FIV159
Raspunsuri - Pagina 12
zouzounaki spune:
Cristal de mult te-am trecut pe listuta..si ai sa vezi ca vei fi printre fetele care vor pleca rapid la odisee...de data aceasta,vei reusi
Am actualizat prima pagina,cu clinici din Spania,care se ocupa mai ales cu fiv cu donare de ovocite (Gianni
) si am mai adaugat un site unde se pot depune cereri pt.mama surogat(cereri si prestari)plus legea privind mama surogat...sper sa fie de folos...pupici
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI

www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

zouzounaki spune:
fetelor cit costa un fiv pe ciclu natural?..cam "tot tacimul",ca sa il postez pe prima pagina
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI

www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

lauravoinicu spune:
Fetelor , eu sunt disperata , mie nu mai imi trece CM , este destul de abundent , din 14 dec o tin tot intr-un cm . Problema mea cea mai mare este ca va trebui sa aman destul de mult ET. , sa termin cu sangerarile astea , care cand imi trec cand revin in forta . E grav , ar trebui sa iau ceva ?
Se pare ca majoritatea ne dereglam de la FIV , mai exact de la trat pt stimulare , fiindca eu nu am facut ET , deci nu am luat nimic pt o eventuala sustinere (utrogestan sau progesteron injectabil) ..... da parca prea de tot . Mi-a zis cineva ca la cat am avut eu de mare estradiolul inainte de punctie (5000) este normal . Asa ca ma pun pe asteptat , sa vina primavara......
Kora , ma bucur ca esti pe drumul cel bun , si sper din toata inima sa reusesti . Tie Tutu nu ti-a facut si histeroscopie cand ti-a facut laparoscopia ? ca stiu ca acum asa procedeaza ...... Da acum ce mai conteaza ..... bafta la histero!
Arina , felicitari pt puiuti , cu siguranta peste cateva zile ne vei spune ca esti gravida
Cristal , stai linistita , ca vom pleca cu toate la odisee intr-o buna zi , nu te lasam singura aici , nu vezi ce lunga este lista aia , trebuie sa o mutam la odisee .... in curand
Zouzou , imi pare rau pt endometrul mic , eu zic sa amani ET , nu stiu , imi dau si eu cu parerea , nu te grabi ...
Vreau si eu pe listuta aceea daca mai este deschisa , numele meu este Aura
Cristinici , Mr. M se cam apropie de pensie asa ca de data asta ai sa reusesti , anual asta este randul tau ca prea te-ai chinui mult.. Bafta !
psj spune:
dr. ce zice? nu e bine pentru ca poti deveni anemica, chiar presupunand ca nu sunt alte probleme. eu n-am avut problema asta dupa hiperstimulare, chiar am avut un fel de ciclu la vreo 11 zile de la pregnyl, eram inca in spital. adica foarte putin si cantitativ si ca timp.
ai incercat calciu? dar mai bine mergi la dr. pt o ecografie sau la endocrinolog. imi pare rau sa aud ca inca ai probleme de la hiperstimulare.
lauravoinicu spune:
La dr. am fost pe 10 ian , dupa ce imi venise CM a -3- a oara , m-a vazut la eco , mi-a spus ca stau bine , ovarele aproape isi revenisera , mi-a spus ca este normal avand in vedere la ce a fost in burta mea .Acum cand mi-a venit a-4-a oara l-am tot sunat dar nu raspunde , sper sa il prind maine. Si la mine primul CM a fost la 14 zile de la punctie , dar un CM normal. De asta sunt ingrijorata fiindca deja am ameteli uneori , iar de cand mi-a revenit din hiperstimulare am slabit 5 kg fata de greutatea mea normala ,inainte de stimulare.
kittyke spune:
Valentinag, am pm-ul activat!!
Fetelor,
eu fac Diphe dar nu tin in frigider. Trebuie sa tin si Diphe si Menopurul in frigider? 
Va multumesc
Monica-Elena spune:
Toate injectiile ptr FIV se tin in frigider in lada de jos a frigiderului.(cea ptr fructe si legume) Nu pe usa unde temp nu este constanta prin deschiderea usii si nici in congelator![]()
iana_mari spune:
Kora ma bucur ca ai avut lipici la dr.Cocei,dar ea in afara de cabinetul unde se duc dosarele nu stiu sa stea in alt cabinet.
La histeroscopie investigatorie Marinescu nu face anestezie generala.Eu am 5 luni de cand am facut-o ,dar nu doare sa nu-ti faci griji.
Zouzou m-ai trecut si pe mine pe listuta?
Cristal1995 mult noroc
Arina21 spune:
ZOUZOU, acum am vazut ca ai pus pe prima pagina majorete pt mine si Nusy! Mersic!!
Pe mine ma doare burtika din seara zilei in care am facut ET. Sper sa nu fie semn rau!!! M-am cam panicat aseara, dar m-am calmat imediat. Oricum, nu am ce face!!
Ma intreba cineva ce tratament iau acum: utrogestan cate 2intravaginal de 3 ori/zi si NoSpa cand ma doare burta. Si mai iau niste pastile efervescente cu un complex de minerale si vitamine. Atat.
Dupa cum cred ca ati vazut din subiectul deschis de mine 'eliminare pregnyl', ma mananca undeva sa fac un test. Macar daca-l fac acum am siguranta ca ies 2 liniute, nu???? M-am dus cu pluta rau...
Cam cand sa risc un test de sarcina tinand cont ca punctia am facut-o joia trecuta, adica pe 17 ian??
Va pupic fetelor si va rog sa-mi suportati istericalele inca o saptamana!! 
Arina 
iana_mari spune:
Arina stai linistita nu te stresa cu testele de sarcina.
Abia prin a zecea zi (de la E.T. nu punctie )poti incerca daca nu ai rabdare.