Comori de nov-dec 04 (168)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Buna dimineatza tuturor!

Mai da' harnicutze sunteti! Incerc de vreo 2 zile sa va prind din urma; am vrut sa citesc tot ca au fost lucruri foarte interesante. Felicitari pentru casele frumoase terminate sau nu. Si noi am inceput o casutza dar doar pentru ca am primit teren gratuit de la primarie. Si avem si noi ditamai creditul pe 30 de ani acum. Dar si cand va fi gata...

Try, esti o enciclopedie intreaga de psihologia copilului. Ce ma bucur cand mai analizezi tu asa comportamente si ne faci sa-i intelegem mai usor pe ai nostri nazbatiosi.

Miria, Dana m-au incantat creatiile voastre. Ce-as vrea si eu sa am mai mult timp macar sa incerc...

Felis, prin ce frumoase locuri ai umblat. Ai grija si pe Mihaitza.

pentru Deliutza mergatoare!

Cat depre noi... incercam sa mai trecem peste o raceala. Danutz mai tuseste si azi destul de rau, nu l-am mai dus de joi la gradinitza. Sta cu bunicu'. Iar in burtica se pare a fi cu funditza .

O zi buna!

17+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Andreap, ma bucur ca te-ai linistit. Si asta si trebuie, sa te bucuri cat ma mult, nu sa fii stresata.

19+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fetele!

TRY - Mai, ce zici tu acolo ma face sa regret ca nu esti mai aproape de mine.
Nu stiu pe cine sa deleg cu cosul ca nu stiu de nici un targ, oricum de acum in colo ma voi interesa daca se organizeaza asa ceva.
Din gura in gura, asta o pot face, dar ti-am zic, chiar daca par tolomaca - mi-e nitel rusine.
In fine, voi incerca.
Cu site-ul o e idee buna, dar trebuie sa fac mai multe produse in cazul asta.
Si, in fond, de ce nu!

Multumesc de sfaturi si poti sa-mi mai dai!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

OTILIA - Da, eu am vrut gemeni, dar stiu ca nu se poate. Si mama si soacra mea au avut gemeni, asa ca, teoretic se sare o generatie. Deci, zic "pas".

Tot vorbind de case cu niste cunostinte. Ne ziceau cat de bine si comod se traieste in Costa Rica.

Mergi la inceput

ANDREEA - Bafta! Si stai cat mai relaxata!
Eu dau sfaturi din experienta, catoti imi ziceau sa nu mai intru in panica pentru nimic ca sa nu-i transmit copilului stari negative.
La cum eram eu panicata din orice....!

Inchipuiti-va ca am sunat 2 medici prin luna a 8-a pentru ca racisem si citisem undeva ca daca racesti in sarcina ai sanse ca bebele sa aiba schizofrenie. Ee?! Asta paranoia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Daniela felicitariii!asa ma bucur cand vad pe cineva ca-si vede visul implinit!sa va traiasca si sa vina cu bine in sanul familiei!

Mergi la inceput

PAXELINO - Tare haioasa Delia1 Cum incerca sa recupereza marul.
Sa-ti fie de bine tunsoarea!

Mergi la inceput

Multumesc Bits!

19+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Neata si de la noi in maxima viteza!

Daniela, ma bucur din suflet ca e fetita!

Andreea, iaca, in sfarsit esti mai bine cu moralul. Nu mai fii asa panicoasa, soro!

Paxelino, e o scumpa fi-ta, sa vezi ce-si da drumul la mers in cateva saptamani!

La noi toate cum le stiti, nimic palpitant, gradinita, alergatura dupa scoli, lupte si amoruri intre copii, activitati extra ale Biancai (azi incepem din nou dansurile, noroc ca profa de engleza vine acasa)si peste toate motz, drumul zilnic pana in Pipera si retur, in conditiile in care traficul si-a revenit la normal, s-au intors toti de prin vacante.

Va pup si va doresc o zi distractiva!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata!

Daniela felicitari ptr fetita, cred ca esti maxim de fericita lui Danutz.

Paxelina Deliei, e o scumpa si tie iti sta f bine

Andreea ma bucur ptr tine, asta e cel mai greu, cand vrei sa te bucuri, hop si panica...da de acum o sa fie bine si Sara va veni sanatoasa la voi.

Roxana ce de activitati aveti, imi place ca nu pierdeti vremea deloc.

Monicutzo, apari cam rarutz, esti mereu in vizite sau la bucatarie?

Mergi la inceput