FIV159

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fancy_face spune:

Mihaele - multumesc din suflet pt acatist!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetelor. Va multumesc pt raspunsuri. O sa incerc sa vb cu dr si as vrea sa risc o luna cu FIV pe ciclu natural( chiar daca stiu ca sansele sunt ff mici, in conditiile in care trebuie sa fac FIV cu ICSI).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Lorelai: supozitoarele Carpicon se folosesc numai rectal.Au efect antiinflamator(sunt naturiste).

Luck: nu mi-a recomandat dr.sa iau vitaminele,le iau eu pur si simplu.Acid folic nu mai iau pentru ca este inclus in Elevit.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna seara fetelor!
Am sosit acasa de la prima intalnire cu dr. Cocei.Mi-a placut mult de ea.E incredibil de tanara,dar foarte priceputa,atenta la detalii si cu muuulta rabdare.Cel putin azi la cabinetul particular asa a fost.Mi-a studiat dosarul pagina cu pagina,analiza cu analiza,am discutat despre cele doua FIV-uri,tratamente,rezultate etc si si-a cam dat ochii peste cap cand a auzit ca am facut ambele FIV-uri fara sa fi facut histeroscopie inainte...Clar va urma histeroscopia,insa deocamdata mi-a dat sa repet secretia din col si neaparat urocultura deoarece eu fac mereu infectie urinara cu E.Colii.Daca vor iesi ok ma programeaza pt histeroscopie.Mi-a facut eco si in general e totul ok doar ca pe ovarul drept am un chistulet de 3/4 cm care e posibil sa se elimine la CM-ul urmator,iar daca nu, f probabil mi-l va punctiona big M dupa histero.Endometrul e cam mic,asta iarasi e o problema,vom vedea ce facem si la acest aspect.Voi face histeroscopia cu anestezie generala.In 11 februarie m-a programat la dansa la cabinet la Giuly sa duc rezultatele analizelor.Imi va face si AH ( assisted hatching pt ca sunt la FIV3),iar tratamentul mi-l va scimba:puregon+menopur si numai jumatate de diphe/zi probabil.
Intrebare:Va rog fetelor spuneti-mi cum procedez cand ma duc la Giuly la eco si cu rezultatele analielor?Unde si cat platesc?E indicat sa ii dau dansei ceva,o "atentie" sau nu e cazul acum daca platesc la casierie sau unde se plateste?Va rog ajutati-ma!Multumesc mult!
O seara frumoasa tuturor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Feteleor lamuritima si pe mine eu incep tratamentul pe 6 21zi cm mai ami vine cm-ul pe perioada tratamentului? VA multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Mihaele: da,iti vine normal menstruatia,cum iti venea de obicei.Dupa ce trece,incepi stimularea.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Kora tu la Giuly la cine te duci la echo? La Mr.M sau la Cocei?Oricum programarile se fac la vestita tanti Geta pt echo, care nu se plateste , daca vrei sa-i duci ceva, bine ,nu am auzit pe nimeni sa zica ca Dr Cocei nu primeste, iar Mr. M depinde , uneori da , uneori nu.
Mihaele injectiile le tii in frigider jos in sertarul de fructe.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Cristal 1995
bafta multa , cand incepi tratamentul?
Zouzou
tin pumnii maine sa ai o super veste !!!!!!!
Arina
super veste ,sper ca bb tai sa ramana la mamica lor in burtica 9 luni.
Ce tratament faci acum , in afara de utrogestan pe care presupun ca il iei ,mai iei si altceva?
nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Fetelor , multumesc mult pentru raspunsuri . Ma bucur ca sunteti alaturi de mine si ma incurajati . O sa citesc absolut tot ce s-a scris in decursul timpului , caci trebuie sa ma familiarizez cu toti termenii si sa stim tot ce implica .

o mica intrebare :chiar daca eu nu am nici un fel de problema , toate analizele sunt ok , trebuie sa fac histero ? Mi-e foarte frica .....

Off Doamne sper sa reusim sa avem si noi macar un bebe . Pana una alta ma ocup sa fac niste programari sa vedem , si bineinteleas de citit .

Va doresc tot binele din lume , sa aveti parte de bebelusi frumosi si sanatosi .
Multumesc inca o data , si va mai scriu ,,,,cat aflu de repede vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

cristinici la eco ma voi duce la cabinetul FIV ( pt sterilitate) la dr. Cocei.M-a programat chiar dansa asa ca nu am treaba deocamdata cu tanti Geta.Pe 11 februarie la ora 11 trebuie sa fiu acolo sa imi faca eco si sa vada rezultatele analizelor.Daca va fi si big M acolo...habar nu am,dar probabil ca da din moment ce a spus ca dl prof hotaraste ce facem cu chistuletul,poate decide dansul sa mai lase o luna,sau sa imi dea AC sau sa mi-l punctioneze cand fac histeroscopia.Da' eu tot nu inteleg.Se merge la eco la Giuly si la consult asa...fara sa se plateasca????Daca e asa...am sa ma simt...ca na...nimic nu e gratis pe lumea asta.

Evy28 eu te sfatuiesc sa faci histero....la Giulesti de exemplu nu se intra in programul FIV fara aceasta operatiune facuta ( asta pe langa laparoscopie sau macar HSG)si eu una regret enorm ca am facut doua FIV-uri fara sa fi facut in prealabil histero.Daca e totul ok,cu atat mai bine.Dureaza 10-15 minute,se face cu anetsezie locala si la cerere chiar cu anestezie gnerala.Eu abia astept sa o fac.Bafta multa!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput