FIV159
Raspunsuri - Pagina 14
cristal1995 spune:
Dariela: sigur ca sunt relevante, mai ales ca au trecut 3 luni de la FIV. La Bios eu mi-am facut programare de fiecare data. Suna mai bine. Sambata parca au program de la 8 la 13. Pupici!
Aly
Dariela spune:
Multumesc mult de tot, Aly! Am sunat si au spus ca nu-i nevoie de programare si programul de sambata asa este 8-13 
dariela
KITTA spune:
Revin si eu din umbra, caci scriu numai cand am de dat sfaturi. Mai tarziu (adica in perioada FIV-ului) o sa scriu mai multe ca sa va stresez eu cu intrebarile.
Deci:
Darielanu te mai stresa - sambata e f. bine. Daca tot esti in Bucuresti, poate vii si tu la Biserica Domnita Balasa de langa Tribunalul mare de pe cheiul Dambovitei. Este botezul fiicei Sherite, cred ca o stii ca doar esti clienta veche a forumului.
Cristal1995ce zici vecinica, tu vii, ca te iau cu masina direct din fata portii! Dupa mai stam si noi la o barfa pe undeva!
Fetelor, deci news:
Puregonul si Gonalul F ar trebui in mod normal sa fie inca reduse 50 % stiti voi procedeul. Mi-a spus o farmacista care mi-am castigat-o de prietena dupa ce am cumparat la medicamente din farmacia ei de m-au sunat si aia de la carduri sa ma intrebe daca intr-adevar am facut o cumparatura asa de mare dintr-o farmacie. Probabil ca ei se gandeau numai la aspirine....Gonal F este inca in farmacii.
Koracere-le scrisoare de recomandare pentru Puregon. O sa strambe din nas, poate chiar o sa zica ca nu se mai da, dar spuneti-le ca ma interesai io, ca doar de asta cotizez la Ministerul Sanatatii sa mai iau si eu ceva moca din cand in cand!
Koranormal ca dr. Cocei ti-a explicat ca Progesteronul este cam mare dat fiind ca exista intre 25 mg si 250 mg ca nu cumva sa se confunde. Nici pe mine nu m-a lasat sa imi administrez pana nu mi-am facut analiza lui din sange inainte si aveam de toate marimile posibile. Si Gravibinonul se da 1 fiola la 4 zile, uneori chiar 1/saptamana. Lasa ca e bine, stii tu din mai mare poti sa faci mai mic, dar invers nu!
Inca o veste minunata ca sa nu ne mai stresam: a aparut acid folic de 1 mg produs de Arena - romanesc, ce e drept costa 6 lei in loc de cat costa cel de Sicomed - Zentiva - 1 leu. Cica ar fi fost prea ieftin si de aia l-au scos.
Cristiniciastept un telefon duminica!
Dariela spune:
Kitta -
fata inimoasa! Sigur ca o cunosc pe Sherita de pe forum (de la ea am prima lista cu tratamentul dupa ET) si as vrea sa-i vad printesa. Nu sunt inca sigura daca sotul meu va putea veni cu mine sau cat timp vom avea la dispozitie - el lucreaza sambata. Te rog insa pe tine sa-i urezi si din partea mea toate cele bune! Sunt sigura ca este o mamica tare fericita!
dariela
Dariela spune:
Mai am doua intrebari pentru seara asta si promit sa ma opresc:
1. Are cineva o lista cu preturile analizelor de la Bios-diagnostic?
2. De Laboratorul Medas ce parere aveti? A facut cineva analizele pe acolo?
dariela
zouzounaki spune:
moniland sint intr-adevar disperata cu endometrul asta..maine dimineata am din nou echo,sa vad daca a inceput sa creasca..daca nu,m-am saturat si incerc luna viitoare...tu cum esti?ce faci?poate te prind pe mess sa povestim
iana_mari
normal ca te-am trecut pe listuta...am pastrat si listuta veche,doar adaug nume noi...inca sint in cautari...poate chiar maine voi suna la o manastire in Athos
blanche25 tu fiind in Spania,ai auzit ceva de Institutul Marques?am auzit ca ar avea reusite exceptionale...
fata
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI

www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

crystyna75 spune:
fetelor chiar nu vrea niciuna 13 fiole diphereline GRATIS?!?!! mihaele la gynera se face fyv+icsi?cu biologa Dascalescu poti vorbi?
marrina spune:
quote:
Originally posted by cristinici
Kora tu la Giuly la cine te duci la echo? La Mr.M sau la Cocei?Oricum programarile se fac la vestita tanti Geta pt echo, care nu se plateste , daca vrei sa-i duci ceva, bine ,nu am auzit pe nimeni sa zica ca Dr Cocei nu primeste, iar Mr. M depinde , uneori da , uneori nu.
Mie dr. Cocei nu mi-a primit nimic de fiecare data.
Arina21 spune:
'neata fetele! ![]()
KORAPOP, ma bucur mult ca ti-a placut de Cocei, e f important. Dar eu n-am inteles o chestie: tu ai facut laparo, nu?? De ce mai trebuie sa faci histeroscopie, nu e laparo mai concludenta decat histeroscopia??
ZOUZOU, sper sa creasca endometrul ala gros, gros, numa' bun sa-l gazduiasca pe bebe 9 luni de zile.
Despre mine, ce sa va zic? Sunt cam varza, acum sunt convinsa ca nu o sa reusesc. Va rog sa nu ma certati
M-a tot durut burta ca la ciclu de marti cand am facut transferul. Parca acu' nu ma mai doare asa rau. Sanii sunt asa si-asa. Si mi-e cam somn, dar nu asa, sa fie un indiciu clar de sarcina.
Deja ma simt mai bine ca am 'vorbit' cu voi. Cu sotul nu mai pot sa vorbesc despre simptome ca vad ca se panicheaza mai rau ca mine, asa ca mai bine tac. Cu ai mei, care saracii incearca sa ma inteleaga si sa ma sustina, aceeasi situatie.
Va pupic
si va doresc o zi minunata
Arina 
marrina spune:
quote:Eu n-ama facut histeroscopia decat dupa FIV2, ca...na... nu mi-a cerut-o nimeni dar SINCER cred ca trebuie sa o faci inainte de FIV.
Originally posted by Evy28
...o mica intrebare :chiar daca eu nu am nici un fel de problema , toate analizele sunt ok , trebuie sa fac histero ? Mi-e foarte frica .....