucura-te, podoaba si lauda maicilir;
Bucura-te, ajutatoarea si mangaierea celor sterpe;
Bucura-te, camara imparatesei ingerilor;
Bucura-te, vistiera mangaierii celor pacatosi;
Condacul al 5-lea:
Steaua ce cu stralucire dumnezeiasca rasarind din pantecele tau prea feri9cit;Ana de Dumnezeu iubita,vesteste bucuria la toata lumea,sip e toti ai a canta cu glas:Alilui!
Icosul al 5-lea:
Vazand Dumnezeu-Cuvantul zidirea Sa chinuita de tiranul diavol,si voind a-si pregati pe pamnt camara insufletita,pe tine Ioachim,te-a chemat la o vrednicie ca aceasta ,ca din coapsele tale sa rasara Mireasa cea preacurata;pentru aceasta rugam Tie:
Bucura-te, sadul crestinatatii cel preastralucit;
Bucura-te, incepatorul darului cel preamarit;
Bucura-te, ca din samanta ta s-a lucrat cortul ce insufletit;
Bucura-te,ca aceasta mai desfatat s-a aratat decat cerurile s-a aratat;
Bucura-te, mester intelept care ai intrecut pe Solomon;
Bucura-te, ca fica ta s-a facut Biserica lui Dumneze;
Bucura-te, radacina pomului vietii;
Bucura-te, temelia turnului credintei;
Bucura-te, rau care ai adus pe margaritarul cel mai de prêt;
Bucura-te, ca pe aceasta in Sfanta Sfaintilor l-ai pus;
Bucura-te, cel ce ai primit fagaduinta prin arhanghel;
Bucura-te, ca prin aceasta s-a implinit sfatul cel mai inainte de veci;
Bucura-te, Ioachime,parinte preafericit!
Condacul al 6-lea:
Dupa zilele acelea,incredintindu-se Ioachim ca fagaduinta cea data lui prin arhanghel s-a plinit, aducand jertfa si arderi de tot,a fost binecuvantat de arhierul,de preoti,de leviti si de tot poporul ca s-a invrednicit de un dar mare ca acesta si impreuna au cantat lui Dumnezeu:Aliluia!
Icosul al 6-lea:
Apropiindu-se zorile mantirii neamului omenesc,nascut-ai sfanta si preafericita Ana,pe prunca cea fagaduita tie de la Dumnezeu,pe pururea Feciara Maria;pentu aceasta te laudam pe tine zicand:
Bucura-te, ceea ce ai nascut pe imparateasa cerului;
Bucura-te, lana cea curate din care s-a tesut cortul Imparatului;
Bucura-te, mijlocitoarea iertarii si a darului;
Bucura-te, steaua Nazaretului cea mult luminoasa;
Bucura-te, podoaba Biserici cea preafrumoasa;
Bucura-te, lauda partiarhilor si adreptilor;
Bucura-te, maica nadejdii crestinilor;
Bucura-te, chivot purtator de tablita darului;
Bucura-te, cuibul porumbitei raiului;
Bucura-te, stalpul cel neclintit al Bisericii;
Bucura-te, reazemul cel nemarginit al credinciosilor;
Bucura-te, ceea ce ai nascut pe ce cea fagaduita lumii;
Bucura-te, Ana maica pururea laudata!
Condacul al 7-lea:
Vrand dumnezeiasca Ana sa-si plineasca fagaduinta,a adus pe prunca cea daruita ei de Dumnezeu, in Biserica Domnului si in Sfanta Sfintelor a asezat-o pe ea,ca ziua si noaptea sa cante lui Dumnezeu Aliluia!
Icosul al 7-lea
Aratat-a faptura noua Stapanul tuturor,din dreptul ioachim rasarind pe innoitoarea Evei si mieluseaua cea mai inainte vestita de proroci;pentru aceasta auzi de la noi asa:
Bucura-te, pastratorul tainelor celor nespuse al lui dumnezeu;
Bucura-te, lucratorul camarii de miere celei preacurate;
Bucura-te, parintele miresei celei cu totul neantinate;
Bucura-te, ca fica ta a nascut pe Isus Hristos;
Bucura-te, ca tu pentru aceasta de toata lumea esti laudat;
Bucura-te, plinitorule al Legii;
Bucura-te, incepatorule al darului;
Bucura-te, grabnic ajutator al celor neroditori;
Bucura-te, calduros mijlocitor al pacatosilor;
Bucura-te, temelia cea neclintita aisericii;
Bucura-te, pavaza cea nebiruita a credintei;
Bucura-te, Ioachime parinte preafericite!
Cndacul al 8-lea:
Vazand nasterea din fagaduinta daruita de Dumnezeu lui Ioachi si ana,san e ridicam mintea la cer sis a cantam cu bucurie lauda Celui ce a aratat cele preaslavite,zicand:Aliluia!
Icosul al 8-lea:
Cu totul dupa legile firii a fost nasterea ta,Ana prealaudata;dar fica ta, nascand pe Dumnezeu-Cuvantul a ramas feciaora;pentru aceasta te laudam pe tine zicand:
Bucura-te, ceea ce ai nascut pe lauda fecioriei;
Bucura-te, ca prin fica ta s-a platit datoria stramoasei;
Bucura-te, ca ia purtat pe brate in fica Parintelui ceresc;
Bucura-te, ca printr-insa s-a facut mantuirea neamului omenesc;
Bucura-te, ca din sanii tai ai hranit pe imparateasa fapturii;
Bucura-te, ceea ce ai nascut dupa fagaduinta pe Maica Luminii;
Bucura-te, liman de scapare a celor credinciosi;
Bucura-te, grabnica tamaduire a celor neputinciosi;
Bucura-te, lauda cea preamarita a dreptcredinciosilor;
Bucura-te, podoaba preastralucita aarhierilor;
Bucura-te, multe inalt care nut e ascunzi de la nazuinta noastra;
Bucura-te, acoperamantul celor ce se roaga tie cu credinta;
Bucura-te, ana maica pururea laudata!
Condacul al 9-lea: Nu pricepem de unde vom incepe a-ti adduce lauda,maica preafericita,sau cu ce cununi te vom incununa pe tine,care ai nascut pe imparateasa cerului si a pamantului;numai sa laudam cu umilinta pe Dumnezeul minunilor cantand:Aliluia!
Icosul al 9-lea:
Ziceriile sfintilor prooroci cele din descoperirea dumnezeiasca vazandu-le plinite si satnd langa scaunul Dumnezeirii,preafericite Ioachim,auzi-ne pe noi care graim tie:
Bucura-te, ca te desfatezi vu heruvimii in lumina cea necuprinsa;
Bucura-te, ca vezi scaunul cel preainalt al ficei tale;
Bucura-te, ca dansa a fost invrednicita a sedea de-a dreapta fului sau;
Bucura-te, locuitorul Ierusalimului celui de sus;
Bucura-te, cel ce nut e uiti pre noi rudenia ta cea de jos;
Bucura-te, cel ce petreci ci arhanghelii;
Bucura-te, impreuna-vorbitorule cu apostolii;
Bucura-te, veselia mucenicilor si acuviosilor;
Bucura-te, lauda patriarhilor si aprorocilor;
Bucura-te, luminatorul Legii si a darului;
Bucura-te, vestitorule de bucurie celor din ascunzatorile iadului
Bucura-te, cel prin care inepe plinirea fagaduintei de mantuire;
Bucura-te, Ioachime parinte preafericit!
Condacul al 10-lea:
Vrand sa mantuiasca lumea Impodobitorul tuturor,in lume,careaia fusese fagaduit,a venit;si intrupandu-Se din sangiuirile cele pracurate ale ficei tale celei cu totul nevinovate,Preafericite Ioachime,ne-a rascumparat pe noi din robiea diavolului ;pentru aceasta cantam cu bucurie:Aliluia!
Icosul al 11-lea
Zid de aparae esti credinciosilor si turn de scapare a tuturor celor ce alearga la tine,Ana,cea cu nume de imparateasa;ca prin mijlocirea ta se mantuiesc cei ce te laud ape tine,zicand:
Bucura-te,ceea ce in chip nemijlocit vezi frumusetea Dumnezeirii;
Bucura-te,ceea ce necontenit sadesti pentru noi darul mantuirii;
Bucura-te,ca de nasterea ta s-au ingrozit puterile iadului;
Bucura-te,ca printr-insa s-au deschis noua usile raiului;
Bucura-te, ca vesi intru veselie pe fii ca ta cea preabinecuvantata;
Bucura-te,ca nascand-o pe ea,de toata lumea esti prealaudata;
Bucura-te, ceea ce ai nascut pe viata cea adevarata;
Bucura-te,ca ceasta a odraslit pe strugurele vietii;
Bucura-te, fantana de daruri izvoratoare;
Bucura-te, raza aducatoare de bucurie;
Bucura-te, ceea ce ai nascut caruta ce purtatoare de fulger;
Bucura-te, ca ai purtat scaunul cel impodobit cu chipul Soarelui;
Bucura-te, Ana,maica pururea laudata!
Condacul al 11-lea
Pereche preafrumoasa si insotire de Dumnezeu aleasa Ioachim si Ana,cei ce sunteti acum straluciti cu dumnezeiasca lumina si va veseliti cu ingerii impreuna cu fiica vostra cea de Dumnezeudaruita,aduceti-va aminte de noi cei de pe pamant cer cantam:Alilia!
Icosul al 11-lea
Sfesnic purtator de lumina te are Biserica pe tine,dumnezeiescule parinte Ioachim,care indreptezi spre cunostinta dumneseiasca pe toti cei ce cu do rte laud ape tine,zicand:
Bucura-te,carmuitorul cel bun ai celor ce inoata in marea vietii;
Bucura-te, luminatorul celor ce sunt in intunericul necunostintei;
Bucura-te, grabnicule ajutator celor ce sunt in mare primejdii;
Bucura-te, dulce mangaietor a celor intristati;
Bucura-te, cel ce usurezi necazurile vietii celei grele de purtat;
Bucura-te, ajutatorul cel preainalt al mantuirii;
Bucura-te, nadejdea neinfruntata a celor ce te cheama pe tine;
Bucura-te, indemnatorul celor insotiti catre fapte bune;
V temelia insotirii celei de Dumnezeu randuite;
Bucura-te, radacina mladitei celei nevestejite;
Bucura-te, iertarea celor ce mult au gresit;
Bucura-te, ridicarea stramosilor;
Bucura-te, Ioachime,parinte preafericit!
Condacul al 12-lea:
Podoaba de mare cuviinta acastigat biserica prin pomenirea voastra,prealaudatilor parinti;pentru aceea va rugam,pomeniti-ne pe noi inaintea lui Dumnezeu,si din toate nevoile izbaviti-ne,pe noi cei ce cu dragoste va laudam pe voi,cantand lui Dumnezeu:Alilia!
Icosul al 12-lea:
Laudand nasterea ta cu vantari de Dumnezeu insuflate;Ana de trei ori fericitaslavim pe Cel ce cu un dar ca acesta te-a invrednicit pe tine si cu dragoste graim tie:
Bucura-te, ceea ce ai odraslit pe Maica Luminii celei de negrait;
Bucura-te, ceea ce ne mijlocesti noua bunatatile cele ceresti;
V ceea ce esti daruitoare imbelsugata si de cele pamantesti;
Bucura-te, lauda cea mult-stralucita a femeilor;
Bucura-te,cununa ce nevestejita a maicilor;
Bucura-te, nascatoare prealaudata a Micii lui Dumnezeu;
Bucura-te, ascultatoarea blanda a celor ce te cheama pe tine;
Bucura-te, sotie bine-placuta lui Dumnezeu;
Bucura-te, ceea ce indeplinesti cerereile cele bune a credinciosilor;
Bucura-te,bogatia saracilor si a vaduvelor;
Bucura-te, ceea ce esti vindecarea a neputinciosilor si a bolnavilor;
Condacul al 13-lea:
O, preafericita insotire,a dumnezeiestilor parinti Ioachim si Ana cei ce stati langa scaunul Dumnezeirii,primind laudele acestea ale noastre,izbaviti-ne cu rugaciunile voastre de chinurile cele vesnice si de toata ispita,ca impreuna cu voi sa cantam lui Dumnezeu:Aliluia!
ACEST CONDAC SE ZICE DE TREI ORI,APOI ICOSUL 1 SI CONDACUL1.APOI SE ZICE RUGACIUNEA:
Rugaciune
O,maica prealaudata,cine va putea spune darurile cu care te-a impodobit Dumnezeu?!Sau ce lauda vrednica vom adduce tie,celei ce sti maica imparatesei cerului si pamantului.Caci in adevar la caderea stramosilor nostril din desfatarea raiului,urmasii lor mostenind blestemul pana la intruparea Cuvantului lui Dumnezeu din curatele si feciorestile sanguiri ale preabineicuvantatei fiicei tale,neamul omenesc niciodata nu a primit atata mangaiere si incredintare de rascumparaea din bluestem,ca atunci cand te-a vazut pe tinealaptand pe Maica Izbavitorului.
O preafericita maica,ingerii alu laudat nasterea ta;prorocii au saltat,vazand printr-insa plinirea cuvintele lor;stramosii impreuna cu patriarhii,fiind in inchisorile cele intunecate ale iadului,au inceput a primi dese vestiri de bucurie;prorocul ce mare si arhierulZaharia le-a spul: eu am primit in Sfanta Sfintelor pe prunca Maria si dupa doisprezece ai am logodit-o cu dreptul Iosif spre paza,care vas a nasca in chip de negrait pe Cel ce va avea sa preschimbe lacrimile noastre in bucurie;Sfanta Elisabeta le-a zis : eu m-am inchinat Mantuitorului,Fiind El in pantecele cel cu totnevinovat al Preasfintitei Feciaora;Sfantul si dreptul Iosif le-a spus: eu prin descoperirea dumnezeiasca am primit in logodire pe pururea Fecioara Maria,si sunt martor a nevinovatiei ei,intru care si a nascut fara ispita barbateasca,si a ramas fecioara nascand pe Hristos.Si unde vom cauta un izvor de daruri mai bogat de cat la tine,prealaudata Ana!Pentru acestea noi,smeritiisi pacatosii,cu multa umilinta cadem inaintea ta sin e rugam tie:ridica sfintele tale maini,cu care ai imbratisat pa imparateasa cerului si apamantului,catrea Parintele indurarilor si a tot mangaierea ca,trecand cu vederea multimea pacatelor noastre,san e pazeasca pe noi,mostenirea sa,de foamete,de ciuma,de potop,de foc,de sabie,de venirea altor neamuri si de razboiul cel dintre noi.iar mai vartos tu,preafericita maica,prin darul cel dat tie de Dumnezeu,potoleste smintelile Bisericesti;daruieste sanatete conducatorilor tarii acesteaia;aseaza in inimile lor cele bune pentru sfintele lui Dumnezeu biserici;vezi saracia noastra cea sufleteasca si trupeasca sin e imbogateste pe noi cu indoite daruru; cauta cu ochi milostivi asupra poporului tau,cel ce alearga la tine cu credinta;pazeste pe cei ce te cheama pe tine de moartea cea fara de veste vindeca toate bolile,goneste de la dansii toate duhurile facatoare de rau;apara-ide vrasmasii cei vazuti si cei nevazuti;impaca neintelegerile vietii casnice;sprijineste pe cei neputinciosi,limineaza mintea celor cazuti intru adancul pacatelor ca sa se intoarca la pocainta;pe cei departati de la dreapta credintei intoarce-I iar la aceasta,si in vremea iesirii noastre din viata de aici,apara-ne pe noi de cei ce silesc a vana sufletele nostra;sin e fa parte cu turma cea aleasa a tuturor celor ce din veac au bineplacut lui dumnezeu,cu care intru desfatarea cea fara de sfarsit sa aludam neincetat pe Tatal,pe Fiul sip e Sfantul Duh,Treimea cea de o fiinta si nedespartita,fericind impreuna cu tine pe fiica ta cea preacurata,de Dumnezeu Nascatoarea si pururea Feciara Maria,in vecii vecilor,Amin.
lorelai_lorelai spune:
Fetele, uitasem...Capriconul, supozitoare, unde d/zeului mi le pun...ca am o dilema.Am sunat o farmacista si mi/a spus ca se pun unde e problema, ca nu se specifica pe in instructiuni decat "uz local".
mihaele spune:
Buna fetelor ma rog sa dumnezeu sa va avute sa va indepliniti visul si sa va fie de ajutor Acatistul Sfintilor parinti Ioachim si Ana am ocupat cam mult spatiu dar am crezut eu ca la toate fetele ne trenuie acest acatist.Eu ce sa va zic va multumesc din suflet pentru incurajari si sustinerile vostre care sunt pretioase pentru mine .
diphereline si gonal le pun in frigider sau le tin la temperatuta camerei?
Va pup pe fiecare in parte
mihaele spune:
Zouzule ce faci vreau vesti de la tine ce ai fcaut cum sati cu endometrul?
Arina21 iubita daca se obtin embrioni de foarte buna calitate mergem la balocisti daca nu la 48 de ore .Am incredere in medic si eu cred ca ea face ce este mai bine pentru mine si eu asi vrea balocisti poate ami ajuta dumnezeu si fac si eu cu balocisti.Ai grija de bebei tai si de tine rugamintea me este sa citesti in fiecare zi acatistul si Dumnezeu te va ajuta .Cine vrea sa citeasca acest acatist sa stiti ca nu trebuie citit doar odata in fiecare zi.
zisaCami