Comori de nov-dec 04 (168)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

PAXELA am admirat si eu "pofticioasa" ta mica si dragalasa, care m-a omorat cum se uita ea dupa marul cazut!!!!! ce mers, ce tinut, marul era atractia principala!!!!!intr-adevar e precoce ca Silviu, a spart regula Delia, ca daca primul e precoce, teoretic al doilea e comod, ntzzzz, nenenenene, ce atata odihna si relaxareeee, hai fuguta dupa ea!!!! ai vazut ce frumos ai slabit????!!!!!!!!!

ANDREAP hihihi dar ai curaj nu glumaaaa!!!!!!! sa fi nasa pe 14 si sa ai DPN pe 20!!! ai grija sa nu te zbantui prea tare la petrecere sa nu-ti faca fi-ta vreo iesire in figuri la dans!!!!!!!!! stii de gluma, da?? aaaa, mi-am adus aminte: are sotul meu o colega de sv, Andreea o cheama si pe ea, care la fel i-a iesit analiza pt depistarea SD la copil, cu risc marit, dar cand l-a reptetat a iesit ok..chiar mi-a zis sa nu uit sa iti povestesc de colega lui.

MIHAELA, n-am apucat sa mai vorbim si noi!!!!! hai ca te anunt pe froum bre, maine am inspectie!!!!!! iar!!!!!!!! o tinem intr-o veselie!!!!!!!!! faceau mishto colegele ami vechi de noi astea tinerele ca din cauza noastra a prins inspectoarea drag de scoala, de cand am venit noi, numai cu "vizite" se lasa! cu ce-am gresit??

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Vai, ONITZO, bine macar ca nu ai prea mari emotii.
Cred.
Eu am lucrat un an in invatamant si mi se facea rau si cand intra directoarea putin prin clase.
Este partea cea mai nasoala la clasa, in rest, imi placea.
Paulica ce face? De el n-ai zis nimicutza.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by miria_cristina

'Neata, fetele!

TRY - Mai, ce zici tu acolo ma face sa regret ca nu esti mai aproape de mine.
Nu stiu pe cine sa deleg cu cosul ca nu stiu de nici un targ, oricum de acum in colo ma voi interesa daca se organizeaza asa ceva.
Din gura in gura, asta o pot face, dar ti-am zic, chiar daca par tolomaca - mi-e nitel rusine.
In fine, voi incerca.
Cu site-ul o e idee buna, dar trebuie sa fac mai multe produse in cazul asta.
Si, in fond, de ce nu!

Multumesc de sfaturi si poti sa-mi mai dai!

aia e problema, ta, acolo e buba, ti-e rusine sa ceri mai mult. Te gandesti la ce gandesc prieteni ide la tine. Dar nu uita ca le-a placut sa primeasca drept cadou un set de pahare manual pictate, nu? Deci de ce sa nu-ti recunoasca munca? Daca nu incepi sa pui tu valoare pe munca ta, atunci cine?
Poti sa ii anunti mai in gluma mai in serios la o intrunire ca de acum incolo vrei sa te apuci sa faci un business din asta si ca urmare o sa vinzi la pretul corect (vorba emisiunii), nu mai faci cadouri.

Iar legat de targul ala, hai mai fetelor, numai eu stiu de el? Era undeva pe marginea drumului spre Sinaia o adunatura de oameni care vindeau cosuri/mobila impletite, mitzane de pus pe pat si pe jos, tot felul de jucarii din lemn, gravuri in lemn, ii, cojoace etc. Nu se mai tine targul respectiv? Nu stiu daca erau acolo tot timpul anului, dar cand se intetzea mersul la munte, erau mereu prezenti. Intreaba si lumea pe unde poti unde se mai tin astfel de targuri sau zi-le cu mvrei - puncte de vanzare. Te poti duce cu marfa multa la Festivalul de la Sighisoara sau poate convingi magazinele de suveniruri din punctele turistice sa iti ia produsele spre vanzare... adica orienteaza-te spre locurile unde stii ca lumea vine chitita sa dea un ban, sa cumpere arta sau amintiri etc. Si sa pui accent pe faptul ca-s manual pictate. Daca stii puncte turistice unde vin mult istraini e iar un vad comercial bun, aia scot mai usor banu' din buzunar pt obiecte de arta.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daniela_sb

quote:
Originally posted by andreap
Daniela,sa inteleg ca-i ROZ funditza???Felicitari mamico!

Da da, ai dreptate, ROZ funditza... am omis roz ca la mine tot ce-i cu funditza ii fetitza... gandire de mamica de baiat.

19+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Io ma bucur ca macar alte mamici au parte de pereche. Pupici la balerina.

Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bumbacel
Cu Tudor a fost mai greu la inceput, vreo doua zile nu prea ne-am inteles cu el. Facea orice sa fie in centrul atentiei, mama sa-l spele, mama sa-i dea sa manance, mama sa-l culce. Pana la urma, cu rabdare, am trecut (sper) de etapa asta. Acum e bine si povesteste tuturor despre fratiorul lui.

He, he, he, nu stii inca ce vorbesti surato!
asta e abia inceputu' . Nu vreau sa te sperii, mai degraba vreau sa te obisnuiesc cu ideea. Alex al meu si dupa 1,5 ani dupa ce-a aparut adrian supera de mania atentiei . Acu' am inceput sa cred ca asa e el de felul lui, nu mai dau vina pe adrian .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by paxela

multumim de apreciari
in schimb e foarte pofticioasa nu ai loc de ea la masa , desi nu mamanca trebuie sa stie ce e tot

Mey, asa e adrian al meu. Frate, iti da tarcoale si cerseste din voce ca si cand ar da sa planga si se framanta in picioare tinandu-se de scaun sau canapea (depinde unde mananc) si vrea si el. Ii dau, refuza sa inghita (adica scuipa), apoi iar se uita-n farfuria mea si iar cere. Parca zici ca sufera de short-term memory loss (ca Dori din Finding Nemo) .

Mergi la inceput

TRY - Mi-ai dat idei bune. Chestia cu targurile nu credca pot s-o aplic pentru ca strainii nu mai cumpara de mult de acolo din cauza de nesimtire la romani. Sunt preturile uriase nu mari.Mai repede ii vezi ca se opresc la vreun Antique si cauta ceva decat acolo, sau la Muzeul taranului roman

Mergi la inceput

TRY - Ce comparatie caraghioasa ai facut? Era asa de haioasa pestoaica aia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by try

quote:
Originally posted by paxela

multumim de apreciari
in schimb e foarte pofticioasa nu ai loc de ea la masa , desi nu mamanca trebuie sa stie ce e tot

Mey, asa e adrian al meu. Frate, iti da tarcoale si cerseste din voce ca si cand ar da sa planga si se framanta in picioare tinandu-se de scaun sau canapea (depinde unde mananc) si vrea si el. Ii dau, refuza sa inghita (adica scuipa), apoi iar se uita-n farfuria mea si iar cere. Parca zici ca sufera de short-term memory loss (ca Dori din Finding Nemo) .

exact exact exact mai bine nu puteai sa zici

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIRIA si eu am ceva emotii dar nu imi mai dau viata peste cap din cauza unei inspectii....stii si tu cat efort presupune pregatirea inv pt o asemenea vizita si va fi bine, zic eu, maine va fi o zi grea, abia astept sa vin acasa la o cana de ceai fierbinte!
Multumim de intrebare Paul face bine, bubitele inca nu i-au trecut, e spre bine, dar mai dureaza un pic. Daca la inceput educatoarele se plangeau ca e retras, timid, acum a inceput sa se bata cu baietii ...am vorbit foarte mult cu el pe tema asta si eu si taica-su , vedem de acum inainte daca mai ridica probleme

Cand citesc de copiii vostri ca poftesc si dau tarcoale pe la masa, ma topesc dupa ei nu alta!!!!!! acum de ce sa nu zic , parca se simte o ameliorare si la Paul; inainte nu se atingea de orice presupunea carne sau mezeluri, dar de vreo cateva zile, mi-a papat cremwursti, cate 3 odata, dar si salam din piept de pui, carnita in mancare inca o papa ascunsa:D dar eu ma bucur ca si-a mai dat si el drumul si am obs ca si el e pofticios..numai asa a mancat de ex castraveti murati:D de pofta

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput