Comori de nov-dec 04 (168)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Super Deliutza, vreau sa trec si eu peste niste etape(sau nu) s sa-l vaz pe fii-miu 2 asa hotarat.Pupam si mamica tunsulica, iti sta foarte bine, ma bate si pe mine gandul, dar sunt nasa in iunie de cununie(prima data) si vreau par lung sa am multe posibilitati de aranjare.Am vazut ca-i dai pateu din comert...de ce nu-i faci tu? e mai sanatos.

decembrie.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Multumesc la toate pentru incurajari
Daniela,sa inteleg ca-i ROZ funditza???Felicitari mamico!
Roserb,cand e marea 'evadare'???
Sa va zic ce nebuna sunt..pe 18 mai tai motul,da' macar mai am 1 luna pana la anscare.da' pe 14 Iunie sunt nasa de cununie!!!Asta in conditiile in care am DPN 20 Iunie!.Spuneti daca sunt normala!oricum ar fi,pe post de nasa va fi o babalena...adica daca nasc cu suficine ttimp inainte sau dupa..daca nasc cu 1 zi inainte,avem nasi 'de rezerva',mai exact nasii mei!nebunie curata!
Pup

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDREEA - Bravo! Daca sunt evenimente frumoase de ce sa nu te simti bine. Iar daca te mai ajuta cineva cu pregatirile chiarn-ai de ce sa-ti faci probleme.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

quote:
Originally posted by andreap

Da da, ai dreptate, ROZ funditza... am omis roz ca la mine tot ce-i cu funditza ii fetitza... gandire de mamica de baiat.

19+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

DANIELA - Cat de bucuroasa tebuie sa fi!
Intr-adevar o fetita este mai cochetica, dar si baietii au farmecul lor.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by andreap

Multumesc la toate pentru incurajari
Roserb,cand e marea 'evadare'???
Sa va zic ce nebuna sunt..pe 18 mai tai motul,da' macar mai am 1 luna pana la anscare.da' pe 14 Iunie sunt nasa de cununie!!!Asta in conditiile in care am DPN 20 Iunie!.Spuneti daca sunt normala!oricum ar fi,pe post de nasa va fi o babalena...adica daca nasc cu suficine ttimp inainte sau dupa..daca nasc cu 1 zi inainte,avem nasi 'de rezerva',mai exact nasii mei!nebunie curata!

Pai marea evadare e pe la mijlocul lui februarie.
Iar cu nasitul , ai curaj nu gluma cu 14 iunie! (Uite cine vorbea, eu am nasit pe 15 oct 2004, cu 2 saptamani inainte de nastere si ar fi fost chiar distractiv daca nu ar fi trebuit sa plecam aproape primii de la petrecere, din motiv de contractii la greu). Bebelina pe care o botezam acum e surioara finului nasit cu burta la gura, m-am bucurat maxim ca au produs si o fetitza , sa arat si eu omeneste ca nasa de botez (adica , ma rog, doar cu sunculitzele din dotare , la care nu renunt, Doamne-fereste!).

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

chiar asta vroiam si eu sa spun Monic unde esti?ziceai de mine cu raportul dar vad ca tu chiulesti!se vede ca esti in tara ta si ca ai pe unde umbla

apropos de fetitze prietena mea vrea acum al 2-lea copil si merge la doctor ca sa conceapa fetitza.daca iese cu fundita la ea ma bag si eu la al 3-lea,sper sa nu ma razgandesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by daniela_sb
Iar in burtica se pare a fi cu funditza .

Felicitari! Imi aduc aminte cat de bucuroasa eram eu cand mi-a zis dr ca e...roz.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

Buna fetelor,
Bumbacel, am remediat "problema" ce mai fac copilashii? cum v-ati acomodat in formula de 4?
noi abia am facut ochi si deja piticii vor afara...asa ca papam si fugim...
numai bine mamicile si copilashii

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Multumesc mult . Suntem bine, slava Domnului. Mi-am mai revenit si eu, am inceput sa mai misc cate ceva pe aici. Vlad e un scump, cuminte foc, mama zice ca-i mai cuminte decat era Tudor bebe, desi eu ziceam ca Tudoru meu a fost cel mai linistit si cuminte bebelus. Mananca si doarme, de cateva zile am inceput sa mai interactionam si noi, sa ne tinem de manuta, io-l drgalesc toata ziua si el se uita cu gura cascata la mine, dupa vreo 10 minute de "jucat" casca obosit si se culca .
Cu Tudor a fost mai greu la inceput, vreo doua zile nu prea ne-am inteles cu el. Facea orice sa fie in centrul atentiei, mama sa-l spele, mama sa-i dea sa manance, mama sa-l culce. Pana la urma, cu rabdare, am trecut (sper) de etapa asta. Acum e bine si povesteste tuturor despre fratiorul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

multumim de apreciari
miki, nu mananaca pateu din comert, ea papa paine goala , tati papa pateu si a cerut dar cand simte gust de pateu scuipa, ficatul il papa doar ca atare buctele mici in gura nu il accepta in alta forma, in schimb e foarte pofticioasa nu ai loc de ea la masa , desi nu mamanca trebuie sa stie ce e tot

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput