*** LA REDOUTE *** (71)
Raspunsuri - Pagina 16
Giova spune:
Unboticutz mersi de raspuns.
fetele care au comandat cu cecurile, v-a venit mail de confirmare?
Mie mi-a scris doar Christine ca a dat curs comenzii mele si sa distrug cecul.
Comanda am gasit-o in Suivi: EN COURS D'ENREGISTREMENT.
e totul ok![]()
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
corap spune:
nu vine alta confirmare pe mail pt comanda cu cecuri
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
edit: mai, toate chestiile care m-ar interesa nu-mi apar. adik apas pe poza si-mi da alta bazdaganie, apas pe nume si-mi da o bazdaganie si mai mare... apas pri-mprejur si nimik 
gama spune:
alina, multumesc f f mult dar...nu a mers, culmea e ca pe celelalte site-uri merge bine.adica aici se vede toata pagina.
& Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)
www.flickr.com/photos/21729555@N05/" target="_blank">poze
Giova spune:
Mersi Corap
.
ma apuc sa pun iar in cos, poate dau maine o noua comanda.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by corap
http://laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22765777&productid=324125593&documentid=281807 - blugii pe negru - fff frumosi si imi vin super - imi plac cel mai mult din toata tura asta
Corap,please,cum e cu marimea la blugii astia,ai avut surprize?Ai luat marimea ta obisnuita sau un numar mai mic?
corap spune:
lorenza, eu sunt cam intre numere si am luat numarul mai mic, ca sunt un pic elastici.
! vezi ca banda laterala e usor aurie, e discret dar exista, pentru okiu meu e ok
c & andrei-ardei
07.05.07
Lorenza spune:
Corap,mersi!Daca port 38 la pantalonii obisnuiti,cat sa-i iau pe-astia 36 sau 38?Bineinteles,n-o sa te invinuiesc daca gresess marimea.
corap spune:
aoleu, lorenza... ce-mi faci?
cred ca 36 sunt ok.
c & andrei-ardei
07.05.07
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by corap
aoleu, lorenza... ce-mi faci?cred ca 36 sunt ok.
c & andrei-ardei14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
Mersic!
gab___ spune:
buna fetele mi-a venit prima comanda in valoare de 3 E, experimetul meu de care va vb , deci se fac livrari si mai mici de 10 E.
a 2 a comanda a sosit tot azi 2 geci a l'heure anglase roz si setul de pantaloni lila si verde.
mai astept inca 2 comenzi astea sunt date pe 10. mi-au venit doar cele din 9 .
va pup .