FIV159

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Kora orice echo la Giuly pt FIV se face la Tanti Geta, indiferent de programare. Nu exista alt echo. Si nu stiu de ce ti se pare nenatural sa nu platesti , e totusi spital de stat si noi platim asigurari medicale. Macar atat e gratuit.
Daca te+a programat la 11 ea iti face echo si probabil ca vine si Mr.Msau este chemat , nu stiu, el personal face echo la prima ora 7,30.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

cristinici multumesc;acu e acu sa vedem cum ma descurc cu Tanti Geta .Glumesc,desigur.Mari emotii am pentru intalnirea cu big M,pentru histero si urmatorii pasi importanti....Tu tot cu ei faci FIV?
P.S.Of Cristinici acum m-am uitat pe prima pagina!Tu faci FIV4 cu big M si Cocei?Doamne ajuta sa fie cu noroc!!!!Cum au fost celelalte trei,tot cu ei le-ai facut?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

si noi am fost diagnosticati su sterilitate -probleme la al meu, eu sunt ok- incepem peste doua sapt avem intalnirea cu pishologii si la o sapt incepem tratamentul. Ce ma roade pe mine est urmatorul fapt: animalutele alui meu sunt de 0,07 la mie, unele neformate, energie si mobilitate o- e, cum e posibil in vitro daca ei sunt atat de distrusi? Asta si in conditiile in care mi-au spus ca, deoarece eu sunt perfect sanatoasa vor utiliza cea mai noua metoda aparuta respectiv un nivel scazut de hormoni administrati nu stiu cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

acelasi stress l-am avut si eu cu hystero, tot citisem cate-n cer si luna si nu ca plec eu urechea la toate informatiile da imi atarnau in subconstient. Din fericire a fost oi experientza ok, nu pot zice placuta insa nedureroasa, la o ora dupa caram mobila prin ikea asa ca, mult curaj:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Kora toate FIV-urile le-am facut cu Marinescu, iar ca embriolog de 2 ori cu Cocei si o data cu Dascalescu. Problema e ca noi nu ne placem si chestia e reciproca, asa ca e f bine daca la tine e invers si va placeti, e super OK.
Eu mai am 1 FIv la timisoara , deci la mine asta ar cam fi nr 5.
Merci si eu sper ca anul asta sa fie bine, vom vedea. daca nu pana iese Mr M la pensie mai perseverez.
Vezi ca M nu face anesteyie la histero, vorbeste cu Cocei.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

am fost si eu azi la echo sa-mi vad frumusetea de endometru...azi a fost de 6,6...in rest cei de la clinica,ma indoapa pe mai departe cu estrogen,ca poate se mai ingroasa endometrul...dar din cite vad eu ma "ingros" nu el
mihaele in z21,vei incepe protocolul lung,iar timp de aproape o saptamina,vei face inhibarea...sa te astepti la tot felul de bufeuri,stari de nervi...dar o sa povestim noi despre asta la momentul potrivit..iti spun doar sa-ti pui sotul in garda sa stie de pe acum,sa nu-l iei nepregatit...si asa cum ti-au spus si fetele,gonalul si ce mai ai,se tin in frigider,in cutia de fructe...ce fel de gonal ai?f900 pen?sau de 1050?daca ai de 1050,sa-ti faci de pe acum rost asa cum ti-am mai scris de injectii pentru insulina,cu ace f subtiri...nu uita si de acidul folic si omega3..si sa incepi sa papi cit mai sanatos...de abea astept sa aud ce vei fi mamica
koricica vad ca ai inceput deja demersurile pt fiv...iti doresc sa incepi cu dreptul si de data aceasta sa fie si ultima ta incercare,ca prea mult te-ai chinuit si tu...parca vad deja ca va ploua cu burtici anul acesta
eu ma retrag sa dau ceva cautari si sa actualizez listuta cu noi clinici fiv,in special pentru cele care vor cu ovule donate..pupici si revin

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Bravo, Kora. Eram tare curioasa sa vad ce iti zice.
Nu te stresa din cauza banilor. Ai timp sa le dai. Esti abia la inceput. Asta las-o sa fie ultima problema.

Cand te programezi la histeroscopie, precizeaza ca vrei anestezie generala si inainte de operatie, insista pe asta. M. nu prea agreeaza anestezia, mai ales daca interventia este investigatorie si va face figuri.

Cand ajungi la spital, caut-o pe Cocei, aminteste-i despre ce e vorba si las-o pe dna Geta. Te va baga Cocei acolo si fara anorexica aia.
Eu zic ca ai inceput cu dreptul iar asta cu hacking-ul e minunata.

Deci, daca mai rezolvi si problema endometrului, vei avea toate datele de reusita.

Sunt alaturi de tine!

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

revin:
Cristinici, bafta multa si tie. Sa dea Doamne-Doamne sa fie bine!!!

si inca ceva (cred ca e bine sa stii asta Kora:

Mi-a dat Cocei un nr de telefon unde m-am programat la histeroscopie chiar din prima zi a ciclului. Am zis ca vreau AG mai ales ca stiam de ciorchinii mei de polipi.
M-am urcat pe masa la foc automat (M. pe care nu-l cunoscusem pana atunci) era deja acolo. Am zis ca vreau anestezie generala si a inceput sa urle. Intr-un final, a chemat o anestezista si mi-a facut.
De asta zic, nu te baza pe nimeni. Ajungi acolo, te schimbi si te interesezi unde e sala de operatie si o cauti pe anestezista. Vorbeste cu ea de dinainte.

Daca e investigatorie, am inteles ca nu doare chiar asa rau, dar....daca vrei musai cu anestezie, "descurca-te" cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Kitty,multumesc frumos!Poti te rog sa-ti activezi PM-ul,ca vreau sa te mai intreb cate ceva si nu vreau sa incarc subiectul inutil!
Merci!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Kora: te sun eu maine sa stam mai mult de vorba!
luck: se pare ca incep tratamentul curand, curand. In functie de valoarea progesteronului din ziua 21, o sa aflu daca incep Diphereline in ziua 21 sau mai aman cateva zile. Va tin la curent.
mihaele: multumim mult pentru Acatist!
Zouzou: daca nu ai finalizat lista pentru Muntele Athos, pot sa te rog sa ma treci si pe mine? Numele cred ca il stii deja...

Imi pare tare rau ca anumite fete dragi mie au ales sa nu mai intre pe DC...Sper sa redevenim unite, ca se pare ca asta a fost problema... Sau poate doar nevoia de intimitate... Nu stiu! Ma bucur insa, ca mai sunteti voi aici, asta pana nu fugiti toate la Odisee, si sa ma parasiti pe aici... Chiar ma uitam pe prima pagina...Of, Doamne, incep FIV4 deja si parca mai ieri ma uitam ca sunt la primul, si cele care erau la al doilea, al treilea, mi se parea atat de experimentate....
Am inceput sa bat campii!
Va pupic!

Aly

Mergi la inceput