FIV159
Raspunsuri - Pagina 8
felicia_ spune:
Zouzou, as vrea si eu pe lista, numele e tot Felicia
Arina, 2 bb in faza de blastocist, suna f bine! Tin pumnii!
Iazmin, din cate stiu eu (sa ma corecteze fetele daca gresesc) fiv pe ciclu natural costa la Giulesti 300 E (costul ET). Daca iti face punctia, dar foliculul nu are ovocit, nu te costa nimic...
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
ella28 spune:
Fiv-ul pe ciclu natural costa 350euro. Am inteles ca s-ar plati aceasta suma chiar daca nu gasesc niciun ovocit. Eu am intrebat-o pe Cocei pentru ca voiam sa fac dar mi-a spus ca in cazul in care se face ICSI (cum e cazul la noi) e f posibil ca ovocitul (asta in cazul in care chiar se gaseste unul) sa nu se fecundeze - sansele sunt de 70-80%.Oricum eu as vrea sa incerc, imi asum si riscul asta.
Mi-a spus sa fac pauza vreo 6 luni pana la urmatorul tratament de stimulare. Mie mi s-a parut mult, stiam de o asteptare de 2 CM normale dupa FIV.
Pentru HSG la Giulesti...a facut cineva cu Marinescu? Cum e? Se pare ca va trebui sa o bifez si pe asta, ma asteptam oricum sa nu mai scap.
Kora bafta la intalnirea de azi, cu noi a fost amabila si rabdatoare.
iana_mari spune:
Ella28, Marinescu face numai histeroscopie.
HSG-ul il face medicul radiolog si un asistent,apoi d-nul dr. Marinescu citeste rezultatul.
Echipa este profesionista pt. ca se fac multe HSG-uri pe zi.Simti o durere ca la c.m.
Mult succes!!
ella28 spune:
Iana imi poti spune unde ma programez, ce trebuie sa fac daca vreau sa fac HSG la Giulesti?
Tot prin doamna Geta sau e alta cale de urmat?
montytaiana spune:
zouzounaki, felicia, moniland
si de asemenea pe toate fetele
am si eu o intrebare
mai este necesar sa fac si HSG pt FIV sau este suficient histerografia?
si daca da stiti cumva vreo clinica unde fac HSG si histero du ora 5 seara
ms
pupici
KoraPop spune:
Ela28 tu ai facut laparoscopie?Ti-a facut dr. Cocei ecografie vaginala sau numai a consultat dosarul?Multa bafta la HSG!
Fetelor eu ma pregatesc pentru intalnirea cu dr. Cocei la 16.45.Sper sa fie bine,azi mi-a mers pana acum foarte bine.Am sa va povestesc ce a zis d-na dr.
O zi frumoasa tuturor!
Kora
CARPE DIEM!
ella28 spune:
Kora nu am facut nici laparoscopie. Am discutat pe baza de dosar si a FIV-ului trecut si am tras concluzii. Fara eco, nu am cerut eu, deocamdata nu am curaj sa vad ce a acolo, mai astept.... Ii voi face insa o vizita la Giulesti lui M si atunci voi vedea.
KoraPop spune:
Ela28 multumesc pentru raspuns.Eu am sa cer si eco,sunt f curioasa ce e la mine in burtica.Sper ca daca am facut laparo nu ma mai pune sa fac HSG,dar histeroscopie vreau eu sa fac.Am o multime de intrebari sa ii pun...Imi poti spune cat ai platit?Eu stiam ca eco+consutatia e 200 lei,tu probabil ai platit numai 100 lei,nu?Te A!!!!Intr-adevar e recomandat ca intre doua FIV-uri sa existe o pauza de 6 luni,asa stiu si eu ca e cel mai bine.Se poate face si mai des,dar riscurile sunt mai mari.
Kora
CARPE DIEM!
valentinag spune:
Fetele care va duceti la Gynera,aveti idee cam cat costa o spermograma si o consultatie?
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
ella28 spune:
Da Kora am platit 1 mil. Sincer nu m-am uitat sa vad cat e ecografia dar max 1 mil din cate stiu. Daca ai pregatiti 2 mil esti bine!