*** LA REDOUTE *** (71)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by gama

mai oameni buni, a patit cineva chestia asta: de 2 zile in...

Nu.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ce culoare e aubergine?

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

nu ma lasa sa ma loghez...ce ma enerveaza...,aveam si eu o juma de ora libera cat doarme copilu'...

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by alina.a

ce culoare e aubergine?

povestea noastra...

Vezi lista de culori de pe prima pagina.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by silar

Ceau fetele!!! Sunt disperata, stie cineva in cat timp se rezolva un refuz de plata prin BRD? Am facut o comanda pe data de 11 ian, au luat bani cei de la LR si luni pe 14 iar au incercat sa-i iar si mi-au blocat contul , la modul ca am suma (cat a fost comanda)blocata, ieri mi-am incarcat contul cu cat vroiam sa fac iar comanda si mi-au luat bani in contul celor blocati pe data de 14 ian. Cam in ca timp se rezolva toata treaba? Si inca o intrebare daca aveam bani pe card mi-i lua de 2 ori?? In suivi am doar o comanda pe data de 11 ian.
Spor la shopingg si atentie la viroze

sil

NU prea inteleg...dar incerc sa-ti raspund. E posibil sa-ti blocheze aceeasi suma de 2 ori. Stai linistita, multe am patit asa . Ti-i vor debloca. Aici sunt corecti, nu am ce zice. E doar o masura de siguranta pe care si-o iau ei dar suma de 2 ori NICIODATA nu au tras-o din vre-un card.

Edit: refuz la plata nu ai pentru ce sa faci. ala se face sub un motiv pe care tu nu-l ai. poti sa vb la banca si sa-ti ridice holdul de pe a doua suma blocata, identica cu prima.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miki68

quote:
Originally posted by alina.a

ce culoare e aubergine?

povestea noastra...

Vezi lista de culori de pe prima pagina.

cristina d.

nu-l gasisem dar l-am gasit

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

aubergine = vinetiu

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by corap

aubergine = vinetiu

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

merci tot incercam sa vad ce culoare e,mie mi se parea ca e maro in tabelul ala.

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by gama

mai oameni buni, a patit cineva chestia asta: de 2 zile in cosul meu cu produse nu mai apare ultima parte din dreapta cea cu casutele unde selectai produsele...deci nu pot sterge din el,dar nici ma ideparte n uma lasa sa merg caci unele sunt epuizate si nu te lasa sa validezi cosul...

Magda & Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)
www.flickr.com/photos/21729555@N05/" target="_blank">poze

Micsoreaza scrisul si apar casutele. Mergi in bara de sus(la calculator) la wiew, text size si apoi selectezi cel mai mic.
Mi s-a intamplat si mie de cateva ori...nu stiam nici eu ce sa mai fac ca nu puteam sterge produsele epuizate. Sper sa mearga si la tine.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

quote:
Originally posted by claujro

quote:
Originally posted by silar

Ceau fetele!!! Sunt disperata, stie cineva in cat timp se rezolva un refuz de plata prin BRD? Am facut o comanda pe data de 11 ian, au luat bani cei de la LR si luni pe 14 iar au incercat sa-i iar si mi-au blocat contul , la modul ca am suma (cat a fost comanda)blocata, ieri mi-am incarcat contul cu cat vroiam sa fac iar comanda si mi-au luat bani in contul celor blocati pe data de 14 ian. Cam in ca timp se rezolva toata treaba? Si inca o intrebare daca aveam bani pe card mi-i lua de 2 ori?? In suivi am doar o comanda pe data de 11 ian.
Spor la shopingg si atentie la viroze

sil

NU prea inteleg...dar incerc sa-ti raspund. E posibil sa-ti blocheze aceeasi suma de 2 ori. Stai linistita, multe am patit asa . Ti-i vor debloca. Aici sunt corecti, nu am ce zice. E doar o masura de siguranta pe care si-o iau ei dar suma de 2 ori NICIODATA nu au tras-o din vre-un card.

Edit: refuz la plata nu ai pentru ce sa faci. ala se face sub un motiv pe care tu nu-l ai. poti sa vb la banca si sa-ti ridice holdul de pe a doua suma blocata, identica cu prima.

Multumesc mult de raspuns, asha o sa fac
Acu mi-e mai bine.

sil

Mergi la inceput