FIV159

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Zouzou, ai ramas blocata la cresterea endometrului?De cat timp dureaza tratamentul cu estrogeni? Si cand ajunge la dimensiunea dorita vei face ET-ul?
Kora, ma bucur ca a fost o intalnire reusita. Nici eu nu am facut histeroscopie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Ancuta scumpa multumesc mult penytru toate sfaturile,am sa te mai deranjez cu cate un telefon in momente critice pe viitor.
Mey fetelor Anca,Iana mi-a spus clar dr. Cocei ca la cerere pot sa fac cu anestezie generala histeroscopia,credeti-ma ca altfel nu o fac mai ales ca e posibil sa trebuiasca sa imi punctioneze si un chist de pe ovarul drept care nu e sigur ca se va elimina la cm urmator.Eu vreau sa fac direct histeroscopie din aceea unde daca e ceva problema sa mi-o si rezolve.Nu se poate asa????Trebuie sa fac intai una de diagnostic si apoi alta in care sa imi rezolve problemele,in caz ca se gaseste ceva????Ma innebuniti fetelor!
Lauravoinicu pe vremea cand am facut eu laparo,nu avea inca dr. T histeroscopul la spital,deci nu a avut cum sa imi faca si histeroscopie...insa mai tarziu ar fi putut,da' nu mi-a zis sa fac...asta este,nu are rost sa ma gandesc la trecut ca nu il mai pot schimba,ma gandesc doar la ce am de facut in prezent si viitor.Ai grija cu sangerarile acelea abundente,nu e de joaca.Mi-a zis Cocei ca e posibil dupa un FIV sa te mai dereglezi,totusi tu prea mult sangerezi.Endometrul cum e din cauza asta?Sanatate maxima!
KITTA si alte fete care folosesc progesteron injectabil!!!!Mi-a zis dr. Cocei ca e prea mare doza de 250 mg/zi prog. inj. si ca imi va da o fiola la 4 zile,in rest utrogestane.
Mi-a mai spus ca si dansa si dr. Dascalescu fac AH,asa ca indiferent care va fi de servici imi va face pt ca sunt la FIV 3.
Moniland si de ce nu faci histeroscopia?Mai bine mai tarziu...vorba aceea...si daca totul e ok,foarte bine,iti mai iei o piatra de pe suflet.

Cristal Doamne ajuta sa avem si noi un an norocos!

Aveti idee cand se da tratament cu puregon,ce fel de fiole( ce gramaj) se indica?Eu sunt total habarnista in legatura cu puregonul.Care e "scorul" la Giuly pt puregon?
La BIOS DIAGNOSTIC stiti careva cand se fac recoltari de secretie si cat dureaza,cat costa ?Rezultatele analizelor cand se pot scoate,dimineata,dupa masa sau la orice ora?

V-am pus o multime de intrebari si e numai inceputul.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Kora, asa ar fi normal. Sa faca histeroscopie si daca gaseste ceva in neregula, sa se apuce de "reparatii". dar, nu intotdeauna ce ni se pare noua normal li se pare si lor, asa ca, lucrurile pot sta si in alt fel.

Poti face analizele in orice zi de luni pana vineri de la 8-14 si sambata pana la 12. Daca nu gresesc prea mult, cred ca si duminica se fac. Suna la ei si vei afla toate datele (inclusiv preturi).

Telefon: 021/2305500 , 021/2309805

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Anca tot nu am inteles clar .E o regula generala la big M intai sa faca histeroscopia de diagnostic si apoi luna urmatoare sau alta data histeroscopia pt "reparatii"???Mi-e ciuda ca nu am intrebat-o pe Cocei dar am sa o intreb data urmatoare.
A mai zis ca valorile bhcg intre 1-5 nu indica nici macar tentativa de prindere,ci sunt efecte ale utrogestanului,respectiv tratamentului de sustinere.Uite ca imi tot amintesc cate ceva ca am stat vreo 45 de minute la ea in cabinet si am vorbit f multe.
Numerele de la BIOS le aveam si eu si am tot sunat azi dar numai acum am reusit sa vorbesc cu ei.Cica analize se pot face de L-V intre 8-18 si S 8-12.Antibiogramele ( ce ma intereseaza pe mine) la secretie si urocultura dureaza 3 zile lucratoare si costa fiecare 41,30 lei.Am scris ca poate mai intereseaza si pe alticneva.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Kora sa iti spun cum a fost la mine( eu am avut un mic nodul fibromatos),mi-a facut pt. diagnostic apoi mi-a zis sa merg in salon si sa astept o ora .Si acea ora a devenit 4 ore de credeam ca nu mai am cu ce sa ajung la Tulcea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Fetelor am si eu nevoie de un sfat urgent!
Azi de pe la ora 17.00 CM-ul da semne serioase de sosire. Pot sa ma prezint maine pentru analizele hormonale? Mentionez ca e al treilea dupa FIV si a avut o intarziere de trei zile.
La Bios Diagnostic am nevoie de programare?

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Fetelor am nevoie de cateva sfaturi din partea voastra.....
Am fost azi la doctor pentru a vb despre urmatoarea laparosopie pe care ar trebui sa o fac. Parera lui a fost sa imi scot trompele, a zis ca sunt nefunctionale, ca niciodata nu voi ramane gravida natural. Doctorul din Israel si el a zis la fel, parerea lui, sa le scot.
Insa ma doare sufletul sa le scot, sotul ma preseaza sa fac acelasi lucru, zice ca se pot infecta si mai tare, dar eu sincer nu stiu ce sa fac....Va rog dati.mi un sfat.......
Inca ceva, am fost la un spital privat, pentru ca la public e foarte mult de asteptat, maine ma va suna sa imi spuna cat costa. Mi.a zis ca costul unei clipsari e acelasi cu cel de scoatere, aceleasi dureri, insa din cat am inteles va zi destul de scump. Aveti cumva idee de cat poate fi costul acestei interventii?
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Dariela, analizele hormonale trebuiesc facute in Z2 sau Z3. Deci e ok daca le faci maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Dariela, daca doar da semne serioase de sosire eu zic ca maine e Z1, nu azi. Doctorii considera z1 daca sangerarea clara a aparut pana in ora 16-18. Cel putin asa stiu eu din surse diferite.
Analizele se fac in z2-z3 de ob.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Blanche, Psj - Va multumesc mult de tot! Intrasem in panica dar acum m-am uitat pe lista si am vazut ca se pot face si in ziua a 3-a deci pana la urma pot merge si sambata. Mai am insa si problema legata de intarziere: daca CM -ul nu s-a reglat, rezultatele hormonale sunt relevante?

dariela

Mergi la inceput