*** LA REDOUTE *** (71)
Raspunsuri - Pagina 14
unboticutz spune:
quote:
Originally posted by Giova
Mi-a bagat si un cadou:support argent. stie cineva ce poate fii? asta din cauza ca i-am trimis Christinei ieri mail-ul cu comanda, si au avut ceva probl. tehnice si numai azi mi-a inregistrat-o. dar nu am pierdut nimic din cos.
support argent = portofel
---------------------------------------
common sense is not really so common
mihamora spune:
Am dat azi o noua comanda si am bagat un cod de cadou,apare la suivi de commande sau in email-ul de confirmare si cadoul? Multumesc .
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
addya spune:
miha, cadoul nu apare acolo.
am mai dat si eu o comanda, ce naiba, tricouri la 1,99 eur si eu sa nu ma infig?
.
n-am aviz pt comenzile din 9 si 10, dar nici nu ma agit, vad ca nu au aparut prea multe....
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
ane2200 spune:
Buna fetelor,
dupa ce v-am urmarit o buna bucata de timp din umbra, mi-am facut curaj si am dat azi prima comanda.
www.laredoute.fr/vente-lot-de-3-sous-pulls-garcon-prix-mini.aspx?productid=101020026&documentid=281807&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12" target="_blank">bluzite
www.laredoute.fr/vente-cube-d-activites.aspx?productid=324128563&documentid=281807&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=12" target="_blank">jucarie
www.laredoute.fr/vente-pull-2-en-1-anne-weyburn.aspx?productid=324121602&documentid=523107&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">camasa mamii
www.laredoute.fr/vente-blouson-a-capuche-okaou-bebe.aspx?productid=324130855&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12" target="_blank">gecuta bebe
Dupa ce am trimis comanda, am mai vrut sa-mi comand o hainuta, dar mi-a aparut mesajul "Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse". Asta ce inseamna? Mi-a blocat cardul? Bani mai aveam pe card, ca incarcasem de dimineata 115 EUR si prima plata a fost de 49.38 EUR. Deci imi ramasesera 65.62 EUR, in conditiile in care a doua comanda era de doar 65.06 EUR. Ati mai patit asa ceva?
Ah, in legatura cu ghidul - nu-l stergeti, ca e util.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
miki68 spune:
quote:
Originally posted by mihamora
Am dat azi o noua comanda si am bagat un cod de cadou,apare la suivi de commande sau in email-ul de confirmare si cadoul? Multumesc .
POZE
Cadoul apare in suivi.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
unboticutz spune:
quote:
Originally posted by mihamora
mie-mi apare cadoul (uscator de par) in suivi:
SECHE CHEVEUX nacré et noir prix Aucun
unboticutz spune:
quote:
Originally posted by ane2200
Dupa ce am trimis comanda, am mai vrut sa-mi comand o hainuta, dar mi-a aparut mesajul "Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse". Asta ce inseamna? Mi-a blocat cardul? Bani mai aveam pe card, ca incarcasem de dimineata 115 EUR si prima plata a fost de 49.38 EUR. Deci imi ramasesera 65.62 EUR, in conditiile in care a doua comanda era de doar 65.06 EUR. Ati mai patit asa ceva?
ane, poate ti-a mai luat banca vreun comision (taxa de intretinere anuala sau ceva de genul) si nu mai ai suma intreaga pe card. ai calculat si taxele de expediere, cu totul fac 65.06? ar mai fi o varianta; site-ul la mine a mers foarte prost (vreau sa mai plasez si eu o comanda) si mi-a dat erori. poate e o eroare pur si simplu; mai incearca!
silar spune:
Ceau fetele!!! Sunt disperata, stie cineva in cat timp se rezolva un refuz de plata prin BRD? Am facut o comanda pe data de 11 ian, au luat bani cei de la LR si luni pe 14 iar au incercat sa-i iar si mi-au blocat contul , la modul ca am suma (cat a fost comanda)blocata, ieri mi-am incarcat contul cu cat vroiam sa fac iar comanda si mi-au luat bani in contul celor blocati pe data de 14 ian. Cam in ca timp se rezolva toata treaba? Si inca o intrebare daca aveam bani pe card mi-i lua de 2 ori?? In suivi am doar o comanda pe data de 11 ian.
Spor la shopingg si atentie la viroze
sil
gama spune:
mai oameni buni, a patit cineva chestia asta: de 2 zile in cosul meu cu produse nu mai apare ultima parte din dreapta cea cu casutele unde selectai produsele...deci nu pot sterge din el,dar nici ma ideparte n uma lasa sa merg caci unele sunt epuizate si nu te lasa sa validezi cosul...
& Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)
www.flickr.com/photos/21729555@N05/" target="_blank">poze
mihamora spune:
Multumesc mult pentru raspuns fetelor.La mine nu apare,nu ramane decat sa astept sa vad daca il primesc sau nu
POZE 

.