Gravidute si mamici de Constanta (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deiutz spune:

quote:
Originally posted by eris

Deiutz pe mine m-a bagat in blocul post operator doar cu 2 litri de apa plata/ceai si multa vataaaaaa mereu luau vata din punga am consumat vreo 2 pachete numai in ziua operatiei.si mai trebuie si cum a spus cream tampoane de vata infasurate in tifon.apoi inainte de operatie mi-a cerut pampers pentru bebe.

Fetelor trebuie sa plec acum la doctor la control sa-mi scoata atele si il las pe puiutul meu cu mama si cu soramea da prca nu as pleca asa nu vreau sa-l las singurel....
Astazi sotul meu a venit la mine si zice "acum trebuie sa-ti schimbi garderoba nu??cand mergem la cumparaturi" as merge io si azi dar nu imi las puiul singur asa k mai astept dar mi-a promis k imi pot lua ce vreau.

http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa

Stai ca nu inteleg...Dupa cum ai spus, reiese ca trebuie sa am tampoanele de vata infasurate in tifon, dar si vata in plus. Am inteles bine?

Dupa ce termin de mancat castronul de rosii cu branza ma apuc sa imi pregatesc gentuta dupa sfaturile voastre, pentru care mai multumesc o data!
Deiutz, 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

mami_luca: bine ai venit printre noi si ma bucur mult k esti o forumista activa...Sper sa te integrezi foarte bine in grupul nostru. sarcina usoara

Legat de intalnirea de maine :nu promitem, dar incercam sa ajungem. Mi-ar face mare placere sa ne mai vedem, dar maine la pranz suntem invitati la o petrecere de fetitza de 2 ani. daca avem timp sa ne intoarcem acasa si sa ne facem somnul...venim cu cea mai mare placere...Aaa si dc darius se va simti bine, caci aseara si azinoapte a vomat de cateva ori. Nu stiu de la ce , caci alte simptome nu mai avea, nici mancarea nu a fost deosebita sau veche...Habar n-am de ce a patit asa. i-am dat metoclopramid picaturi si s-a linistit..azi n-a mai vomat, dar nici bine nu a mancat. nu am insistat tocami k sa-i las stomacelul sa faca o pauza.
Daca dintre cele care veniti aveti Prison Breck, vreau si eu toate episoadele de pana acum..n-am vazut niciunul si m-ati facut curioasa. Sotul meu descarcase cateva ep de inceput, dar nu le mai gasesc...

Mokika: mortale pozele, mai ales cele cu castile..

jojo: e normal k in perioada asta sa iti cada parul. Eu il tratam cu fiole de ginseng si mi-au facut foarte bine.Despre alaptat, nu stiu ce sa zic, dar parerea mea este sa nu te uiti prea mult la ce manaci si la cate kg ai cat timp alaptezi...De slabit o poti face si mai tarziu, dar de alaptat, nu...Dar acum cum crezi si tu.

Madalina 23
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
Acu am venit si io de la Buc. (pb de serviciu) si-s franta. Abia astept sa ies si eu maine, asa ca vin si eu la Tomis, daca veniti si voi. Sebi se simte mai bine, dar nu-o sa-l iau cu mine maine, ca nu vreau sa imprastie virusi... pe la copilasii vostri.
Madaluta, iti aduc eu PB, toate episoadele de pana acum.
Bisous, inca n-am avut timp sa scriu lista, poate reusesc maine, intr-o pauza... si imi spui cand ne vedem ce vrei, ok?
Isi, imi pare rau ca n-o sa poti veni... dar e mai important ca bebele sa mai stea cumintel in burtica, nu? Poate ne vedem in we?
Mokika, vaaaai, ce zambarici scump ai, imi vine sa-l mananc!!!!
Doc, cum mai stati cu alaptatul?
deiutz, dupa ce nasti, la inceput, o sa folosesti tampoane din vata infasurata in tifon (mai ales daca nasti normal, n-ai sa vrei sa ti se lipeasca vata de fofo), dar oricum sa-ti iei la spital si absorbante normale, din cele cu aripioare.
Maia, poti sa vii si tu maine, sa te vedem pe viu?
eris, ce draguuut e sotul tau, sa vrea sa te scoata la cumparaturi numai pt tine, din proprie initiativa! cred ca e un tatic/ sot foarte mandru (si are si de ce)!
jojo, o sa treceti si voi prin muuuulte raceli... am inteles ca asa e pana pe la 7 ani... da' o sa se faca si copiii nostri mari, asa-i?
Angi, cum te mai simti! Multa sanatate!!!

Ma duc la nani, ca-mi pica ochii-n gura... Noapte buna tuturor!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

madaluta, nu te mai sun ca s-a facut prea tarziu: te-ai uitat in gatutul lui darius? sa te uiti, poate e rosu, poate chiar mai rau... se poate sa vomite si de la asta! sa se faca bine albastrelul mic!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Astazi am mancat si dupa ora 6 sa vedem "laptaresele' ce productie au ,consum eu caloriile maine,mergem sa vedem apartamente cu 3-4 camere.
Of i-am facut o poza lui Teodora imi vine s-o mananc,este cea cu bentita:

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

mav: m-am uitat in gat, dar eu nu-mi dau seama dc e rosu sau nu...Mai degraba tind sa cred k e de la dinti... In ultimile zile sta numai cu mana in gura si ii curg balutzele la greu...

Ce am voie si ce nu sa-i dau sa pape in astfel de situatii? Stiu k laptele e contraindicat, dar tati n-a stiut si i-a dat 180 ml acum pe seara...si bineinteles k l-a vomitat pe tot....
Sper sa nu ajungem pe la spital in noaptea asta....
El nu pare bolnav..are aceeasi vitalitate, n-are febra, n-are diareie, nu-i curge nasul..de-aia nu-mi explic din ce cauza poate fi...
Aaaa..si maine cam in ce interval ne vedem la Tomis?

Jojo: doamne ce frumusica grasunica ai.... eo scumpete ce mai...
Madalina 23
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008

Mergi la inceput

madaluta, nu dormi.... ia-ti inima in dinti si sun-o pe dna dr!
nu stiu ce sa-ti zic sa-i dai sa pape... nu vreau sa-ti dau sfaturi gresite...
maine, eu vin cand veniti si voi... am inteles ca dupa ora 17, nu?!

Mergi la inceput

deuitz, n-am vrut sa zic "tifon", ci mai degraba fasa (pansament)... sper sa ai inteles tu, eu sunt cam ametita la ora asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Yannia, am nascut la 34 de saptamani.In parte a fost vina mea ca nu am ascultat si am fortat un pic lucrurile.Restul a fost de sus.S-au rupt membranele si a incercat doctorul sa opreasca nasterea caci mai aveam lichid dar nu a fost sa fie.Sa speram ca la sarcina asta nu voi mai naste prematur.

Ina, vorbeste cu doctora daca vine sau nu la nastere.Doar asa scapi de incertitudini.Eu am vazut-o la spital si era tare draguta cu pacientele ei si le vizita zilnic.

Sebi, Darius multa sanatate!

Mokika, Jojo-Miha, aveti niste copii tare frumosi.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Mada, daca are si balute si duce manuta la gura mai des sa poate sa fie de la dinti.Dar daca spui ca copilul e bine in rest nu te alarma ,nu stiu ce sa zic sa ii dai sa manance , daca zici ca nu are diaree nu prea sunt contraindicatii, poate doar sa ii dai o cantitate mai mica.
Mav
,te pupic si ne vedem maiine.

Eu apar pe la 5 ca se scoala copii pe la 4 pana ii imbrac si le dau gustarica.Mokika a zis de intilnire si nu a mai intrat, sper sa citeasca pana maiine.Isi, nu ai voie sa te misti prea mult , nu/Ca speram sa poti veni si tu.Roxana , poate reusesti si tu?Invitatia este valabila pentru toata lumea fara exceptie, deci pe maiine fetele mele dragi la 5 sus la tomis

Mergi la inceput