Gravidute si mamici de Constanta (15)
Raspunsuri - Pagina 4
creem spune:
Elena eu mi-am cumparat trei pompe diferite...doua inutile (chico si cea tip siringa). Cea de la Avent e foarte buna (manuala). De electrica n-am mai avut bani!
Roxy...eu mi-am facut si dublu test si triplu test si o gramada de chografii in 3 d 4 d ca sa stau linistita, asta pentru ca lucrez cu copii cu probleme si stiu cat e de greu. Nu stiu ce as fi facut in varianta in care ieseu pozitive, dar am preferat sa fac aceste.
Angi...cum mai e cu alaptatul? sper ca bine, sa ai laptic si sa pape bebe cat mai mult!
Fata mea a inceput sa mai manance, dupa ce o saptamana aproape ne-am chinuit ca plangea rau la san si nu mai manca decat noaptea - asta dupa vaccin. O fi fost vreo reactie de la el, sau urechile, nu stiu dar ma bucur ca se imbunatateste situatia pe zi ce trece!
Va pupic pe toate si abia astept sa se faca mai frumos afara sa ne vedem in parc cu bebeii!
fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9
Adryana_4u spune:
creem, pai si de unde am eu siguranta ca ajung la etajul 6?????
plus ca 15 milioane nu mi se pare chiar o suma mica...poate sunt eu dusa? cat ai dat la medic, la anestezist...moasa, etc???cand si cum ai nascut?
Adriana S.
AMR maxim 2 saptamani
-38 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
Yannia spune:
Fetelor, ca tot vorbiti de pompe.Vreau sa-mi cumpar si eu una ca sa nu stau sa alerg dupa. Am gasit Avent Isis Uno (electrica)in sale, cu 105$. In mod normal e 150$. De cea dubla nici nu mi-am pus problema sa o iau(350$). Ma gandeam ca daca nu o folosesc, macar sa nu investesc prea multi bani degeaba. Ati folosit Avent electrica? E buna si cat costa in Rom?
24+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community
Yannia spune:
Roxi, eu am facut triplu test. Dr a zis ca marja de eroare e de max 2-3%. Rezultatul nu e foarte grozav (in principiu e negativ) la mine dar dr a decis ca nu e cazul de amniocenteza. Chestia e ca nu stresez deloc si presimt ca bebelusa mea e sanatoasa. Conteaza f mult si ecografiile. Daca la eco e totul ok, stai linistita.
Roxana, m-a dat pe spate explicatia sotului tau. Ferasca Dumnezeu de asa ceva dar nu poti generaliza ca o anumita natie e predispusa la asa ceva.
Eu era sa o patesc zdravan. Ieri dimineata m-am curentat,am vrut eu sa fac pe mestera. Din fericire e totul bine cu bebelusa mea. I-a facut electrocardiograma si e totul ok. Am avut super noroc!!!
24+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community
creem spune:
Yannia, eu mi-am luat manuala si am folosit-o destul de mult aproape doua luni, acum ma mulg mai rar, cand nu suge micuta prea bine. Eu zic ca merita sa iti iti iei, nu stiu de care manuala sau electrica, banuiesc ca electrica e mai buna, pe mine ma dureau mainile rau la inceput si imi lua si jumatate de ora sa ma mulg.
Adryana, e in functie de medicul cu care nasti, pentru ca ei lucreaza pe sectii. Eu am nascut cu dr. Rusa, care e sef de sectie la et 6, am platit 10 mil nasterea, 50 euro anestezist si restul s-au dus pe asistente (eu am dat la asitentele de la copii ca sa ii mai dea supliment fetei, ca plangea de foame in primele zile). LA cele de la adulti care imi faceau mie infectii nu le-am dat nimic, ca infectiile le fac oricum si cu si fara bani.
Dr. s-a purtat super fain, a venit in fiecare zi sa ma vada, inclusiv duminica in trening. M-a bagat la rezerva fara sa ii cer si nici nu am platit ceva in plus pentru ea.
La neonatolog si asistenta sefa de la sala nu le-am dat nimic. Doar asistentei sefe de la post operator i-am dat 500 mii ca am stat o noapte sub supravegherea ei.
Eu sunt foarte multumita si de medic si de conditii si de asistente. Doar de o infirmiera sunt nemultumita ca saraca n-a putut sa ma puna singura pe targa si a zis ca sunt prea grasa. Dar nici nu i-am dat vreun ban
fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9
luny spune:
Buna! pentru cine este interesata, am gasit o chestie super interesanta pt burtici si mamici...
Pt cine vrea niste vouchere cu care poate face mai apoi cumparaturi pe net pt bebe,trebuie sa intrati pe un site al celor de la Elevit si sa ajutati un copacel sa creasca (virtual,binenteles)...pe asta primiti in fiecare zi puncte (pt udat,taiat,etc) pe care la final le puteti transforma in cupoane cu care sa cumparati lucruri pt copii.
Nu prea mi-a venit sa cred nici mie,dar am intrat si eu in joc...si nu ai nimic de pierdut pana la urma urmei,totul dureaza maxim 5 minute pe zi si dupa cate zile vrei, te retragi si iti cumperi lucrurile dorite.Poti acumula 200,400,800 puncte,fiecare 200 de puncte valorand 100RON...mie mi s-a parut interesant, daca vreti sa profitati si voi de ocazie si va intereseaza, trimiteti un PM cu e-mailul vostru si va trimit o invitatie,asa functioneaza. a, si nu se adreseaza doar garvidutelor, ci si mamicilor sau aspirantelor care vor un bebe!
Pupici la burtici!
Luny, in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
elena81 spune:
intr-adevar la etj 7 e mizerie,am stat eu internata o noapte pt ca mi-au facut cerclaj,dar am vazut ca la 6 sunt saloanele ok.acum depinde de medicul tau la ce etaj este,dar cred ca daca vorbesti se poate aranja.
apropos fetelor,a nascut cineva cu dr tomescu aneta?
pup
38
roxanalucia spune:
yannia, sunt perfect de acord cu tine. si pe mine m-a uimit putin sotul, dar el are cateva idei... sa zic limitate la "barbati" nu stiu daca din cauza ca e medic sau poate tocmai de asta ar trebui sa fie altfel, dar asa e......
am inceput sa ies la plimbare... o prietena ma scoate seara cand isi plimba catelul nu e amuzant? eu fiind sigura aproape tot timpul, nu-mi vine sa ies de capul meu,si nici multe prieten nu am, asa ca am ajus sa fiu plimbata... mi se pare foarte comic..
fetele, multa sanatate prospetelor mamici si sarcini usoare celorlalte
roxana, 32+
nunta noastra
nunta continuare
croatia 2007 voiaj de nunta
sarcina
roxanalucia spune:
fetelor, eu am citit din capitolele precedente, ca sa cunosc lumea mai bine. si am vazut o discutie despre niste dvd cu grey's anatomy am crezut ca le voi gasi pe dc, dar nu am noroc... cine ma poate ajuta? nu mai stiu cine le avea... primele 2 serii, ca seria 3 a inceput in seara asta la tvr 1. multumeeeesc
roxana, 32+
nunta noastra
nunta continuare
croatia 2007 voiaj de nunta
sarcina
isidora spune:
Fetelor,eu am lipsit motivat cateva zile...am consemn pt. pat ,n-am voie sa stau in fund la calculator....pot insa sa va citesc...
Eris,multumesc de intrebare!Am contractii in continuare ,rezistente la antispastice....de aici consemnul
Pt. dureri de cap nu poti lua nimic? IANNIS e un scump si un dragalas ,sa creasca mare si sanatos ,sa va umple viata de bucurie!
yANNIA, ia pompa fara grija am auzit din mai multe surse ca ar fi cea mai buna,iar pretul e in jur de 3.500,chiar mai mult...Alta pompa f. laudata pe site-urile din afara e cea de la Medela,parca ,tot versiunea electrica.Cum ai reusit sa te curentezi??
MAV
Doc,sper ca sunteti mai bine!!As suna sa te mai intreb dar nu vreau sa deranjez...Au mai ramas niste silicoane la mine de la nuk,dar sunt f. mici si nu cred ca ti-ar folosi....Din cele pe care le ai cele mai bune au fost cele de la chicco,cele mai subtiri...
Madaluta,bine ati venit acasa!Am vazut toate pozele sai m-a cucerit Parisul....abia astept sa mergem si noi!Tu apari si mai frumoasa ,mai implinita...Oricum cred ca ti-a facut bine iesirea.
BISOUS,ce mai faci draguta? Tb. sa mai amanam din pacate schimbul de cd-uri,pana ma fac mai bine...
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (35 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1200600549815&page=1" target="_blank"> Poze cu noi